Άκου Τσίπρα πριν να είναι πολύ αργά.


Η Ελλάδα έχει μία και μόνη οδό σωτηρίας και αυτή είναι η ανυπακοή στην Ευρωπαϊκή Νομισματική Ένωση, όπως αυτή διαμορφώνεται με τις υπάρχουσες σχέσεις ισχύος.


Την MONAΔΙΚΗ οδό στην έδειξαν οι απροσκύνητοι νέοι Έλληνες, οι μόνοι που δικαιούνται πλέον να μιλούν, με το ποσοστό στο δημοψήφισμα που διοργάνωσες, παρ’ ότι είναι ηλίου φαεινότερον πως επιθυμούσες άλλο αποτέλεσμα. Η Εθνική υπερηφάνεια είναι ο μοναδικός τρόπος για να σε σεβαστούν οι πραγματικοι σύμμαχοι της Πατρίδας μας. Δικαίωμα για ερμηνεία – παρερμηνεία του δημοψηφίσματος ΔΕΝ έχεις.


Κατανόησε έστω και τώρα, πως το βασικό Ελληνικό δράμα είναι πως το Ελληνικό πολιτικό σύστημα στελεχώνεται από ενδοτικές ντόρες, μπουμπούκους, φώφες και ποτάμηδες από τη μία πλευρά, ενώ από την άλλη στελεχώνεται από ανίκανους σαν κι εσένα που επιλέγουν ως στενούς τους συνεργάτες υπερφίαλους ηλίθιους εώς άκρως ύποπτους όπως ο γιάνης. Έχουμε απομείνει χωρίς εναλλακτικές και αντιμετωπίζουμε καταστάσεις πολύ πιό τραγικές από την καλοπέραση των κομματικών σου υποστηρικτών.


Μοναδική διέξοδος για εσένα προσωπικά, είναι κατά σειρά:


1.Ο ΠΛΗΡΗΣ εναρμονισμός με τη λαϊκή βούληση για ανυπακοή στους ευρωπαϊκούς εκβιασμούς.


2. Η εξουδετέρωση του εσωτερικού ενδοτισμού, διαδικασία που όφειλες να έχεις ξεκινήσει την πρώτη μέρα της εξουσίας σου.


3. Η νομιμοποίηση της εξουσίας σου μέσω της επιβολής της Συνταγματικής νομιμότητας που παραμένει κουρελιασμένη από το 2010 με ευθύνη ΚΑΙ δική σου.


Οτιδήποτε άλλο σε οδηγεί στα σκουπίδια της ιστορίας, αν όχι στη φυλακή. Οι πολιτικοί σου αντίπαλοι δεν θα διστάσουν όπως διστάζεις εσύ και το έχουν κάνει σαφές. Το προσωπικό σου συμφέρον ταυτίζεται με το συμφέρον του Έθνους μας και αυτό το γράφω πιστεύοντας πλέον πως αυτή είναι η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνεις. Ακόμη όμως κι αν οι αντίπαλοί σου στη «χαρίσουν» όπως έκανες εσύ, ο Ελληνικός λαός και η ιστορία δεν θα ξεχάσουν ποτέ την εν εξελίξει Εθνική καταστροφή και τους υπευθύνους της.


Είσαι στο παρά 5′. Η έγκριση της συμφωνίας της τελευταίας Συνόδου Κορυφής οδηγεί την Ελλάδα στο απόλυτο χάος. Μοναδική διέξοδος του μεταπολιτευτικού καθεστώτος, εάν περάσει αυτό το εξευτελιστικό κατασκεύασμα, θα είναι η βίαιη καταστολή εξεγέρσεων, οι αιματηρές προβοκάτσιες και οι διώξεις με κάθε μέσον όσων αντιτίθενται στην Εσχάτη Προδοσία.


Δικαιολογία για την ρευστότητα των τραπεζών δεν υπάρχει. Η Τράπεζα της Ελλάδος εθνικοποιείται ΧΤΕΣ και τυπώνει χρήμα ΠΡΟΧΤΕΣ και ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ (αν δεν το ξέρεις, αναφέρομαι σε ευρώ για εσωτερική κατανάλωση με τα υπάρχοντα εκτυπωτικά μηχανήματα). Από εκεί μέχρι το Εθνικό νόμισμα (ή την υποχώρηση των Ευρωπαίων) ο δρόμος είναι σύντομος και απλός ΕΦΟΣΟΝ εναρμονιστείς πλήρως με τη Λαϊκή επιταγή.


Ο Ελληνικός λαός δεν πρόκειται να ανεχτεί τον εξευτελισμό που του ετοιμάζεις σε συνεργασία με τα κοινοβουλευτκά κόμματα του ενδοτισμού. Είσαι προσωπικά υπεύθυνος για ότι ακολουθήσει, ασχέτως του ποιά κυβέρνηση θα εφαρμόσει τις κτηνωδίες που έχουν προετοιμαστει εναντίον του Ελληνικού Έθνους.


Βάλτο επιτέλους να δουλέψει. Κέρδισε χρόνο, προετοίμασε τη χώρα για τα δύσκολα και μην τολμήσεις επ’ ουδενί να αποχωρήσεις σε στυλ «βούδα της Ραφήνας» ή να χαριστείς στα καθάρματα που σε εκβιάζουν. Τις ιδεοληψίες σου τις αναθεωρείς μετά.


Πετροβούβαλος/Αβέρωφ (αν έχεις πρόβλημα με την «ανωνυμία» ρώτα για να μάθεις)

Δεν υπάρχουν σχόλια: