Η Ιδιοκτησία της Δανειακής σε ακατοίκητο εγκέφαλο

Από τον Π-Π



“Η νέα κυβέρνηση της Ελλάδας αποδέχεται την ιδιοκτησία του προγράμματος σταθεροποίησης και είναι πλήρως δεσμευμένη στους στόχους, στους αντικειμενικούς σκοπούς και σε όλες τις βασικές πολιτικές του Προγράμματος.”
α. Αποδέχομαι την ιδιοκτησία μιας δεσμευτικής σύμβασης σημαίνει ότι ΑΥΤΗ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ και ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΗ.
β. Το “αποδέχεται την ιδιοκτησία του…” προέρχεται από το “ACCEPTS/ACKNOWLEDGES the OWNERSHIP of…” και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ !
γ. από το (β) συμπεραίνω μετά βεβαιότητας ότι
1. Η Επιστολή του Δόθηκε στα Αγγλικά έτοιμη για υπογραφή και αποστολή
2. Αποκλείω κάθε ενδεχόμενο ο Αντώνης να έβαλε στα Αγγλικά την λέξη
Ιδιοκτησία/Ownership σε πρόγραμμα.
Είναι πλέον γνωστό τοις πάσοι ότι ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ… ΑΠΛΑ ΠΕΡΝΑ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΕΓΓΕΦΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΘΑΛΑΜΟ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ. ΑΠΛΑ ΧΤΕΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ( ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ κατά το Μπεννυ )
Εγώ ο τρελός λέω μετά βεβαιότητας ότι ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟΔΕΚΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ.. δλδ με υπαγόρευση και με αυτή την συγκεκριμένη έκφραση, έκφραση η όποια έχει ειδικό βάρος και είναι απόλυτα δεσμευτική. Ότι και να πεις μετά απ το OWNERSHIP είναι άπλα λέξεις σε μια σειρά. Η ουσία πέρασε με το OWNERSHIP.
Λοιπόν, η Ελληνική Διακυβέρνηση των Αντωνάκη, Μπένυ και Βαλβίδα έχει ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ανθ ημών ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ της Δανειακής και κάθε σχετικού συμφωνητικού.
Αυτή είναι η αλήθεια και προτείνω να βρεθεί ένας να ρωτήσει το ακριβές νόημα της λέξης ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ μέσα στην συγκεκριμένη πρόταση. Ξέρω θα τρελαθεί και Μπαμπινιώτης άλλα θα περάσουμε όμορφα.
Τι μας πήραμε τελικά σε ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΜΑΣ ?
Άδω να σημειώσω κάτι εξαιρετικά σημαντικό. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ με EFSF. Κάνεις δεν τις έχει δει υπογεγραμμένες, ο Καμένος τις ζήτησε και του έδωσαν τα Σχεδία Νόμου-φυσικα ανυπόγραφα και οι υπόλοιποι είναι σε ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΕΡΤΑ. Με την έναρξη λειτουργιάς ESM παύει να υφίσταται ο EFSF, έκτος εάν κρατήσουν ανοικτό το περίπτερο ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
Διαβάζοντας ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ της χθεσινή ανακοίνωση Eurogroup, κάνεις θα προσέξει ότι οι Συμβάσεις EFSF θα περάσουν “αυτόματα”(**) στον ESM όταν αυτός αρχίσει λειτουργιά Ιούλιο 2012.
α. Εάν υπάρχουν υπογεγραμμένες Δανειακές και ο ESM είναι διαφορετικό Νομικό Πρόσωπο ( άλλο ΑΦΜ/Λουξκο ), τότε θα πρέπει αν ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ και ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΝΕΕΣ με ESM ως νέο αντισυμβαλλόμενο.
α.1. Το “κενό” από καταγγελία μέχρι νέα υπογραφή ΕΙΝΑΙ DEFAULT και είναι από μεριάς τους ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ( δεν λέω πως )
β. Εάν δεν έχουν υπογράφει οι Δανειακές Συμβάσεις, αυτό συνέβη για να υπογραφούν κατευθείαν με ESM και να μην μεσολαβήσει η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ και ΑΛΛΑΓΗ ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΥ.
β.1. Άδω ο δρόμος είναι αυστηρά ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ. ΑΜΕΣΑ ΣΤ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΜΕΡΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ… και ΑΓΩΓΗ κ Μήνυση σε EFSF, ΕΚΤ, IMF και ΟΛΕΣ ΤΙΣ και καλά Δανείστριες Χώρες ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ, ΑΠΙΣΤΙΑ, ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΥΜΟΡΙΑΣ, κλπ κατά ενός Κράτους μέλους.. το δε ποσόν ΟΣΑ ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ/ΔΟΛΛ θέλουμε να γράψουμε στο χαρτί… ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ σέντσι.
Φίλοι και φίλες, η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ / OWNERSHIP Συμβάσεως την όποια δεν έχει δει κάνεις ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΑΤΗ. ΝΑΙ ?
Τι ψηφίσαμε στις 17 Ιουνίου ? ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ ή μη ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ? να ξέρω δλδ
Ας κάνουν ότι θέλουν… τους παρακολουθώ κατά πόδας. ΔΕ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ. ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ…!
Οποίος ΘΕΣΜΙΚΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ Η ΤΟΥ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ να ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ. δλδ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ. ΑΥΡΙΟ.. αν δεν τις δώσουν ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΑΝΤΙΣΚΗΝΟ ΑΠ ΕΞΩ κ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΙ.
ΠΠ
ΥΓ είμαι υπερβολικός ? η υπέρ + βολικός ?
ΥΓ2 Ο Παπούλιας έχει πάρει κάποια εξουσιοδότηση να υπογράψει το Νέο Σύμφωνο Δημοσιονομικής Σταθερότητας απόψε ? ( το παλιό επεγράφη Μάρτιο 2012…!= FISCAL COMPACT )
PORTA PORTA
 Πηγή: olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: