NASA SOHO και Stargates B΄Τι με νοιάζει εμένα για τα Stargates εάν υποθέσουμε ότι υπάρχουν κιόλας ? Αφού έχω τα γνωστά σε όλους μας προβλήματα με το Μνημόνιο, το ξεπούλημα της χώρας, τις «αποκαλύψεις» του Wikileaks και επιπλέον τους μετανάστες (sic). Έτσι θα αντιδράσει ο μέσος Έλληνας αναγνώστης διαβάζοντας και μόνο την λέξη Stargates ! Και μιλάω για έμψυχο αναγνώστη, γιατί οι Οργανικές Πύλες, οι έχοντες ερπετικά συμβιωτικά, τα υβρίδια ανθρώπων και τα MK/kids θα οχυρωθούν ΠΙΣΩ από την Κατευθυνόμενη ΛΟΓΙΚΗ τους και θα αρχίσουν το κεραυνοβόλημα, θα ασχολούνται με ασημαντότητες ενώ ο πολιτισμός τους, άρχισε ήδη, να πέφτει στα κεφάλια τους!
Ευπρόσδεκτα είναι όλα τα ανόργανα και ενόργανα όντα,
μέσα στην Τερατώδη αυτή Διατροφική Αλυσίδα που ονομάζουμε Δημιουργία!
Θεωρείτε ότι δεν διέπομαι από αγάπη, η ότι σας βρίζω? Τυπική αντανακλαστική αντίδραση (πάτημα κουμπιού), καμιά σχέση με την πραγματικότητα.
Τέλος πάντων ας δούμε το θέμα μας, για όσους θέλουν να συνεχίσουν να διαβάσουν.
Πριν συνεχίσεις διάβασε το Α μέρος και δες το άλμπουμ των φωτογραφιών
1
SunCruiser η Ονομασία και η Ουσία
Ο όρος SunCruiser δημιουργήθηκε από την Elizabeth Edwards στον ιστότοπο της που δεν υπάρχει πλέον, μια πολύ ιδιαίτερη γυναίκα και εξαιρετική επιστήμονα που φυσικά θάφτηκε από το κατεστημένο. Τα Suncruiser είναι δύο, και είναι κατάλοιπα ενός άλλου παλιού αστροστόλου που έχουν υποστεί πειρατεία.  Πολλοί ερευνητές UFO (ATIA στα Ελληνικά), έχουν δημοσιεύσει διάφορες εικόνες από το διαστημόπλοιο SOHO που δείχνουν ανώμαλα αντικείμενα στην τροχιά του Ηλίου.
  • Σύμφωνα με τον φυσικό Nassim Haramein αυτά τα αντικείμενα είναι εξωγήινα διαστημόπλοια που έρχονται στο ηλιακό μας σύστημα με stargates χρησιμοποιώντας τον Ήλιο. Είναι γνωστά σαν “Suncruisers”, αλλά η NASA συστηματικά τα καλύπτει με την εξήγηση ότι είναι “imagery compression artifacts”.
Μόνο όταν οι ερευνητές Ron Stewart και Ron Nussbeck ανέπτυξαν μια τεχνολογία που ενισχύει και καθαρίζει τις εικόνες του SOHO, φάνηκε ότι δεν είναι ελάττωμα της ψηφιακής εικόνας, αλλά όντως αντικείμενα μεγέθους Γης στον Ήλιο.
  • Το suncruiser έχει μήκος 42.000χλμ, ενώ η περίμετρος της Γης είναι 40.000χλμ.
Αναλύοντας πολλές φωτογραφίες μεταξύ του 2009 και το 2010 φαίνεται ότι το ένα από αυτά το 2 είναι σταθερό στο ΙΔΙΟ σημείο πάνω από έξι μήνες. Δείτε το βίντεοΟι Παμπάλαιες Υπερλεωφόροι
We are not alone. The astronomers are wrong. The scientists are wrong. They are here, but we cannot see them because they hide. They hide…in plain sight. We are their servants, we are their slaves, we are their property….we are theirs. ROBERT MORNING SKY
Για δισεκατομμύρια χρόνια όλες οι εξωγήινες φυλές έχουν τεχνολογία Υπερδιαστατικής Φυσικής και εκμεταλλευόμενοι τις φυσικές υπερλεωφόρους του Γαλαξία και τους άλλους δρόμους ταξιδεύουν αναρίθμητα χρόνια. Ενώ εδώ οι ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΤΗΣ ΕΔΕΜ όπως μας ονομάζουν οι Επικυρίαρχοι, χάρις στα τσιράκια τους, τους ανήκοντες στις Μυστικές Εταιρείες, δεν απογειώθηκαν για το πραγματικό διάστημα ποτέ !
Η τελευταία ευκαιρία ήρθε με τις 200 εξισώσεις του James Clerk Maxwell (13 June 1831 – 5 November 1879). Είναι πιο αργά από ότι νομίζεται. Σε λίγο ο κόσμος θα γνωρίσει το μεγαλύτερο λουτρό αίματος της ιστορίας με τον Γ παγκόσμιο πόλεμο. Θα υπάρξουν 1 δισεκατομμύριο νεκροί και 5 δισεκατομμύρια θα απαχθούν για τροφή των Επικυρίαρχων. Όχι αμέσως χάρις στα κουκούλια με τις βλέννες, αλλά μέσα σε χιλιάδες χρόνια. Η ώρα της ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ του κοπαδιού της ανθρωποκαλλιέργειας έφτασε !
1.1
PESHMETEN 9
Η υπερλεωφόρος Peshmeten 9 των stargates χρησιμοποιείται εκατομμύρια χρόνια από τις βασίλισσες του Ωρίωνα και κάθε άλλου είδους φυλή. Όμως τρομεροί διαγαλαξιακοί πόλεμοι έχουν ξεσπάσει για τον έλεγχο της. Κατεβάστε τις στον υπολογιστή σας και ανοίξτε τις με ένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας (υπάρχουν εξαιρετικά free , όπως το ΕΔΩ.   Κατόπιν ανοίξτε τες, και μεγεθύνετε τις, ελπίζω να αντιληφτείτε. Προσέξτε τις ενεργειακές σπείρες και τον σωλήνα στο κέντρο τους, όπου βέβαια φαίνονται.
Επίλογος
Τόσο σύντομα ? θα πείτε. Ναι, γιατί ενώ μπορώ να γράψω παρά πολλά, δεν θα μείνω στις κλασσικές εξηγήσεις των σκουληκότρυπων. Θα μπορούσα γράψω για το DNA και πως δημιουργεί βαρύτητα, λυγίζει Γαλαξίες, δημιουργεί stargates για Βασίλισσες του Ωρίωνα , εξωσκελετικά DNA των Βασιλισσών των Εντόμων, το χακιέριασμα του DNA μας για να μην ξεσπάσει (μετατρέποντας το «σκουπίδο» DNA σε 12 αλυσίδες) σε ψυχοκινητικό λύγισμα των Γαλαξιών, χρησιμοποιώντας την Χρυσή Τομή !!! Την μαύρη τρύπα δίπλα στον Ωρίωνα, το ερπετικό «αίμα» της Merkabbah και το λουρί της μάνας. Αλλά δεν θα το κάνω, προτιμώ να σας αφήσω να απολαύσετε τις φωτογραφίες !
The Meek Should Inherit The Earth, for
Only the Bold May Inherit The Stars
Τι άλλο να πω , δείτε λοιπόν προσεκτικά τις εικόνες και εύχομαι να καταλάβετε αυτό που καταλαβαίνω, και να Δ Ρ Α Σ Ε Τ Ε…
πως?
έτσι..!
Άσε το Χάος Να Βάλει Τάξη
Αν αρχίσεις να ζεις έξω από οριακούς κύκλους, ( διαδηλώσεις, διαμαρτυρίες, συγκεντρώσεις, κινήματα, ψηφίσματα..)
Αρχίσεις να χρησιμοποιείς την  Δύναμη του Ελεύθερου Ανοιχτού Συστήματος
Πάψεις να λειτουργείς με αυτοματισμό και συνέργεια
ΜΟΝΟ τότε θα βιώσεις την μαγεία του να είσαι ένας Κατεργάρης.


Δες μέσα στο άλμπουμ και τις υπόλοιπες εικόνες, είναι ένα μικρό κομμάτι από την προσωπική μου συλλογή.
Διάβασε ακόμη και το πρώτο μέρος ΕΔΩ
Όλα όσα θέλατε να μάθετε για το Suncruiser συνοπτικά ! Πριν αρχίσω να δημοσιεύω φωτογραφίες από το 2006 σε άρθρα μου στο περιοδικό Άβατον το Suncruiser ήταν άγνωστο εν πολλοίς στο Ελληνικό κοινό, εκτός από τους ελάχιστους ψαγμένους, που φυσικά πάντα και παντού υπάρχουν.
Το όνομα οφείλεται στην Liz Edwards, και ομολογώ είναι πολύ επιτυχημένο.
Διάβασε
Οι Ταφόπλακες Της Ανθρωπότητας

Πηγή: MiaStala

7 σχόλια:

Ζάχαρη είπε...

'ασε το χαος να βαλει ταξη'...πολυ ωραιο.
Στο μεταξυ τα σαινια κατεβασανε νια ιδεα,για να μην παει χαμενο ουτε το συμπαν:
http://www.washingtonsblog.com/2011/08/military-keynesianism-gone-haywire-paul.html

φανταστικος πολεμος με εξωγηινους για να τονωθει η παραγωγη!

Ο νοών...νοείτω είπε...

Ε ρε, χάος που τους χρειάζεται.

Στο μόνο που μπορεί να βοηθήσει την οικονομία ένας παγκόσμιος πόλεμος, είναι η διαχείρηση σαφώς λιγότερου πληθυσμού.

Τι το ήθελε ο χριστιανισμός αυτό το...αυξάνεσθαι και πληθύνεσθαι και κατακυριεύσατε την γη..., γίναμε πολλοί πάρα πολλοί και δεν φθάνουν τα "νομίσματα" για όλους.

Ανώνυμος είπε...

καλησπέρα...

Το χάος εμπεριέχει την τάξη και την αταξία και δημιουργεί αρμονικά συμπλέγματα ....δεν ελέγχεται το χάος , έχει τους δικούς του νόμους...εμείς σαν ανθρωπάρια έχουμεαρχίσει να αγγίζουμε τις βασικές έννοιες του χάους και θεωρήσαμε ότι πιάσαμε τον παπά απ' τα γένεια....αλλά...

Ενώ οι απαντήσεις είναι εκεί και περιμένουν να υποβάλουμε την σωστή ερώτηση για να μας δοθούν...έρχονται και ορισμένοι σαν νέοι σωτήρες και μας υποβάλουν σε δικές τους αυθεντίες και σωτηρίες....κι ενώ δεν είμαι οπαδός του πολιτικά ορθού κτλ αλήθειες σαν αυτές του παραπάνω άρθρου με βρίσκουν πού κουμπωμένο...ειδικά στο σημείο εκείνο που λέει ότι θα έρθεουν να συγκομίσουν έξι δις ανρωποκαλλιέργειας και ότι "η ώρα της συγκομιδής έφτασε"....λολ μόνο γέλια μπορούν να προκληθούν από τέτοια σχόλια....με την μυρουδιά μιας μικρής αντ'ιληψης μιας αλήθειας που μας διαφέυγει βγήκε όλος ο τρόμο ςτου άγνωστου να μας κυνηγήσει;
Εξάλλου από μόνος του ο συγγραφέας του παραπάνω άρθρου λέει ότι εκατομμύρια χρόνια υπάρχουν εκεί...γιατί τώρα θα έρθουν να μας φάνε; επειδή ίσως αντιληφθήκαμε κάτι;
Επίσης το άλλο για τον "διαγαλαξιακό πόλεμο " για τον έλεγχο τω πυλών....έλεος....

Είδε η μαϊμού τον κώλο της ....

Δηλαδή πού και να τον έβλεπε...ακόμα δεν είδαμε τίποτε....αλλά αυτά θ αέρθουν όταν είμαστε ικανοί να υποβάλουμε τις σωστές ερωτήσεις...είπαμε ...οι απαντήσεις μας περιμένουν εκεί να τις αναζητήσουμε...

χρηχα

Ανώνυμος είπε...

Ατάκες ατάκτως εριμμένες;
Εντυπωσιακές συμπαντικές αποκαλύψεις ή συσκότιση με τη χρήση της υπερβολής και του παντελώς απροσδιορίστου;
Το είδα αναρτημένο και αλλού, το σχολιάζω εδώ και περιμένω με ενδιαφέρον την άποψη σου "Σκεπτικέ".
Με εκτίμηση,
andreas

Ο νοών...νοείτω είπε...

Αγαπητέ φίλε καλημέρα.
Ουσιαστικά δεν μπορώ να πω ότι έχω άποψη για το θέμα.
Το ανεξήγητο, αν και με έθελγε από παλιά, ποτέ δεν το έψαξα περισσότερο.
Είτε διότι έρριξα το βάρος της μελέτης μου στην Ιστορία και την Αρχαία Ελληνική γραμματεία από όπου και έπαιρνα πολλές απαντήσεις, είτε διότι δεν με έχει προβληματίσει αρκετά, ακόμη, για να ασχοληθώ εκτενέστερα.
Τελευταία όμως, επειδή έχουν πληθύνει οι αναφορές, σε πολλές ιστοσελίδες που παρακολουθώ κατά καιρούς, ελληνικές και ξένες, και που δεν έχουν ως κύρια απασχόληση μόνο αυτά τα θέματα, μου προκάλεσε την προσοχή.

Αντιλαμβάνομαι πλήρως τον κίνδυνο, να μην υπάρχει ο βαθμός αξιοπιστίας που η ποσότητα αναρτήσεων επιδιώκει, αλλά από την άλλη είμαι αρκετά "ανοιχτόμυαλος", ώστε να μην αφορίζω κάτι που σε ένα άλλο μυαλό ακούγεται ή φαίνεται "τρελλό", με την πρώτη επαφή.

Είναι όμως σίγουρο, ότι λόγω της ιδιαιτερότητας του θέματος, απαιτεί και πολύ χρόνο και πολλές ειδικές γνώσεις για να αποπειραθείς να το εξετάσεις, έστω και ωε φαινόμενο.

Λαμβάνω δε υπ' όψιν μου, ότι υπάρχουν πολλές αναφορές σε κείμενα των προγόνων μας, και όχι μόνον, είτε φανερά είτε κωδικοποιημένα περί συμπαντικής ζωής που δεν περιορίζεται στον πλανήτη μας.

Το γεγονός ότι ανέβασα μία τέτοια ανάρτηση, δεν υποδηλώνει τίποτα περισσότερο, αυτήν την στιγμή, από την ύπαρξη και ανάλογων θεμάτων που μπορεί να απασχολήσουν έναν ερευνητή.

Ελπίζω λοιπόν, ότι η αναπαραγωγή τέτοιων θεμάτων, να μην συμβάλλει στον αποπροσανατολισμό.

andreas είπε...

Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου «Σκεπτικέ». Συμφωνώ με την άποψή σου ότι θέματα που φαίνονται από πρώτη ματιά καινοτόμα ή έξω από τα τετριμμένα, ερεθίζουν την αναζήτηση και συνεπακόλουθα τη γνώση.
Φρονώ όμως πως δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο με το περιεχόμενο της συγκεκριμένης ανάρτησης, καθώς δεν έχει ειρμό που να δίνει κατεύθυνση, χώρια τη δόση απροσδιόριστου φόβου που εμπνέει (εξ’ου και το σχόλιό μου που αφορά τους σκοπούς του συντάκτη της).
Θέλω να γνωρίζεις πως η κρίση μου είναι καλοπροαίρετη και η εκτίμησή μου δεδομένη, καθώς παρακολουθώ πολύ καιρό τις ενδιαφέρουσες αναρτήσεις σου και τους ομολογουμένως χρησιμότατους συνδέσμους που παραθέτεις.
Καλή δύναμη για τη συνέχεια,
andreas

Ο νοών...νοείτω είπε...

Αγαπητέ φίλε,
Δεν υπήρχε περίπτωση να παρεξηγήσω την κριτική σου για λόγους που έχουν να κάνουν με την ποιότητα της παρουσίας σου στο διαδίκτυο που δεν είναι παροδική και χθεσινή, αλλά πλήρης ουσίας και σταθερά διαλεκτική και εποικοδομητική.
Αντίθετα, θα έλεγα ότι, η κριτική από φίλους που έχω αποκτήσει στο διαδίκτυο όπως εσύ, είναι όχι απλά απαραίτητη, αλλά και κάποιες φορές ευεργετική.

Η αλήθεια είναι ότι εάν δεν ρίξεις μία ματιά στην ιστοσελίδα από όπου πήρα την ανάρτηση, σίγουρα φαίνεται ξεκάρφωτη από μόνη της.
Πριν την ανεβάσω λοιπόν, την επισκέφθηκα και είδα ότι ασχολείται διεξοδικά με το θέμα, μέσα από την δική του σκοπιά πάντα.

Τώρα όσον αφορά τον φόβο που λες ότι βγάζει, αυτό πηγάζει από την έντονη παράθεση πληροφοριών που μέχρι τώρα τα βλέπαμε μόνο σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας.
Όταν λοιπόν τα βλέπεις σε μία ταινία, αυτό θεωρείται "ψυχαγωγία", ενώ όταν τα βλέπεις γραμμένα να υποστηρίζονται από διάφορες πηγές, τότε "ανησυχείς".

Ακόμα και έτσι να είναι όμως, προτιμώ την ανάδειξη και απομυθοποίηση ενός "φαινομένου", στις, όσο το δυνατόν, πραγματικές του διαστάσεις, παρά την αγνόησή του.
Και σε διαβεβαιώ ότι ανάλογα θέματα, τα συναντώ πολύ συχνά τελευταία στο διαδίκτυο, χωρίς απαραίτητα αυτό να σημαίνει κάτι.
Να είσαι γερός και καλή συνέχεια.