ΤΟ ΛΟΥΤΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΖΙΚΩΝ "ΜΕΣΩΝ"Γράφει ο Μποτίλια στο Πέλαγος

Το παρόν ιστολόγιο ασχολείται περιθωριακώς μόνο με την επικαιρότητα, δεδομένου ότι δεν αποτελεί ενημερωτικό site και ο γράφων αποσκοπεί να θέσει προς προβληματισμό και συζήτηση γενικότερης υφής θέματα, τα οποία ενδημούν μεν στην επικαιρότητα και την διέπουν, αλλά στην ουσία αποτελούν δομικά στοιχεία των εξελίξεων ως "πράγματα πίσω από τα πράγματα".
Το τελευταίο τετραήμερο όμως εκδηλώνεται ένα λουτρό αίματος στην Τρίπολη, το οποίο οργανώνει αποκλειστικώς το ΝΑΤΟ και στηρίζεται αποκλειστικώς στην επιθετική στρατιωτική παρουσία του στην περιοχή, η οποία κατευθύνεται ενάντια στον Λαό της Λιβύης, χωρίς σημαντική συμμετοχή των λεγόμενων "αντικαθεστωτικών".
Πρόκειται για μια ψυχολογικού τύπου ύπουλη επίθεση, καθ' ότι το ΝΑΤΟ ως κυριότερος εκπρόσωπος του διεθνούς επιθετισμού, αδυνατεί εδώ και μήνες να καταβάλει την αντίσταση του λαού της Λιβύης. Το υπό εξέλιξη ύπουλο σχέδιο ψυχολογικού πολέμου προβάλλεται από τα καθεστωτικά μαζικά "μέσα" δημοσίου εκμαυλισμού και εκκενώσεως του εγκεφαλικού εντέρου ως υποτιθέμενη "νικηφόρα προέλαση των αντικαθεστωτικών δυνάμεων στην Τρίπολη", οι οποίες υποτίθεται ότι δήθεν βρίσκονται προ της καταλύσεως της κεντρικής εξουσίας στην Λιβύη. Αυτές τις "ειδήσεις" παραπληροφοριακού οχετού υιοθετούν όχι μόνο πληροφοριακές ιστοσελίδες της Ελλάδος, οι οποίες δεν διακρίνονται για κιτρινισμό, αλλά και κατά τα άλλα μάχιμοι και καθόλα φιλότιμοι ιστολόγοι, κατά την πάγια θλιβερή εδώ διαπίστωση: ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.
Ενώ οι γερμανικές κριτικές ιστοσελίδες (κάποιες των οποίων παρατίθενται στους εδώ συνδέσμους) διαρρηγνύουν κυριολεκτικώς τα ιμάτιά τους ενάντια στην κλιμακούμενη εκστρατεία παραπληροφορήσεως, την οποία συντονίζει το ΝΑΤΟ, στην Ελλάδα επικρατεί μια θλιβερότατη αναπαραγωγή αυτού του στημένου σκηνικού πανταχόθεν.
Τοιουτοτρόπως, θεωρώ σκόπιμο να παρακάμψω προς στιγμήν τον επιλεχθέντα χαρακτήρα αναρτήσεων, για να προβληθεί από τα ταπεινά μέτρα του παρόντος ιστοχώρου η άλλη άποψη, η μη προαγόμενη από τα επιτελεία ψυχολογικού πολέμου.

Οι νεοταξίτες με τις αρμάδες τους και με το σκυλολόι της Αλ Καίντα, που βάπτισαν "αντικαθεστωτικούς", βιάζονται να κλείσουν το μέτωπο της Λιβύης για να ανοίξουν τα επόμενα, τα οποία βρίσκονται πολύ πλησιέστερα στην Ελλάδα, με πρώτο την Συρία, αλλά και αρκετά άλλα, τα οποία σύντομα θα μας διδάξουν τις συνέπειες δεκαετιών καιροσκοπισμού της ελλαδικής πολιτικής αναισθησίας, προσκυνήματος των νεκροθαφτών του έθνους και ανακήρυξης των λύκων σε "συμμάχους" και "προστάτες" του τόπου.
Όποιες κι αν είναι οι εξελίξεις στην Λιβύη, στην ουσία για τα μέτρα κάθε κάθε ανθρώπου, ο οποίος διαθέτει στοιχειώδη νοημοσύνη και δεν ακροβατεί σε επιδοτούμενα ξενόδουλα ιδεολογήματα, το ΝΑΤΟ με την εκστρατεία εναντίον της Λιβύης, η οποία ονομαστικώς βωμολόχησε και σε βάρος του Ομηρικού Έπους "Οδύσσεια", ξεφτιλίστηκε κατά κράτος. Μια κολοσσιαία πολεμική μηχανή πλουσίων κρατών, τα οποία ρημάζουν οικονομικώς την οικουμένη, υφαρπάζοντα τον παγκόσμιο πλούτο με το καρότο και το μαστίγιο και αριθμούν εκατοντάδες εκατομμύρια υπηκόων, αδυνατούν να καταβάλουν την αντίσταση ενός λαού μόλις τεσσάρων εκατομμυρίων. Επικεφαλής τους ένας αγαπητός από τον λαό ηγέτης, ο οποίος οδήγησε την χώρα όχι μόνο σε ευημερία, αλλά και ως είναι φυσικόν διένειμε σε όλους τους ενήλικες αυτόματα πυροβόλα όπλα. Αυτός, τον οποίον οι ΝΑΤΟικοί αποκαλούν "δικτάτορα" και "αντιλαϊκό στοιχείο". Οπότε σύντομα θα δούμε και πόσα απίδια πιάνει ο σάκος.

Το ΝΑΤΟ συνήθισε μια ζωή να "μάχεται" έναντι δοτών και ουσιαστικά ανύπαρκτων αντιπάλων. Με τον βομβαρδισμό αμάχων από πιλότους ανείπωτης δειλίας, με τις λεγόμενες παράπλευρες απώλειες, οι οποίες δεν είναι παρά με ακρίβεια προετοιμασμένες τρομοκρατικές ενέργειες σε βάρος γυναικόπαιδων, οι οποίες στοχεύουν να κάμψουν το φρόνημα αυτών που δέχονται τις επιθέσεις, το ΝΑΤΟ αποτελεί απρόσκοπτα διεθνή εγκληματικό οργανισμό, με στόχο την επιβολή παγκόσμιου απροκάλυπτου φασισμού. Εάν υπήρχε πραγματική απόδοση διεθνούς δικαίου, αυτή την στιγμή τόσο οι λεγόμενοι ηγέτες των ισχυρών κρατών, κυρίως του ΝΑΤΟ, όσο και αυτοί που κινούν όπισθεν τα νήματα, θα σάπιζαν πίσω από τα σίδερα ένεκα εγκλημάτων πολέμου.
Για πρώτη φορά όμως έχουν απέναντί τους ένα αποφασισμένο λαό με τον ηγέτη του, ένα αντίπαλο, ο οποίος δεν είναι μια μαριονέτα, που έστησαν οι ίδιοι, για τον "κατατροπώσουν" στην συνέχεια, παραβιάζοντες ανοιγμένες θύρες.

Η συγκεκριμένη καμπάνια, η οποία ξεκίνησε το προηγούμενο Σάββατο 19 Αυγούστου φέρει την την επωνυμία "Mermaid Down", αποτελείται από δυο σκέλη: Ένα προπαγανδιστικό και ένα πολεμικό-επιχειρησιακό. Η επιλογή της εκάστοτε επωνυμίας δεν είναι καθόλου τυχαία και ο αποσυμβολισμός της είναι χαρακτηριστικός για τον αποκρυφιστικό χαρακτήρα και τα εωσφορικά ιερατεία, τα οποία ευρίσκονται πίσω από τους επιθετιστές. Η εμμονή στο "Down", όπως και στην περίπτωση της "Οδύσσειας", η οποία αποτελεί την γενικότερη επωνυμία του ανθρωποχασαπιού, ανάγεται με οδηγό την "χρυσή αυγή" του αρχιεωσφοριστού Αλάιστερ Κρόουλυ στο λυκόφως των λυκανθρώπων της τελετουργικής αιμοποσίας. Το χαμηλό εκείνο φως μέσα στις υπόγειες στοές, όπου τελούνται οι ανθρωποθυσίες. Όσοι πιστεύουν ότι ο "Λύκιος Δίας", που είχε το "ιερό" του στην Λέρνη (εξ ου και η λερναία ύδρα) εξέλιπε, πλανάται. Το "εκ της θαλάσσης προερχόμενο θηρίον, του οποίου η πληγή θεραπεύθηκε" είναι πλήρως παρόν, ελέγχον όχι μόνο τους αποκρυφιστές του ΝΑΤΟ, αλλά όλα τα διεθνή κουμάντα, επανεμφανίζεται, με στόχο να πάρει την ρεβάνς ενάντια στην πολιτισμένη ανθρωπότητα. Το καπελάκι του πάπα Ρώμης, η λεγόμενη "τιάρα", η οποία απεικονίζει κεφαλή ιχθύος, αυτό ακριβώς το θηρίο συμβολίζει και την επιστροφή του, με στόχο την δημόσια και απροκάλυπτη επανακαθιέρωση των ανθρτωποθυσιών, συμφώνως προς τους σχεδιασμούς των εωσφοριστών. Οι γοργόνα συμβολίζει τις Βαβυλωνιακές θεότητες, οι οποίες εξήλθον της θαλάσσης και εγέννησαν το μολόχ.

Το επιχείρηση "λυκόφως της γοργόνας" ξεκίνησε το Σάββατο 19 Αυγούστου με μια καμπάνια παραπληροφόρησης των μαζικών μέσων μιντιακού οχετού των εωσφοριστών (ας μου επιτραπεί εδώ η παρατήρηση, ότι μια συνεπής λειτουργική ορολογία προϋποθέτει την αντικατάσταση του όρου "ιμπεριαλισμός" από τον όρο εωσφορισμός) ότι οι "αντικαθεστωτικοί", τα ενεργούμενα δηλαδή του διεθνούς τζιχαντισμού, ως μορφώματος των δυτικών μυστικών υπηρεσιών, και τα φασιστικά στοιχεία, τα οποία περιμάζεψε και εξόπλισε το ΝΑΤΟ, είχαν καταλάβει την πόλη Ζλιτάν και την πόλη Ζαβία. Η δεύτερη είναι ιδιαίτερα σημαντική, διότι βρίσκεται επί της οδού, η οποία συνδέει την Τρίπολη με την Τυνησία, η οποία αποτελεί την μόνη χώρα από την οποία μπορεί να εφοδιάζεται η Λιβύη τρόφιμα και φάρμακα.
Στην ουσία αυτό που συνέβαινε, ενώ οι πατριωτικές δυνάμεις ήλεγχαν πάνω από το 80% αυτών των πόλεων, έχοντας απωθήσει τις δυνάμεις των εισβολέων, το ΝΑΤΟ προέβη σε ανθρωποχασαπιό αμάχων από αέρος με ελικόπτερα απάτσι και βομβαρδισμούς. Ιδιαίτερη ανδρεία, εάν δικαιούμεθα να χρησιμοποιούμε πλέον αυτήν την λέξη, έδειξαν οι γυναίκες στις μάχες υπερασπίσεως της Ζαβία.
Ιδιαζόντως ειδεχθές έγκλημα αποτελεί ο βομβαρδισμός της συνοικίας Μαγέρ στην Ζλιτάν, στην οποία δεν υπήρχαν στρατιωτικοί στόχοι και είναι μια αστική περιοχή. Οι "ήρωες" του ΝΑΤΟ εφήρμωσαν ακόμη μια φορά την πάγια πολεμική τακτική τους. Προσχεδιασμένη πολυπληθής εξόντωση αμάχων. Ο κανιβαλισμός του "πολιτισμένου κόσμου" σε όλο το μεγαλείο του.
Αυτή ήταν η πρώτη φάση της επιχείρησης ψυχολογικού πολέμου τρομοκράτησης του αγωνιζόμενου λαού και παραπληροφόρησης περί δήθεν ήττας των πατριωτικών δυνάμεων.
Την ίδια νύκτα ανακοίνωνε ο Υπουργός Υγείας της Λιβύης την στυγνή εξόντωση 1300 πολιτών και τον βαρύ τραυματισμό 5000 μεταξύ των οποίων πολλά παιδιά στους δρόμους από αεροπορικές δυνάμεις των εισβολέων. Κατά τα άλλα το ΝΑΤΟ παρεμβαίνει για να "προασπίσει" τον λαό της Λιβύης. Αν μας είχαν μείνει τρίχες, θα τις ξηλώναμε. Μιλάνε για δημοκρατία, φοράνε γραβάτες, το παίζουν "πολιτισμένοι", το παίζουν "ανεπτυγμένοι", καθισμένοι επάνω σε μια τεχνολογία αυθαίρετης εξόντωσης των πληθυσμών, η οποία ρουφάει τον ιδρώτα ολόκληρης της ανθρωπότητος, διανέμοντες ναρκωτικά, εξαθλίωση, κοινωνική απόγνωση και επιλεκτικό καταναλωτικό εκμαυλισμό μέσα στις ζούγκλες των πόλεων, όπου οι πολίτες περιέρχονται σε μια όλο και μεγαλύτερη εξάρτηση από τις συφιλιδικές ντομάτες του Βελγίου, τα σάπια άλευρα των κινέζων και τα χασίσια του μπαφόκ.

Συνεχίζεται με νέες αναρτήσεις που μπορείτε να διαβάσετε στο ιστολόγιο του αρθρογράφου

Πηγή(αστείρευτη): Μποτίλια στο Πέλαγος
Απευθυνθείτε στην πηγή, όπου  το κείμενο συνοδεύεται με οπτικοακουστικό υλικό.

1 σχόλιο:

Μποτίλια στο πέλαγος είπε...

Αγαπητέ Αδελφέ, σε ευχαριστώ εγκάρδια για την ειλικρινή συναγωνιστική στήριξη ακόμη μια φορά.