Λιβύη: Η μεγάλη Προδοσία.

Η γραμμή χαράκτηκε, η Λιβύη πέρασε στα χέρια της Αλ Κάϊντα
από τον Tony Cartalucci

Κατ’ αρχάς ας μην εργαζόμαστε κάτω από οιαδήποτε παραίσθηση. Οι Ομπάμα, Κάμερον και Σαρκοζύ, είναι μόνο κατ’ όνομα ηγέτες των κρατών τους. Είναι η προσωποποίηση της διαφθοράς και της μεγαλομανίας, μεταξύ των τραπεζών, των εταιρειών και των ιδρυμάτων, που έχουν σκηνοθετήσει και είναι υπεύθυνες για την μεγαλύτερη και πιο φοβερή προδοσία στην ιστορία της Δύσης.

Για 10 χρόνια, η ηγεσία της Δύσης, έχει ανακινήσει το μίσος και τον φόβο μεταξύ των πληθυσμών των, με σκοπό να δικαιώσουν έναν μακροχρόνιο και ιδιαίτερα κοστοβόρο πόλεμο, που έχει στείλει Αμερικάνους, Βρετανούς, Καναδούς, Γερμανούς, Γάλλους, και πολλά άλλα στρατεύματα, σε όλον τον κόσμο, σε επικίνδυνες αντιξοότητες, και εν τέλει στον τάφο, για να πολεμήσουν «τις δυνάμεις του κακού».

Σήμερα, και ωσάν να απολαμβάνουν την ειρωνεία του πράγματος, οι Times της Νέας Υόρκης, εκ μέρους της ολιγαρχίας των χρηματοπιστωτικών εταιρειών που θεωρούν ότι κυριαρχούν στον Δυτικό κόσμο, πλήρως παραδέχονται ότι οι τρομοκράτες της Αλ Κάϊντα είναι οι ίδιοι άνδρες που κυριολεκτικά σκότωναν τις Αμερικάνικες δυνάμεις, στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν, βρίσκονται τώρα στην Λιβύη και είναι οι ευεργετηθέντες δισεκατομμυρίων δολαρίων σε Δυτική βοήθεια διπλωματικής αναγνώρισης, εκπαίδευσης, πολεμικού υλικού, εκμετάλλευσης στοιχείων των μυστικών υπηρεσιών, και της πλήρη και σταθερής υποστήριξης των Δυτικών ΜΜΕ.
«Αεροπορική υποστήριξη από μέλη του ΝΑΤΟ, και ακόμη και τιμητική συμπόρευση με τις ειδικές δυνάμεις στις επιχειρήσεις εδάφους».
Αυτή η έγκαιρη ομολογία θεωρείται επίσης ως μέρος απάντησης στις αποκαλύψεις που λένε ότι, ο Λίβυος ηγέτης των ανταρτών, που έχουν τώρα πλημμυρίσει τους δρόμους της Τρίπολης με απίστευτη τρομοκρατία, είναι ένας σκληρός ηγέτης της Αλ Κάϊντα, που πρωτοαναφέρθηκε μήνες πριν στην Telegraph, και πάλι αυτήν την εβδομάδα στο Russia Today, θέμα το οποίο καλύπτει σε βάθος ο αξιοσέβαστος γεωπολιτικός αναλυτής Dr. Webster Tarpley.


Η συνέχεια και όλο το άρθρο εδώ

Πηγή: Land Destroyer


Σχετικό άρθρο: 

Al Qaeda Commander of NATO’s Bloody Reign of Terror in Tripoli is the Monster Abdel Hakim Belhadj, aka Abdel Hakim al-Hasadi, Friend of Osama Bin Laden, former US POW, and Infamous Killer of US Soldiers in Afghanistan

Από το ίδιο ιστολόγιο www.tarpley.net ακούστε ηχητικό ρεπορτάζ με θέμα:
Θα δεχθεί η Τουρκία να παίξει τον ρόλο της μαριονέτας ΅καμικάζι των ΗΠΑ-ΑΓΓΛΙΑ, εισβάλλοντας στην Συρία;

3 σχόλια:

Ο νοών...νοείτω είπε...

SKROYTZAKO, καλώς ήλθες και πάλι.
Σε ευχαριστώ για το πέρασμα και εύχομαι και εγώ από την πλευρά μου, καλό μήνα και να είσαι Γερός.

PiciFriki είπε...

ενδιαφέρον άρθρο

Ο νοών...νοείτω είπε...

Καλησπέρα PiciFriki.
Σε ευχαριστώ για την επίσκεψη και το σχόλιο.
Ομολογώ ότι το ιστολόγιό σου είναι πολύ ιδιαίτερο και λέει πολλά με λίγα λόγια και εικόνες.
Καλή συνέχεια.