Χωρίς τίτλο...

Πράγματι η Ιστορία μας κάνει πλάκα.
Εδώ και αιώνες γράφεται καθημερινά, αγνοώντας τις προσωπικές προτιμήσεις του καθενός.
Τις μόνες φορές που κοντοστάθηκε δίνοντας δικαίωμα στον ρου της, ήταν όταν δυναμικά είτε οι στρατηγοί, είτε οι πολιτικοί, είτε οι πολίτες έτρεχαν μαζί της έχοντας την "πένα" ανά χείρας.
Διότι η Ιστορία κατά τον ρου της δεν ξεχωρίζει τους καλούς από τους κακούς
Σε όσους μάταια την επικαλούνταν ή προσπαθούσαν να την νουθετήσουν, απλά αδιαφορούσε και συνέχιζε.

Το σαπρόφυτο δεύτερης γενιάς του εραστή της εξουσίας, και υπηρέτη της ματαιοδοξίας του, ακολουθεί τα χνάρια του παππού του και του πατέρα του.
Επί 5 χρόνια μέχρι τις εκλογές, βομβάρδιζε με την ανευθυνότητά του την πολιτική σκηνή με μοναδικό σκοπό την Πρωθυπουργία, προκειμένου να εκτελέσει μεθοδικά μία ολόκληρη χώρα.
Προσηλωμένος στον στόχο του, όποτε χρειάστηκε παράτησε στην άκρη τις ευγένειες και το πολιτικώς ορθόν, προκειμένου να εξευτελίσει τον αντίπαλο στα μάτια του εκλογικού σώματος.
Όπως και τότε που ο κ...γερος, γνωστός μέχρι τότε μόνον για το κυνήγι της εξουσίας στην Μέση Ανατολή και για την πρωθυπουργία, επί Σκόμπυ, και επειδή είχε να δείξει μόνο μία αιματοβαμμένη πλατεία, συμμάχησε και με τον διάβολο, βλέπε αποτελέσματα ενεργειών παρακράτους, εκμεταλλευόμενος την ατολμία και την υπεροψία του τότε υποτίθεται Ολύμπιου και ευθυτενή ηγέτη της ΕΡΕ αλλά και την εθελοτυφλία για όσα στραβά συνέβαιναν (γνωρίζω τι γίνεται αλλά δεν θέλω να γνωρίζω λεπτομέρειες), και με πρόφαση τον ανένδοτο τα κατάφερε.
20 μήνες τώρα, ο εγγονός του με πρωτοφανή ψέματα, παλινωδίες, παλληκαρισμούς της πεντάρας, αντιδημοκρατικές και πραξικοπηματικές ενέργειες, θεατρινίστικες επικλήσεις προς το πολιτικό φάσμα, ωμούς και ασύστατους εκβιασμούς, ψυχρή και λυσσώδη βία απέναντι στην ελεύθερη φωνή λες και έχει απέναντί του όχι τους πολίτες της χώρας που κυβερνά, αλλά τους υπηκόους μίας φυλής βάρβαρης που πρέπει να τους εξολοθρεύσει, ενεργεί όχι περιμένοντας την Ιστορία να γραφτεί, αλλά βεβιασμένα να την γράψει ο ίδιος.

Και από την άλλη έχουμε επί 19 μήνες τον έτερο, διοπτροφόρο, προϊστάμενο της εναλλαγής των δύο κομμάτων στην εξουσία, όπου ζητάει να του έχετε εμπιστοσύνη, να λέει αλαζονικά ότι θα τον παρακαλάτε να τον ψηφίσουμε, να επεξεργάζεται σχέδια επί σχεδίων σε συνέχειες, να συναινεί στην ψήφιση νομοσχεδίων στην αρχή, ως μέρος του Μνημονίου I, να αποδεικνύεται εν τοις πράγμασι ότι αυτή η συναίνεση είναι κενό γράμμα, και παρ’ όλα αυτά να επανασυναινεί εν μέρει στο νέο εξάμβλωμα της κυβέρνησης των δανειστών με την δικαιολογία, και καλά, ότι είναι μέρος του προγράμματός της.
Μα εάν είναι μέρος του προγράμματός σας, εφαρμόστε το εσείς αυτούσιο όταν έρθετε.
Πως συναινείτε σε αυτούς που αποδεδειγμένα άλλα λένε και άλλα κάνουν;
Πως συναινείτε σε αυτούς που μετά από λίγο θα τα ξεχειλώσουν δημιουργώντας τρομακτικές φιγούρες που θα απεικονίζουν ουσιαστικά τα πρόσωπα αυτών που θα τα υποστούν;
Πως συναινείτε με τους ψεύτες, τους κλέφτες, τους ανάλγητους, και τους ανθέλληνες;
Τι πιο τίμιο υπεύθυνο και καθαρό από το να δηλώσετε στην Βουλή των Ελλήνων και όχι των δανειστών, ότι συμφωνείτε με κάποια από τα άρθρα, αλλά επειδή η κυβέρνηση όχι μόνο έχει χάσει την αξιοπιστία της και την ουσιαστική δεδηλωμένη των πολιτών, αλλά και αποδεδειγμένα εκμεταλλεύεται την όποια υποχώρησή σας για να σφίγγει τον δικό μας τον λαιμό, και όχι τον δικό σας, δεν ψηφίζεται τίποτα μισό αλλά θα νομοθετήσετε ολόκληρο όταν και όπως πρέπει.
Αλλιώς γιατί ζητάτε εκλογές;

Ο «ανένδοτος» του κ…γερου που βιαζότανε γιατί τον κυνήγαγε ο χάρος, και το κακέκτυπό του που ακολούθησε το σαπρόφυτο δεν σας δίδαξε κάτι;
Αντί να μπαίνετε φράγμα στο καταστροφικό τους διάβα, τους πετάτε χαλικάκια που κλείνουν τις λακκούβες τους;
Ζητώντας «συγνώμες» και «κάθε μέσο κοινοβουλευτικού ελέγχου, προκειμένου ν’ ανακόψει την κυβερνητική παλινωδία και ασυνέπεια και στον τομέα των Ταξί», για να αναφερθώ μόνο στην χθεσινή επικαιρότητα, το πολύ πολύ να αποκτήσετε τον τίτλο του ευπατρίδη της πολιτικής, και δωρεάν κούρσες για όλο το κόμμα με ταξί.
Εκτός εάν επειδή είστε ακόμα, πολιτικά, νέος δεν βιάζεστε.
Εμάς μας ρωτήσατε;

Εάν κάποιοι θέλουν να βαυκαλίζονται γράφοντας άρθρα επί άρθρων, είτε βρίζοντας την κυβέρνηση είτε «παρακαλώντας» την αντιπολίτευση να δράσει, και περιμένουν με αυτόν τον τρόπο να αλλάξει κάτι, τους πληροφορώ ότι θα καταντήσουν στο τέλος αυτοϊικανοποιούμενοι νομίζοντας ότι επετέλεσαν το καθήκον τους.
Η κυβέρνηση των δανειστών δεν πρόκειται να κάνει ρούπι πίσω.
Η αντιπολίτευση φέρει ακόμα βαρύτερες ευθύνες διότι κοιμίζει τους πολίτες με τον δήθεν αντιπολιτευτικό της και πατριωτικό λόγο.
Έχει φτάσει δε σε τόσο ξεδιάντροπο σημείο, που τόλμησε να επικαλεστεί την κατάργηση του νόμου περί απόδοσης ιθαγένειας ως προϋπόθεση για συναίνεση πριν λίγες ημέρες αφήνοντας μάλιστα να διαρρεύσει μέσα από το διαδικτυακό της φερέφωνο.
Το τραγικότερο ίσως πρόβλημα της Ελλάδας σήμερα, αλλά κυρίως αύριο, ρίχτηκε στην αρένα των εντυπώσεων, ενώ γνωρίζε πολύ καλά ότι δεν πρόκειται να ευοδώσει η συναίνεση.
Που ήταν όταν εψηφίζετο το νομοσχέδιο.
Πόσες φορές το ανέδειξε το κόμμα του διοπτροφόρου μέχρι σήμερα;
Έτσι είναι οι πατριώτες ρε;
Ούτε για φτύσιμο και εσείς δεν αξίζετε.

Τώρα στις διακοπές σας, θα βρείτε λίγο χρόνο παραπάνω να διαβάσετε εις βάθος τα άρθρα που ψηφίσατε.
Εκτός εάν βγείτε αργότερα και μας πείτε και εσείς όπως ο σκουληκαντέρας, ότι απειληθήκατε.
Ούτε για φτύσιμο δεν αξίζετε εσείς και όσοι βαυκαλίζονται λέγοντας ότι δεν ψηφίσατε τα χειρότερα.
Γεννημένοι πρόβατα, μία ζωή πρόβατα.

Σπεύσατε όλοι, τέλος, να διαρρήξετε τα ιμάτιά σας καταδικάζοντας την βία που ασκείται στους βουλευτές από τους πολίτες από όπου και αν προέρχονται.
Δεν έχετε δει τίποτα ακόμα.
Μην σκίζετε λοιπόν τα καλσόν της βουλευτικής σας έδρας.
Θα τα χρειαστείτε, όταν σε πολύ λίγο καιρό θα κυκλοφορείτε με αυτά στο πρόσωπο για να μην σας αναγνωρίζουν.
Κάποιοι πολίτες που σας ψήφισαν, είτε από φιλότιμο είτε από απελπισία, πηδάνε από τα μπαλκόνια.
Το ακούτε καθάρματα;
Την ώρα που εσείς συζητάγατε και ψηφίζατε τα άρθρα της αναλγησίας σας είτε ήταν στο πρόγραμμά σας είτε δεν ήταν, οι πολίτες ασφυκτιούσαν, δηλητηριάζονταν και μάτωναν.
Το ακούσατε καθάρματα;
Την επόμενη ημέρα του εφιαλτικού διήμερου και ώρα 16:00, και αφού είχαν εξαφανισθεί τα λαμόγια σας που διέλυσαν την πλατεία, οι πρώτοι που εμφανίσθηκαν ήταν οι τεντάκηδες και οι Αφρικανοί ελεύθεροι επαγγελματίες με την πραμάτεια τους. Στο ίδιο σημείο που μερικές ώρες πριν οι σκατόψυχοι με τα γκλομπ βαράγανε αλύπητα όποιον έβρισκαν εμπρός τους και από ότι έμαθα είχαν και καλεσμένους από το εξωτερικό στο πάρτυ τους.
Εσείς το μάθατε καθάρματα;

Η βία που ασκείτε στους πολίτες, είτε με τις πράξεις σας, νομοθετικού περιεχομένου, είτε με την κοινοβουλευτική απραξία σας, επιβάλλεται μόνο από την βρώμικη ηθική σας.
Όταν οι πολίτες συνειδητοποιήσουν την βρωμιά σας, δεν θα υπάρξει χημικό ή βιολογικό καθαριστικό να σας ξεπλύνει.
Θα μας πάρει λίγο καιρό ακόμα από ότι φαίνεται, είναι βλέπεις και τα μπάνια του λαού μη χέσω.

Ειρήνη εάν είναι δυνατόν…
Δικαιοσύνη με κάθε τρόπο.-

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε,
ξεχασες να σημειωσεις οτι το σαπροφυτο ΔΕΝ ειναι μονο του! δεν ειναι δυνατον ενας ανθρωπος οσο εξυπνος και ικανος και εαν ειναι [ποσο μαλλον αυτο το ηλιθιο] να κατορθωνει κατι παρομοιο. εχει διπλα του αμετρητους προδοτες, Ελληνοποιημενους γυφτους, πρακτορες και επαγγελματιες εγκληματιες.
Ναι θα παρει καιρο, αυτο βλεπω και εγω, ομως, αυτη την φορα, λογω διαδικτυου και ενημερωσεως, υπαρχει μεγαλη πιθανοτης να ανακαμψουμε ΚΑΙ εθνικως και να επαναφερουμε τους Ελληνες στον δρομο τους. Ισως αυτη την φορα οι Θεοι μας να μας φωτισουν

Ο νοών...νοείτω είπε...

Αγαπητέ,
Από την στιγμή που ανάμεσα στα ωφέλιμα φυτά φυτρώνουν ζιζάνια που χρειάζονται ξερίζωμα, φαντάσου τι φυτρώνει ανάμεσα στα σαπρόφυτα.

Οι θεοί πάντα εφώτιζαν και φωτίζουν.
Χρειάζεται όμως εμείς να ανοίξουμε τα φύλλα το νου για να μπει το Φως μέσα και να ξυπνήσει νου και συνείδηση.
Και στη συνέχεια να εφαρμοσθεί το ρητό "συν Αθηνά και χείρα κίνει".

Είθε.

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

Ώριμος λαϊκός λόγος, που χαρακτηρίζεται από συνέπεια, συμβάλλοντας στην καταγραφή της λαϊκής βούλησης ενάντια στην δοτή δημοσιογραφία.
Ένα δομημένο "κατηγορώ".

Ο νοών...νοείτω είπε...

Αδελφέ καλησπέρα.
Η κάθε σου επίσκεψη και σχολιασμός σε αυτό το ιστολόγιο, μου δίνει δύναμη για την συνέχεια, ενώ ταυτόχρονα μου περιποιεί τιμή.
Το "κατηγορώ" όπως εσύ το αναφέρεις, κάλλιστα μπορεί να παρερμηνευθεί από ορισμένους ως απαξίωση ακόμα και για αυτούς που δεν έχουν δοκιμασθεί στον πρωθυπουργικό ρόλο.
Εν καιρώ, θα αναφερθώ εκτενέστερα στο γιατί είμαι τόσο σκληρός απένατι και σε αυτούς, που ορισμένη μερίδα των πολιτών τείνει να τους αναδείξει εκ προοιμίου σε έσχατες και πρόσφορες λύσεις.
Καταννοώ απόλυτα την ανθρώπινη ανάγκη για την διαφύλαξη μίας ελπίδας στα πολιτικά πρόσωπα, αλλά αυτή η ανάγκη είναι που μας οδήγησε σε αυτήν την κατάντια.
Σε χαιρετώ.