ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ


Τελικά στο Σύνταγμα υπάρχουν οι πολίτες και οι άλλοι.
Οι πολίτες είναι αυτοί που διαμαρτύρονται, που επιμένουν να διαδηλώνουν ειρηνικά και που στο νου τους έχουν μόνο την διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους και την Ανεξαρτησία της Χώρας από τους πουλημένους πολιτικούς όλων των κομμάτων.

Οι άλλοι είναι οι οργανωμένοι «θεωρητικοί», που μοναδικό σκοπό έχουν να καπελώσουν την έκφραση των πολιτών.
Η ευθύνη τους τεράστια εχθές αλλά και γενικά, όταν δήθεν επικοινωνούσαν με τους αστυνομικούς ζητώντας τους να υποχωρήσουν για να μη προκαλούν το πλήθος, ενώ δίπλα τους ακριβώς βρίσκονταν οι γνωστοί άγνωστοι που συνόδευαν με πέτρες το κάλεσμά τους.
Είναι οι παρακρατικοί μπαχαλάκηδες που σκοπό έχουν να διαλύσουν κάθε ειλικρινή, και αδέσμευτη κομματικά διαμαρτυρία.
Είναι οι αναρχικοί που δεδηλωμένα στέκονται απέναντι σε κάθε μορφή Δημοκρατικής δραστηριότητας.
Είναι οι ασφαλίτες που έχουν διεισδύσει στις συγκεντρώσεις με σκοπό να σταμπάρουν και να σαμποτάρουν κάθε μορφή Δημοκρατικής έκφρασης.
Τέλος είναι και οι οξύθυμοι που παρασύρονται πανεύκολα από τον όποιο εκτροχιασμό συμβαίνει δίνοντας το δικαίωμα στο να φαίνονται περισσότεροι όλοι οι παραπάνω.
Είναι οι αστυνομικοί που «πειθόμενοι», με τους ειδικούς τρόπους προπαρασκευής για την αντιμετώπιση διαδηλώσεων, εκτελούν την δουλεία τους με μίσος και αλλοφροσύνη.
Είναι οι αστυνομικοί που μπήκαν στο σώμα επειδή δεν θα μπορούσαν να κάνουν τίποτα άξιο στην ζωή τους, και συναγωνίζονται στο ποιος θα δείξει την πιο «επαγγελματική» συμπεριφορά.

Απέναντι σε όλους αυτούς, προσπαθούν γυναίκες και άνδρες να ορθωσουν την Ελληνική σημαία που είναι ο μπροστάρης και προκαλεί καντύλες σε όλους τους παραπάνω.

Σήμερα η ημέρα είναι σημαντική για αυτό και ήδη προσπαθούν από το πρωϊ να την μολύνουν.
Ήδη στο Παγκράτι πορεία που κατευθυνόταν στο Σύνταγμα διαλύθηκε με την επέμβαση των ΜΑΤ.
Πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι για την αντιμετώπιση όλων αυτών.

Η πλατεία είναι των πολιτών και όχι των σκουληκιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: