ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ...Ο ΚΑΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ.

Με αφορμή, έτσι συμβαίνει δυστυχώς τα τελευταία χρόνια λες και εκλείπουν οι αιτίες, το οπτικοακουστικό υλικό που αποκάλυψε άλλος ένας υπερασπιστής της αληθείας και της ύπαρξης των νεοελλήνων, αποκαλύπτεται, ίσως, η βασικότερη πτυχή της πολιτικής μας ένδειας.

Αυτοί που προώθησαν αυτό το ανθρωποειδές δίποδο, και την παρέα του, στην εξουσία της χώρας μας, συνειδητοποιούν την «ανοησία» που έκαναν και αποφάσισαν να τον σουτάρουν.

Αυτό που δεν μπορούν να καταφέρουν οι πολίτες της χώρας που τους έχει αλλάξει τα φώτα, και οι υπόλοιπες πουλημένες πολιτικές παρατάξεις, προεξάρχουσας της γαλάζιας ραψωδίας του αντιμνημονιακού λόγου σε ΡΕ μείζονα, που σκίζουν τα καλσόν τους για τα «αλλαγμένα φώτα», θα το κάνουν, ίσως, αυτοί που είναι οι μόνοι κυρίαρχοι των αποφάσεων χρόνια τώρα.

Όπως πάντα λοιπόν, άλλοι αποφασίζουν για εμάς, πριν από εμάς αλλά και μετά.
Ο σοφός και νοήμων λαός μας, θα πανηγυρίσει οσονούπω την απαλλαγή του από την πράσινη αλλαγή, και θα δεχθεί αλαλάζων την νέα πεφωτισμένη ηγεσία του.

Εάν λοιπόν κάποιοι, έχουν στον νου τους καίριες αντιμνημονιακές δράσεις σε δροσερά οικήματα ευεργετών, και αδυσώπητο κυνηγητό μέσω καταγγελτικού λόγου (λέμε τώρα!!!), ας ηρεμήσουν.
Οι κύβοι ερίφθησαν!
Και για άλλους φέρνουν ντόρτια και διπλές και για άλλους εξάρες!
Πόρτες, και μετά φεύγα.
Το πλακωτό για άλλη μία φορά το γλυτώνουν.

5 σχόλια:

Ζάχαρη είπε...

Ποσο δικαιο εχεις.Αλλα γιατι ο κοσμος δειχνει τοση ανοχη;

Ο νοών...νοείτω είπε...

Καλησπέρα αγαπητή Ζάχαρη.
Ο κόσμος έχει ξορκίσει την μιζέρια της σκλαβιάς του και της ανελευθερίας του μέσα από τους διασκεδαστές του.
Αφού πρώτα εξουσιοδότησαν την διακυβέρνησή τους σε ανίκανους, κλέφτες και προδότες στην συνέχεια εξουσιοδότησαν την αντίδρασή και την διαμαρτυρία τους στα κανάλια τις εφημερίδες, και εσχάτως, δυστυχώς δυστυχέστατα, στις δημοφιλείς ιστοσελίδες και ιστολόγια.
Ω της Ελλάδος μεγαλείο!
Έχουν γονατίσει την κυβέρνηση, κόμματα και λαός, σε ένα ανελέητο καταγγελτικό λόγο.

Κάποτε έγραφα για τα καλά και τα άσχημα του διαδικτύου και τώρα λουζόμαστε την υπεπληροφόρηση που έχει αποχαζέψει τον πολύ κόσμο.

Έχει διαβάσει τόσα πολλά ο κόσμος, από σχετικούς άσχετους και πονηρούς, που πλέον οι οικονομολόγοι οι νομικοί και οι συνταγματολόγοι είναι περισσότεροι από τα πτυχία.

Δεν δείχνει ανοχή αγαπητή μου, αλλά αντοχή στην Χώρα της Σφαλιάρας, με την διαφορά ότι ο Θανάσης Βέγγος που ταυτίστηκε με αυτόν τον ρόλο το έκανε για να το αναδείξει, και εμείς οι ανόητοι γελάγαμε αντί να κλαίμε.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.
Σύμφωνα με τον Σόλωνα έφυγε ως ένας από τους ελάχιστους "πλούσιους" και ευτυχείς ανθρώπους αυτού του τόπου.

Ζάχαρη είπε...

Θα το χρησιμοποιησω αγαπητε

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα φίλε μου....
Δεν ξέρω τι να κάνω πρώτα...να σχολιάσω ή να θαυμάσω το σφιχτό σαν γροθιά λόγο σου......

Το πλακωτό το έχουμε πάρει εργολαβία εμείς , όλοι μας , οι κοινοί θνητοί.....πλακωτό και ξερό ψωμί....κι όποιος και να έρθει , κι αυτός εμάς θα πλακώσει....είμαστε παλιοί στο κουρμπέτι και θα μας λείψει αν δεν μας πλακώσει...θα αισθανόμαστε άσχημα....

Το θέμα είναι να βρούμε έναν βηματισμό...κάτι να μπορέσουμε να ελπίζουμε...ίσως πάντα έτσι να είμασταν και να μην μπορούσαμε να το συνειδητοποιήσουμε...κι ίσως η συνειδητοποίηση είναι αυτή που πονάει τώρα, τόσο πολύ....όσους το κατάλαβαν , τέλος πάντων...γιατί οι πολλοί δεν νομίζω ότι κατάλαβαν και πολλά ....

Να βρούμε κάτι να ελπίζουμε ....είναι το πιο δύσκολο....
Να βρούμε ιδανικό για να πολεμήσουμε....
Δεν ξέρω....

Εμένα ο προσωπικός μου στόχος είναι να μπορέσω να δώσω στα παιδιά μου έναν κόσμο όπου θα μπορούν να ελπίζουν σε μια ζωή χωρίς βίαιες ανατροπές και ένα ειρηνικό, σχετικά σταθερό οικονομικό περιβάλλον....κι αντ' αυτού τί έχω σήμερα να τους προσφέρω;όλα όσα τους έλεγα αποδείχθηκαν παραμύθια....και η δική μου φερεγγυότητα , σκουπίδι για πέταμα....

χρηχα

Ο νοών...νοείτω είπε...

Καλημέρα, με καθυστέρηση, αγαπητέ φίλε χρηχα.
Το μόνο που έχουμε φίλε είναι το...κράτα με να σε κρατώ να μην πέσουμε και οι δυό.
Το τελευταίο οχυρό μας, η αλληλεγγύη μεταξύ μας.

Ακουμπάω στους δικούς μου ανθρώπους, στους λίγους φίλους που έχουμε κοινές ανησυχίες, και στους ελάχιστους, μετά από τρία χρόνια, πραγματικούς διαδικτυακούς συντρόφους.

Πόλεμο έχουμε φίλε, αλλά ακόμα τα χαρακώματα τα επιλέγουν αυτοί...
Τα λίγα αναχώματα που υπάρχουν στο διαδίκτυο, είναι το βήμα που ακολουθώ.

Και προσωπικά, μου είναι αρκετά για να αποφεύγω τα προεπιλεγμένα χαρακώματα, όταν σημαίνουν τους ψεύτικους συναγερμούς οι παντός τύπου επιτήδειοι διαμορφωτές γνώμης και οι νεοφερμένοι αντιστασιακοί, πολιτικοί και μη.