Οι (αμετ)ανόητοι.

"...Παρατηρώντας την επικαιρότητα τις τελευταίες μέρες, διαπίστωσα ότι αναπτύσσεται το λεγόμενο «κίνημα του τζάμπα». Με αφορμή την επιβάρυνση μέσω διοδίων για να γίνουν καινούριοι δρόμοι, ή έστω με αφορμή συγκεκριμένες και πραγματικές αδικίες εις βάρος κατοίκων ορισμένων περιοχών της Ελλάδας, λόγω αυτού του συστήματος, εμφανίζεται μια λογική αυτοδικίας...".

Τάδε έφη ο κ. Κωστής Χατζηδάκης.

Οι δηλώσεις αυτές αφιερώνονται σε όσους ερυθριάζοντες εξανέστησαν με την προ καιρού χειροδικία, αυθόρμητη ή μη, εις βάρος του.

Επίσης αφιερώνονται σε εκείνους που θεωρούν ότι η στρατηγική, διατήρησης πολιτικών ισσοροπιών, είναι αυτή που θα οδηγήσει τον στόχο της απαλλαγής από την χώρα από τους επαχθείς κανόνες της τρόϊκας και των εκπροσώπων της.

Επίσης αφιερώνεται σε εκείνους που με τον "πύρινο" λόγο τους στο διαδίκτυο, πολεμούν από την μία το πολιτικώς ορθόν λέγειν και πράττειν και από την άλλη διαλαλούν πως το πρόβλημα των πολιτικών μας είναι η ελαφρότητα, ενώ περιέργως πως αγνοούν, ή αποκρύπτουν(;) την σκοπιμότητα.

Επίσης αφιερώνεται σε εκείνους που πρεσβεύουν ότι όλοι πρέπει να έχουν την ευκαιρία τους, εάν και εφόσον αυτό ταυτίζεται με το ευρύτερο καλό της στρατηγικής πολιτικής.

Επίσης αφιερώνεται σε όσους, περιέργως αφελώς, θεωρούν ότι η νέα Νέα Δημοκρατία, είναι το μόνο τροχήλατο πολιτικό όχημα που θα μας μεταφέρει μακρυά από τον σταθμό του Μνημονίου.

Επίσης αφιερώνεται σε όλα τα κόμματα και τους νεοφώτιστους αρχηγούς αυτών, που διαγράφουν με άνεση στρατηγών, τις όποιες αντίθετες απόψεις προς αυτούς, αλλά με μαεστρία αποφεύγουν να πάρουν θέση στις αντίθετες απόψεις των πολιτών, αφήνοντας ελεύθερο το πεδίο σε επιλεγμένους βουλευτές τους να το πράξουν, γνωρίζοντας ότι θα κινδυνεύσουν να διαγραφούν οι ίδιοι και τα κόμματά τους από τους πολίτες.

Τέλος αφιερώνεται σε όσους θεωρούν ότι το να διεκδικείς με ειρηνικό τρόπο την εναντίωσή σου σε όσους σε θεωρούν ηλίθιο και παράσιτο, είναι αντίθετο, αντιπαραγωγικό και αντιοικονομικό.
Τελικά είναι οι μόνοι που δικαιώνονται συνεχώς.

ΥΓ. Δεν είχα σκοπό Κυριακάτικα να ασχοληθώ με τον προπηλακισθέντα, αλλά το σχόλιό μου σε ανάλογη ανάρτηση αλλού, έφαγε δρύϊνη πόρτα. Και επειδή αισθάνθηκα και εγώ προπηλακισθείς, αντέδρασα με αυτόν τον τρόπο αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά ότι διέπομαι από όλα εκείνα τα ελαττώματα που διέπουν ένα μέσο άνθρωπο...αντιδρώ.

1 σχόλιο:

andreas είπε...

...και πολύ ορθώς πράττεις!