Ελεύθερος ο διαχειριστής του ARMY ALERT!!!!!!!

Παρανομούν και μας το λένε κιόλας? Ας μας πουν πώς γίνεται η δικογραφία να είναι στα χέρια τους, από δικαστικές πηγές??

Προσπαθούν να μας τρομάξουν ή νομίζουμε??
Οι εξελίξεις για τη γνωστή υπόθεση του ArmyAlert, τρέχουν και σήμερα μαθαίνουμε ότι είναι

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ "ΑRMY ALERT" ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΘΗΚΕ 5 ΜΕΡΕΣ ΣΤΗ ΓΑΔΑ ΓΙΑ "ΕΚΒΙΑΣΜΟ" ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΕΘΑ. "ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΑ" ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ !

Σαν bloggers  παρακολουθούμε στενά την υπόθεση που αφορά ένα blogger, ιδιοκτητη του army alter που συνελήφθηκε με κακουργηματική, μάλιστα, κατηγορία για εκβιασμό. 
Χωρίς να πάρουμε θέση υπερ καμίας πλευράς, ενόψει της κακουργηματικής κατηγορίας, παρόλα αυτά θέσαμε τον προβληματισμό μας για τις Δύο συλλήψεις για εκβιασμό απο Blog εναντίον του αρχηγού ΓΕΣ  και αναρωτήθηκαμε μήπως η κακουργηματική κατηγορία είναι ο δούρειος ίππος για την άρση του απορρήτου ενός blogger?? 
Όμως αυτό που μας έκανε μεγάλη, ομολογουμένως, εντύπωση είναι ότι από την πρώτη κιόλας, ημέρα ,δημοσιοποιούνται τα στοιχειά του blogger και διαχειριστή του ArmyAlert, πριν ακόμη του αποδοθεί η κατηγορία για εκβιασμό, από μεγάλα portal, τα οποία είναι υπόλογα,και θα καταγγελθούν !!
Όπως στο http://fimotro.blogspot.com  με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε τον τίτλο:

"Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΕ BLOGGER ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΓΕΓΟΝΟΣ! και παρακάτω:
ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ
Η πρώτη απαγόρευση εξόδου από την χώρα για Έλληνα blogger αποτελεί γεγονός και εξευτελίζει συνολικά το διαδίκτυο.Ο πρώην συνταγματάρχης που εκβίαζε τον αρχηγό ΓΕΣ σύμφωνα με το κατηγορητήριο, αφέθηκε ελεύθερος μετά από 4 ημέρες κράτησης με βαρύτατα αδικήματα να τον βαραίνουν, όπως κακουργηματικός... εκβιασμός, κλπ και με την υποχρέωση να παρουσιάζεται στο Α.Τ. κάθε μήνα! Ολόκληρη η δικογραφία βρίσκεται στα χέρια του Fimotro μέσα από δικαστικές πηγές. Πρόκειται για ογκωδέστατο φάκελο αλλά και για την ημερομηνία που ορίστηκε η δικάσιμος για το κακούργημα μέσα στο 2011."

Τι γίνεται εδώ?? Ποιόν προσπαθούν να τρομάξουν?? 
Και με ποιανών τη συνεργασία?? 
Πώς τολμούν να ομολογούν ότι η δικογραφία βρίσκεται στα χέρια τους από δικαστικές πηγές?? Είναι δυνατόν να παρανομούν και να καταλύουν κάθε έννοια του νόμου, έτσι ασύστολα και να το ομολογούν κιόλας??  Ποιές δικαστικές πηγές είναι αυτές που διαρρέουν τα στοιχεία εμπλεκομένων πολιτών και δίνουν αντίγραφα της δικογραφίας σε εξωδικαστικά κέντρα ύποπτης πληροφόρησης ή παραπληροφόρησης?
Πόσες καταγγελίες ΠΟΛΙΤΩΝ , ΕΠΩΝΥΜΕΣ υπάρχουν στα συρτάρια της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος και ... αραχνιάζουν για ΧΡΟΝΙΑ επειδή οι καταγγελλόμενοι είναι ιδιοκτήτες ιστοτόπων ΚΑΙ είναι ΕΠΩΝΥΜΟΙ δημοσιογράφοι, εκδότες κ.λ.π.;

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ BLOGGERS!!
ΩΣ ΕΔΩ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!! ΔΕΝ ΜΑΣΣΑΜΕ!!

Πηγή: Ενωμένοι bloggers

Σχετικός σύνδεσμος εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: