RINSPEED



Όταν έχεις καλούς φίλους το βλέπεις στην καθημερινότητα.
Το διαπιστώνεις από το χρόνο που καταναλώνουν για να ικανοποιήσουν τις παραξενιές σου.
Το νοιώθεις όταν χαίρονται από τα καλά σου νέα, και όταν ο καλός τους λόγος σε εφοδιάζει με προμήθειες για την συνέχεια.

Νοιώθω ευτυχής που έχω αποκτήσει αρκετούς στο σύντομο διάστημα της παρουσίας μου στο δαιδαλώδη λαβύρινθο του διαδικτύου.
Με βοήθησαν στα πρώτα βήματα, με στήριξαν στην συνέχεια, ενώ συνεχίζουν να μου αποδεικνύουν ότι οι Άνθρωποι είναι εκεί, έξω από την τρύπα μας, και το μόνο που ζητάνε και προσφέρουν είναι επικοινωνία και ενδιαφέρον.

Να είσαι καλά αλλενάκι.
ΥΓ. Το ενδιαφέρον της φωτογραφίας αποκαλύπτεται με κλικ, στον τίτλο της ανάρτησης.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τυχαία πάντως το βρήκα. Έψαχνα να βρω κάτι να αλλάξω ανάρτηση στο blog της αυτοκίνησης και μόλις το είδα είπα: όπα, το τσιμπάω αυτό, θα κάνει σίγουρα στον ανήσυχο φίλο!
Ευχαριστώ για την πρόσκληση, αλλά ... αλλά ... Φέρε το εσύ το μοντέλο :) και μπορεί να το πάρω να το πάω μια οδηγική! δοκιμή.

Χάρηκα πολύ που είδα το όνομά σου, γιατί σκεφτόμουν ότι τόσο συγκροτημένη σκέψη πρέπει να διαχέεται (ανάμεσα σε άλλα προάγεται η άμιλλα). Θα χαρώ πολύ επίσης να δω και άλλα ονόματα φίλων που ειναι παλαιότεροι στο μέσο και με τίμησαν.

Ανώνυμος είπε...

Και μεταξύ μας, καλύτερα να άφηνες να διαβάσουν την ανάρτηση Σπίθα-Άνεμος-Στάχτη. Πιο ουσιαστική. Φόρμα και περιεχόμενο άψογα!

Ο νοών...νοείτω είπε...

Ας το φέρω, και κάνε όσες δοκιμές θέλεις.

Δεν έχεις άδικο για το συμπληρωματικό σχόλιο, αλλά όταν βλέπω να χάνεται η ουσία από τις πολλές προσεγγίσεις νοιώθω σαν το χάος να
ξεπηδάει για να μας μπερδέψει.
Ήθελα να επισημάνω δε, ότι προτάσεις όπως του "ψυχραιμία", περνάνε απαρατήρητες, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων :), και χάνονται.
Η αλήθεια είναι ότι διαβάζοντας καμμιά φορά τα γραφόμενά μου τα βρίσκω περισσότερο με κατεύθυνση στον ψυχισμό, και λιγότερο στην πραγματικότητα.
Τέλως πάντων, ο καθείς στο κόσμο του.