Τέρμα τα μετρητά. μόνο κάρτες.

Και τώρα τι;
Διαπράχθηκε μία ακόμη δολοφονία, και σύσσωμο το πολιτικό σύστημα βγήκε και κατηγόρησε την Χ.Α.
Είπε ο γάϊδαρος τον πετεινό κεφάλα.
Ένας άνθρωπος δολοφονήθηκε και σύμπαν το πολιτικό σύστημα, ξιφούλκησε κατά του ίδιου του του εαυτού, ασχέτως εάν το κρύβουν επιμελώς.

Εύχομαι να μας συγχωρήσει, όλους εμάς τους ανόητους, που πάνω από τον τάφο του αναπτύσσουμε σκέψεις και συμπεράσματα, ο Παύλος Φύσσας.

Είναι ανόητο, να αποδίδουν στην Χ.Α., εντολή δολοφονίας.
Είναι ανόητο να την αποκαλούν εγκληματική οργάνωση;
Είναι το ίδιο ανόητο δε, να την ονομάζουν κόμμα με ναζιστικές και φασιστικές πρακτικές;

Να δούμε ποιοι τα λένε αυτά.
Το σύνολο των υπόλοιπων κοινοβουλευτικών κομμάτων, που είτε άμεσα, ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, είτε έμμεσα, ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛΛ.-ΚΚΕ-ΔΗΜΑΡ, είναι έμμεσα ηθικοί αυτουργοί μέσω των πολιτικών τους πράξεων και συμπεριφορών, σε δολοφονίες, μέσω εγκληματικών οργανώσεων νεοναζιστικού τύπου υπακούοντας σε εντολές είτε εσωτερικού είτε εξωτερικού.
Και εξηγούμαι.
Η όλη τους μεταδικτατορική πορεία, είναι εμπλεκόμενη, έμμεσα ως ηθικοί αυτουργοί με τις πολιτικές πράξεις και συμπεριφορές, με δολοφονίες φυσικών προσώπων και άμεσα με δολοφονίες πολιτικών και κοινωνικών θεσμών και αξιών.
Από την στιγμή που οι δολοφονίες αυτές, δεν ήταν μεμονωμένες αλλά κατ' εξακολούθησιν, αυτό από μόνο του προϋποθέτει εγκληματικές οργανώσεις.
Τα μέσα δε που χρησιμοποίησαν και χρησιμοποιούν, είναι κακέκτυπα των ναζί.
Δηλαδή, "κοινοβουλευτικό" ολοκληρωτισμό, πολιτικό λαϊκισμό και προπαγάνδα δια των ΜΜΕ.
Άμεσα ή έμμεσα λοιπόν, έχουν βάψει με μαύρο τους θεσμούς και τις αξίες, και με αίμα τα χέρια τους, ιδιαίτερα δε τα τελευταία χρόνια.

Συνεπώς, δεν μπορούν να κατηγορούν τους άλλους, για πράγματα που έχουν κάνει ήδη οι ίδιοι και δεν έχει ανοίξει ρουθούνι, εκτός από ένα-δύο.
Εάν ήταν συνεπείς με τον εαυτό τους, θα έπρεπε να διοργανώσουν τελετή, αφιερωμένη στο διαχρονικό παιδί τους που μέσα σε ένα χρόνο έγινε έφηβος, και που σε μία ημέρα ανδρώθηκε.

Σε τι διαφέρει όμως το παιδί που έγινε έφηβος σε ένα χρόνο, και σε μία ημέρα άνδρας;
Στο μόνο που διαφέρει, είναι ότι είχε εξαιρετικά πρόωρη ανάπτυξη.
Μία πρόωρη ανάπτυξη, που έχει ως απότοκο την βίαιη εκδήλωση, μέσω των εμβολιασμών με αυξητικές ορμόνες, από ένα σώμα που κρατιόταν υποανάπτυκτο.
Δεν χρειάστηκε να περάσει "ομαλά" από τα στάδια που πέρασαν οι υπόλοιποι.
Έπρεπε να αναπτυχθεί άμεσα, γιατί ο χρόνος πίεζε.
Δεν είχαν την πολυτέλεια να διαμορφώσουν άλλον έναν συν-παίκτη.
Δεν μπορούσαν να συνεχίσουν να υπάρχουν, όση προπαγάνδα και αν πότιζαν και ψέκαζαν τον κόσμο.
Είναι τόσο μαζεμένη η οργή, η εξαθλίωση, η ανασφάλεια, η απουσία εμπιστοσύνης, και η θολούρα που αργά ή γρήγορα γνωρίζουν καλά ότι η σπίθα που χρειάζεται θα ανάψει.
Και η φωτιά που θα ξεσπάσει θα τροφοδοτηθεί κυρίως από αυτούς που σήμερα είναι ακόμα πειθήνιοι και "νοικοκυραίοι".

Ας δούμε όμως και το τρέχον πολιτικό περιβάλλον που περικλείει το συμβάν.
Έχουμε από την μία πλευρά την δικομματική διαχειριστική αρχή της τρόϊκας, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, η οποία βρίσκεται με το ένα πόδι στον τάφο, και από την άλλη το σύμπλεγμα αριστερών ιδιαιτεροτήτων που βρίσκεται, εν αναμονή, προ της εξουσίας.
Μία προοπτική που τους χαλάει, αφού έχουν μάθει να υπάρχουν και να ζουν, πολιτικά, παρασιτικά.
Τόσο παρασιτικά, που ουσιαστικά έχουν κυριεύσει τον ξενιστή που τους φέρει.

Από την μία πλευρά, αυτοί που ασέλγησαν κατά του Ελληνικού κράτους δημιουργώντας δορυφόρους στήριξης, βλέπε ΔΗΜΑΡ και ΧΑ, και τώρα που καταρρέουν παίζουν τα ρέστα τους, και από την άλλη μία αριστερά που πιθανόν έχει επιλεγεί, να συνεχίσει και να φέρει εις πέρας το δεύτερο μέρος του πειράματος, αφού το 4,5% έγινε 20%, 23% και εσχάτως 28% και έπεται συνέχεια.

Η διαρκής απώλεια ψήφων, βάσει των ερευνών που κάνουν αλλά δεν ανακοινώνονται, ξεπέρασε το όριο που είχαν θέσει οι ίδιοι αλλά και οι εντολείς τους.
Κινδυνεύει άμεσα η πιθανότητα μη ολοκλήρωσης του πλάνου εξόντωσης της κοινωνίας και της χώρας.
Πλάνο που έχουν αποδεχτεί, είτε επειδή θέλουν να είναι στην εξουσία παντί τρόπω, είτε επειδή έχουν συμφέροντα και υποχρεώσεις που πηγάζουν από την αναρρίχησή τους στην εξουσία.
Δεν είναι τυχαίο ότι το alter ego του Σαμαρά, ο Λαζαρίδης, μετέφερε όλη την τεχνογνωσία της προπαγάνδας και του συμμοριτοπόλεμου από την θητεία του στο ΚΚΕ.
Τι μας είπε ο ευφυής, κατά πολλούς, Λαζαρίδης;
Ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ανήκει στις δημοκρατικές δυνάμεις (αυτό το τσιτάτο με το συνταγματικό τόξο, έχει καταντήσει αηδία), άρα ψηφοφόροι μου κινδυνεύετε και από το άλλο άκρο.

Ούτε είναι τυχαία η "απορρόφηση", και η ανάδειξη τους σε πρωτοκλασάτα στελέχη, των Γεωργιάδη και Βορίδη από το ΛΑΟΣ, όπου πρωτοστατούσαν στις εθνικιστικές κορώνες μέσω των πωλήσεων βιβλίων ο μεν και στις φασιστικές πρακτικές που κουβαλούσε από τα νιάτα του ο δε.
Τι μας είπε ο ευφυής, κατά κάποιους, Γεωργιάδης;
Ότι σας είπαμε ψέμματα για τους λόγους επιβολής των μνημονίων, διότι μόνο με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσαμε να επιβάλλουμε αυτά τα μέτρα.
Άραγε σε ποιο από τα βιβλία που τηλεπωλούσε, μόρφωσε αυτήν την τακτική;
Τι μας είπε ο ευφυής και δυναμικός, κατά πολλούς, Βορίδης;
Ας μην ανοίξουμε τώρα την κουβέντα περί νομιμότητας των κομμάτων, διότι θα πάρει η μπάλα και το ΚΚΕ.
Τι μένει μετά από αυτές τις αφαιρέσεις;
Η συγκυβέρνηση, και ολίγον από ΑΝ.ΕΛΛ., που με τις κατάλληλες μπαρούφες και απορροφήσεις θα ψάχνει να βρει διαδικτυακούς ψήφους.
Μετά από όλες αυτές τις "αφαιρέσεις", δεν θα υπάρχουν πια διλήμματα.
Όλοι οι πολίτες, συντεταγμένα, θα ψηφίζουν την επιλογή "τους".
Ο Γιωργάκης, αποδεικνύεται ότι ήταν πολύ μπροστά αφού αυτός το πρωτοκαθιέρωσε.

Το κερασάκι στην τούρτα;
Ο περιβόητος Φ. Κρανιδιώτης, του δικτύου 21 και μυστικοσύμβουλος του Σαμαρά από ότι λένε, αν και όση προσπάθεια έχει κάνει να εμπλακεί πολιτικά στην ΝΔ, έχουν φέρει ισχνά αποτελέσματα.
Εάν δεν υπήρχε ο κολλητός του διαχειριστής του antinews, ελάχιστη δημοσιότητα θα είχε, αφού λόγω του παρορμητικού του χαρακτήρα που σφυρηλατήθηκε, κατά δήλωσή του, στας ειδικάς δυνάμεις, μάλλον ο Σαμαράς τον αποφεύγει τελικά.
Κατάφερε και μπήκε στην ΠΕ της ΝΔ, κότσαρε τον τίτλο στα ενυπόγραφα άρθρα του αρχικά, αλλά τώρα και πάλι τον αφαίρεσε.
Είναι ο εξαίρετος δικηγόρος του Οτσαλάν εχθές, και του Μελισσανίδη σήμερα.
Τι μας είπε ο σκληροτράχηλος Κρανιδιώτης;
Ότι η βία είναι στην αποκλειστική νόμιμη δικαιοδοσία του κράτους. Από όπου αλλού και αν προέρχεται είναι παράνομη.
Τι θέλει να πει ο σκληροτράχηλος ποιητής;
Δικό σας....

Ο Σαμαράς λοιπόν εμπλούτισε την εισβολή και επιβολή του στην ΝΔ, με τα ιδεολογικά άκρα του πολιτικού χώρου, ώστε να ελίσσεται αναλόγως την περίσταση.
Και σήμερα με αφορμή τον προδιαγεγραμμένο θάνατο ενός ανθρώπου, και που ίσως αποδειχτεί Ιφιγένεια, εξαπολύει μέσω των μισθωτών υπαλλήλων της ομάδας αντιμετώπισης πολιτικών κρίσεων, μύδρους κατά του κόμματος που χρησιμοποιεί φασιστικές πρακτικές.
Επαναλαμβάνω, είπε ο γάϊδαρος τον πετεινό κεφάλα.

Ο μόνος λόγος που υπάρχει ακόμα ΠΑΣΟΚ, σε αυτήν την εξίσωση, είναι αφ' ενός η ανάγκη ύπαρξης κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας και αφ' ετέρου η όποια επιρροή έχει ακόμα σε συντεχνίες και στον κρατικό μηχανισμό.
Είναι απλά αναγκαίο κακό για τον Σαμαρά.
Όπως "έσβησε" το ΛΑΟΣ και την ΔΗΜΑΡ, έτσι θα σβήσει και αυτό, μέσω είτε της συγχώνευσης είτε της απορρόφησης, είτε της μετακόμισης.

Τι πιο φυσικό λοιπόν, προ της κατάρρευσης, να δημιουργήσει κλίμα έντονης τρομοκρατίας στους διαχωρισμένους ψηφοφόρους, προκειμένου να ενδυναμώσει και πάλι την πορεία πλήρους εκτέλεσης του αρχικού σχεδίου, υπό την ηγεσία του;
Τι πιο φυσικό από το να χρησιμοποιήσει το εργαλείο που λέγεται Χ.Α., ώστε να αναδείξει το "δημοκρατικό" πρόσωπό του σε βάρος του εγκληματικού προσώπου της Χ.Α. που ο ίδιος φιλοτέχνησε και ζωοδότησε, και από το 0,5% πήγε στο 7,5% και εσχάτως στο 15%+;

Όπως είναι φυσικό, όλα τα θέματα που παρουσιάζονταν ως τα καίρια προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε ως χώρα, τους επόμενους δύο με τρεις μήνες, καθώς και οι εξελίξεις στα πεδία που παίρνονται οι αποφάσεις για το άδηλο μέλλον μας παραπέμφθηκαν στον Κλείδωνα.
Πόσο βολικό αλήθεια;

Ιδού λοιπόν και ο αντίπαλος της "δημοκρατίας".
Έχουμε λοιπόν τον πυρήνα της που αποτελείται από τον Μιχαλολιάκο και τους συν αυτώ συγγενείς και πιστούς, κατόπιν τις τοπικές ομάδες, ανά την Ελλάδα, όπου προΐστανται τοποτηρητές με τυφλή υπακοή στον Γ.Γ., τους ελάχιστους ομοϊδεάτες τους που έχουν περίοπτη θέση λόγω παλαιότητας, και τέλος τον απλό κόσμο που για τους γνωστούς κοινωνικούς και οικονομικούς λόγους προσωρινά βρήκαν στέγη εκεί.
Ένας πυρήνας που αποτελείται από έξυπνους ανθρώπους, με ιδεολογικές καταβολές αταλάντευτες, απολυταρχικής-ναζιστικής νοοτροπίας, αλλά εθνικοσοσιαλιστικής ταμπέλας και φασιστικών πρακτικών.
Ένας κύκλος εμπιστοσύνης που αποτελείται από φουσκωμένα κενά στρείδια, που λόγω ανύπαρκτου περιεχομένου απέκτησαν βράχο για να προσκολληθούν και να επιβιώσουν.
Ένας εκτελεστικός βραχίονας, που απαρτίζεται από καθαρό υπόκοσμο, με διαχρονική παρουσία και πολλαπλές προσβάσεις.
Ένας κύκλος προπαγάνδας που αποτελείται από εκπαιδευμένο επιτελείο και μερικούς "πατριώτες" χαμένους στην μετάφραση και τον φανατισμό ως απαραίτητο συστατικό δικαιολόγησης της μανίας και εμμονής των.
Όλοι αυτοί κατάφεραν σε μικρό χρονικό διάστημα, να στοχοποιήσουν, τον αγνό πατριωτισμό, το εθνόσημο και η σημαία.
Πήξαμε στο μαύρο και στον εθνικισμό με αναβολικά.

Τέλος, ο απλός κόσμος, που σε συντριπτικό ποσοστό, είναι ο κόσμος που έχει υποστεί τα μεγαλύτερα πλήγματα τρία χρόνια τώρα, δεν έχει χρόνο και όρεξη για σκέψη, αλλά για μόνο για αντίδραση.
Δεν έχει χρόνο και όρεξη για πολιτική ανάλυση, αλλά καίγεται για δικαίωση και εκδίκηση.
Δεν έχει να φάει και να πληρώσει τα βασικά για να ζήσει στοιχειωδώς.
Όποιος του έδινε ψυχολογική και συναισθηματική διέξοδο σε αυτά τα αδιέξοδα, μία σακούλα με καλούδια, λίγη προστασία με το απαραίτητο φιλοδώρημα, και δύο τρεις τσαμπουκάδες εντός και εκτός βουλής, θα τον ακολουθούσε αμέσως, αρκεί να εμφανιζόταν "εκτός" συστήματος.
Πόσο μάλλον που η Χ.Α. του έδωσε και το άλλοθι του ψευτοπατριωτισμού μέσω των εθνικιστικών κορωνών.
Τώρα εάν αυτό δεν διαφέρει σε κάτι ουσιαστικό από συμπεριφορά αγέλης, την ίδια συμπεριφορά που έχουν και οι υπόλοιποι ψηφοφόροι, θα σας γελάσω και δεν το θέλω, αφού μπορεί κάποιες/οι να προσβληθούν.

Αυτοί αποτελούν το πολιτικό απαύγασμα της Ελλάδας σήμερα.
Αυτοί καθορίζουν τις σκέψεις μας, και το μέλλον μας.
Αυτοί έχουν καταφέρει να μας εγκλωβίσουν σε αέναες συζητήσεις και αντεγκλήσεις χωρίς απολύτως κανένα όφελος για εμάς, αλλά με πολλαπλά και φανερά οφέλη για αυτούς.
Αυτοί έχουν καταφέρει να μυθοποιήσουν την πολιτική τους ύπαρξη και συνέχεια εις βάρος της κοινής λογικής, η οποία όμως απουσιάζει εντελώς από τα αντικείμενα που τους μυθοποιούν.
Αυτοί, που τους βρίζουμε και φτιάχνονται.

Πως να τους πεις ολίγιστους;
Δείτε τι έχουν καταφέρει.
Πως να τους πεις προδότες;
Δείτε ποιοι τους ανέχονται.
Πως να τους πεις πουλημένους;
Δείτε ποιους πούλησαν.
Πως να τους πεις δωσίλογους;
Δείτε ποιους κυβερνούν.

Ας βρούμε νέες λέξεις λοιπόν.
Είμαστε, διαχρονικά, πολύ καλοί σε αυτό.
Ας τσακωθούμε λίγο ακόμα.
Ας τους δώσουμε τον χρόνο που τους λείπει.
Έτσι και αλλιώς, ο δικός μας τελειώνει οσονούπω.

Ο Παύλος Φύσσας δολοφονήθηκε, όπως τόσοι άλλοι, με συγκεκριμένες σκοπιμότητες..
Ποιος, πως και γιατί, κανέναν στην ουσία, δεν απασχολεί.
Όλοι δε, δικαιούνται να εκφέρουν άποψη και γνώμη.
Η υποκρισία περισσεύει και συνεχίζεται.
Πόσα φύλλα πούλησε ο "κομιστής" εχθές;
Η δειλία κυριαρχεί.
Λίγο ακόμα, και το καβούκι μας θα κλείσει ερμητικά.
Πάρτε βαθιά ανάσα, διότι μετά ακολουθεί μηχανική υποστήριξη.

Στις εκλογές για την ανανέωση της κεντρικής κυβέρνησης, παραλίγο να έχουμε αυτοδυναμία.
Σε λίγο θα έχουμε και περιφερειακές.
Νοικοκυρεμένα πράγματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: