Agenda 21 και μεγαλουπόλεις


Τον σχεδιασμό της παγκοσμιοποίησης για μικρο-διαμερίσματα, υπερασπίστηκε από τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης Michael Bloomberg. Αυτά τα "διαμερίσματα στούντιο και διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου" δεν θα είναι μεγαλύτερο από 275 έως 300 τετραγωνικά πόδια Αυτοί οι μικροσκοπικοί χώροι διαβίωσης είναι μικρότεροι από ό, τι επιτρέπεται από τους οικοδομικούς κανονισμούς, σύμφωνα με δήλωση από το γραφείο του Bloomberg. Ωστόσο, οι κανονισμοί οικιστικών ζωνών θα πρέπει να αρθούν προκειμένου να κατασκευαστεί το πρώτο από τα πολλά συμπαγή «πακετάρετέ τους» και «στοιβάξτε τους» μοντέλα κατοίκησης στην ιδιωτική-πόλη στην περιοχή του κόλπου Kips.

Η πρόθεση είναι να οικοδομήσει έναν χώρο στη Νέα Υόρκη που θα στεγάσει περιορισμένους χώρους κατοικίας, θα καταργεί τη χρήση του αυτοκινήτου υπέρ του βαδίσματος και της ποδηλασίας, και θα προωθεί τις μαζικές μεταφορές. Μαντρώνοντας τον αυξανόμενο πληθυσμό σε πυκνοδομημένες περιοχές με μικρότερους χώρους διαβίωσης θα καθορίσει τη νέα τάξη των φτωχών και θα τους προετοιμάσει ψυχολογικά για τη μετάβαση προς την αποδοχή της ιδέας, «μεγαλούπολη Ατζέντας 21».



Σύμφωνα με τους globalists at America 2050, "oi μητροπολιτικές περιφέρειες θα είναι ένα οικονομικό σύστημα αλληλένδετων, κοινών φυσικών πόρων και οικοσυστημάτων, καθώς και κοινών συστημάτων μεταφοράς που θα συνδέουν αυτά τα πληθυσμιακά κέντρα"

Ο Bloomberg ανέφερε: «Η ανάπτυξη κατοικιών που ταιριάζει με το πώς οι Νεοϋορκέζοι ζουν σήμερα είναι κρίσιμη για τη συνεχή ανάπτυξη της πόλης, τη μελλοντική ανταγωνιστικότητα και τη μακροπρόθεσμη οικονομική επιτυχία."

Η συνέχεια του άρθρου εδώ.

Πηγή: Activist Post

Δεν υπάρχουν σχόλια: