"Το νόμιμο άρα και ηθικό"...από Εθνικό άθλημα αναβαθμίστηκε σε "Εθνικιστικό"


Αναπάντητα ερωτηματικά καλύπτουν την παραίτηση του βουλευτή Σερρών της Χρυσής Αυγήςκ. Νικήτα Σιώη.
Ο πρώην βουλευτής επικαλέστηκε «φόρτο εργασίας» για την παραίτησή του, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει σε καμία επίσημη δήλωση.
Το περίεργο είναι ότι ο κ. Σιώης είναι άνεργος, επομένως δεν τίθεται θέμα φόρτου εργασίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τις Σέρρες, ο κ. Σιώης δέχθηκε πιέσεις από την ηγεσία της Χρυσής Αυγής προκειμένου να παραιτηθεί και να αναλάβει τη θέση του το κορυφαίο στέλεχος του κόμματος κ. Αρτέμης Ματθαιόπουλος.
Στην πόλη των Σερρών υπάρχει δυσφορία για τη συγκεκριμένη εξέλιξη και όλοι πιστεύουν πως ο κ. Σιώης δέχθηκε αφόρητες πιέσεις για να παραιτηθεί και να καθίσει στη θέση του ο «αγαπημένος», όπως φημολογείται, της κόρης του Νίκου Μιχαλολιάκου κ. Αρτέμης Ματθαιόπουλος.
Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε το γεγονός ότι ο κ. Σιώης δεν επιθυμούσε να παραιτηθεί και για οικονομικούς λόγους, καθώς είναι πατέρας δύο παιδιών και αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, καθώς όπως είπαμε είναι άνεργος.

Ο μπασίστας του μουσικού συγκροτήματος Πογκρόμ και μέλος στην Πολιτική Γραμματείας της Χρυσής Αυγής είναι από χθες το νέο μέλος του ελληνικού Κοινοβουλίου.
Ο Αρτέμιος Ματθαιόπουλος, που φημολογείται ότι είναι ο «αγαπημένος» της κόρης του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, μπήκε στη Βουλή έπειτα από την παραίτηση του βουλευτή Σερρών Νικήτα Σιώη.

Newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: