ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! "Δολοφόνος" χαρακτηρίστηκε απ τον ΣΥΡΙΖΑ ο Έλληνας που αμύνθηκε στον Αλβανό ληστή!

Την ώρα που κανείς δεν γνωρίζει τις πραγματικές συνθήκες του θανάτου του 43χρονου Αλβανού ληστή στην Παιανία, ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ετυμηγορία σύμφωνα με την οποία ο Έλληνας που αντιστάθηκε στον ληστή που απειλούσε να σκοτώσει τη μάνα του είναι ... δολοφόνος!

Έτσι μιλάει για "δολοφονία αλλοδαπού" για την οποία ευθύνεται η ... διάλυση της Παιδείας (φαίνεται έπρεπε να στείλουμε στο σχολείο τον Αλβανό ληστή), στη διάλυση της υγείας (λέτε να τσαντίστηκε ο ληστής επειδή δεν έβρισκε φάρμακα και άρχισε να ληστεύει;), του κοινωνικού κράτους (μήπως του έκοψαν το επίδομα του ληστή;) "και ως τέτοιο φαινόμενο που οφείλεται στους παραπάνω λόγους, πρέπει να καταπολεμηθεί με ριζική αλλαγή της ασκούμενης πολιτικής" καταλήγει η ανακοίνωση.

Δηλαδή αν καταλάβαμε καλά, ο Έλληνας πολίτης που θα του σκότωναν τη μάνα, είναι δολοφόνος και ο Αλβανός έγινε ληστής επειδή δεν υπάρχει κράτος στην Ελλάδα!

Τι πίνουν εκεί στη Κουμουνδούρου;

Υ.Γ.: Αλήθεια, πόσα χρόνια ακόμα θα περιμένουμε να εκδώσει ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ για την δολοφονία από κουκουλοφόρους των τριών ανθρώπων (τεσσάρων μαζί με το άτυχο μωρό που κυοφορούσε η τραγική μάνα) στην Marfin της Σταδίου; Ή προηγούνται στις ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ οι Αλβανοί ληστές;

2 σχόλια:

nikos είπε...

η δολοφονία είναι δολοφονία που στην περίπτωση μπορεί να έχει ελαφρυντικά στοιχεία που τα κρήνη το δικαστήριο ,η γενοκτονία είναι γενοκτονία που πραγματοποιηται στην χώρα μας εδω και 2,5 χρόνια κατά του ελληνικού λαού με 50.000 μέχρι σήμερα ανθρώπινα θύματα ειναι γενοκτονία και αυτί πρόκειται να κριθεί απο το διεθνές δικαστήριο της Χαγης όπου προσφύγαμε ..να δούμε ποια ελαφρυντικά πρόκειται να προσκόμιση η πλευρά του ΓΑΠ

nikos είπε...

η Νομιμοποίηση της αυτοδικίας απο το δικαστήριο είναι ΠΟΛΙΤΙΚΆ , πολιτισμικά , Νομικά απαράδεκτη και μας έκανε WEST