ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΚΚΕ


Στη διαχείριση του κράτους είναι και οι δύο σοσιαλιστές.
Η χρυσή αυγή είναι ακροδεξιοί. Το ΚΚΕ ακροαριστερό.
Η χρυσή αυγή γουστάρει τους δεξιούς αντάρτες τού εμφυλίου. Το ΚΚΕ τους αριστερούς. Και οι δύο δέχονται μόνο τα εγκλήματα των απέναντι. Και οι δύο, θυμούνται πολύ περισσότερο απ' όσο πρέπει τον τελευταίο εμφύλιο.
Και οι δύο θα γούσταραν μια "επανάσταση"  με όπλα, αλλά για κάποιο λόγο, βρίσκονται στη βουλή των Ελλήνων.
Η χρυσή αυγή δέχεται σιωπηλά τον Χίτλερ. Το ΚΚΕ δέχεται ανοιχτά το Στάλιν.
Η χρυσή αυγή δέρνει αλλοδαπούς. Το ΚΚΕ δέρνει Έλληνες απεργοσπάστες.
Η χρυσή αυγή ανοιχτά, δε δέχεται την υπαρκτή δημοκρατία. Το ΚΚΕ επίσης, αφού σύμφωνα με δήλωση τής Γ.Γ. του, οι νόμοι δύνανται να αλλάζουν στους δρόμους. Σε αυτούς τους δρόμους όπου επιτρέπεται οι κόκκινες σημαίες να αναρτώνται σε παχιά ξύλα-ρόπαλα.
Η χρυσή αυγή ανατριχιάζει τους δημοκράτες. Το ΚΚΕ όχι!

Ο Καρατζαφέρης μπήκε στη βουλή επειδή όλοι οι υπόλοιποι έσκουζαν λογάκια τύπου "δεν υπάρχει πρόβλημα μεταναστών, έτσι έχει η κατάσταση και σ' όποιον αρέσει". Όλοι όμως. Κι ήταν μόνος ο Καρατζαφέρης όταν άρχισε να λέει πως πρέπει να υπάρξει μεταναστευτική πολιτική που θα επιτρέπει με σχέδιο την παραμονή όσων μεταναστών χρειάζεται η χώρα. Κι ήταν φασιστική για την υπεραριστερή Ελλάδα αυτή η αντίληψη όσο κι αν το "μέτρον άριστον" θα το δεχόταν οποιοσδήποτε μορφωμένος άνθρωπος.

Ψάχνετε τους λόγους που 440.000 ψηφοφόροι ψήφισαν χρυσή αυγή; Η υπεραριστεροφροσύνη, η φασιστοκουνέλα της ελληνικής κοινωνίας φταίει. Αποκλειστικά. Από τις αριστερές ιδεοληψίες δημιουργήθηκαν ανοχές στην ακροδεξιά. Γιατί όταν ο ψηφοφόρος βλέπει ένα πρόβλημα που οι πολιτικοί όλων των παρατάξεων προσπαθούν να τον πείσουν πως δεν υπάρχει, αισθάνεται σα να είναι νύχτα και κάποιος να προσπαθεί να τον πείσει πως ο ήλιος είναι πάνω από το σκυμμένο του κεφάλι και λάμπει κανονικά. Αν λοιπόν ψάχνετε τρόπους να ανακόψετε την ακροδεξιά ιδεοληψία που με μαθηματική ακρίβεια θα δημιουργήσει τουλάχιστον φασίστες αν όχι εθνικοσοσιαλιστές, ψάξτε τρόπους να περιορίσετε την ακροαριστερή σας ιδεοληψία που δεκαετίες τώρα δέχεται τον άκρατο διεθνισμό του ΚΚΕ. Όσο δεν ξηλώνετε τα μπόλια που φύτεψε στους κορμούς των βλαστών σας η ακροαριστερά, η ακροδεξιά θα είναι εκεί. Χρυσή αυγή και ΚΚΕ είναι ένα και το αυτό με μόνη τους διαφορά την κόντρα διεθνισμού-εθνικισμού.

Υπάρχει όμως ένα τόσο δα μικρό προβληματάκι. Αρέσκονται στο να τσακώνονται. Κι είναι τόσο πίσω στην πνευματική εξέλιξη που τους αρέσει πολύ η ΒΙΑ. Όμως, τέτοιου είδους τσακωμοί, στην Ελλάδα ειδικά, οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ ΙΔΕΟΛΗΠΤΕΣ. ΞΟΥ!

Πηγή: THORIVOX

1 σχόλιο:

nikos είπε...

http://thessalonikipost.gr/thessaloniki/localnews-link/item/2625