«Να βγάλουμε Τούρκους στη Βουλή»!


     Αυτά δηλώνει στην Κομοτηνή ο πρόεδρος του αυτονομιστικού κόμματος DEB, ενώ συνεχίζονται οι επισκέψεις στα γραφεία του των μειονοτικών υποψηφίων βουλευτών. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΣΥ να δώσουν τα διαπιστευτήριά τους…
     Ήταν τη φορά αυτή η σειρά των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΣΥ στη Ροδόπη Αχμέτ Χατζηοσμάν και Ιλχάν Αχμέτ (αντίστοιχα) να επισκεφθούν τα γραφεία του DEB (του τουρκο-αλυτρωτικού κόμματος που ίδρυσε ο αλήστου μνήμης παρακρατικός φασίστας Αχμέτ Σαδήκ)  και να πιστοποιήσουν εκ νέου την τουρκοφροσύνη τους. Και όχι φυσικά ότι ειδικά ο πρώτος (ήδη εν ενεργεία βουλευτής, γνωστός για τους ιστορικούς δεσμούς του με το εν λόγω φασιστικό μόρφωμα – ως υπαρχηγός κάποτε του Σαδήκ – και θεωρούμενος ως βέβαιος για άνετη επανεκλογή) έχει ανάγκη τέτοιας πιστοποίησης, ενώ και ο δεύτερος είναι επίσης γνωστός για τη δεδηλωμένη του τουρκοφροσύνη τα τελευταία χρόνια (μετά το μετριοπαθές ξεκίνημά του κάποτε με τη ΝΔ). Αυτός ειδικά πάντως καίγεται για…ψηφαλάκια, πέραν του ότι φυσικά τέτοιου είδους επίσημες επισκέψεις διατηρούν πάντα και τον προφανή συμβολισμό τους για τα μάτια των μουσουλμάνων ψηφοφόρων.
     Το μεσημέρι λοιπόν της 28ης Απριλίου, όπως μας πληροφορεί η επίσημη ιστοσελίδα του DEB, «ο υποψήφιος βουλευτής της ΔΗΣΥ Ιλχάν Αχμέτ επισκέφτηκε το κόμμα Φιλία-Ισότητα-Ειρήνη. Ο Ιλχάν που έγινε δεκτός από τον Μουσταφά Αλή Τσαβούς -πρόεδρο του κόμματος Φιλία-Ισότητα-Ειρήνη (βλ. 2η φωτό), παρείχε πληροφορίες σχετικά με τις εκλογές της 6ης Μαΐου. Ο Τσαβούς ανέφερε πως δεν μετέχουν στις εκλογές λόγω του αντιδημοκρατικού πλαφόν του 3% καθώς και της διαδικασίας ανασύστασης του κόμματος. Επίσης ανέφερε πως θα κάνει ότι είναι δυνατόν ώστε να εισέλθουν στην βουλή Τούρκοι υποψήφιοι. Επίσης εξέφρασε την πίστη του πως ο κόσμος μας επιδεικνύοντας μεγάλη ευαισθησία θα στηρίξει τουςΤούρκους υποψηφίους. Χάρισε επίσης μια πλακέτα προς ανάμνηση της σημερινής επίσκεψης και ευχήθηκε επιτυχία στις εκλογές της 6ης Μαΐου. Ο δικηγόρος Ιλχάν Αχμέτ τονίζοντας την σημασία που έχει το κόμμα DEB για την μειονότητα ανέφερε πως σε κάθε περίπτωση θα παραμείνει σε επαφή μαζί τους.
     Δυο μέρες πριν πραγματοποιήθηκε και η επίσκεψη του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Χατζηοσμάν. O πρόεδρος Μουσταφά Αλή Τσαβούς, σύμφωνα και πάλι με την ιστοσελίδα του κόμματος, «υποδέχτηκε τον μουσαφίρη στα γραφεία (βλ. 1η φωτό) και του περιέγραψε για ποιο λόγο δεν μετέχουν ως κόμμα στις εκλογές της 6ης Μαΐου. ΟΑχμέτ Χατζηοσμάν ανέφερε τις δύσκολες συνθήκες στις οποίες βρίσκεται η χώρα καθώς και την δυσκολία αυτών των εκλογών που γίνονται υπό αυτές τις συνθήκες. Επίσης ο πρόεδρος Μουσταφά Αλή Τσαβούς ανέφερε πως θα καταβάλει προσπάθεια ώστε να εκλεγούν οπωσδήποτε Τούρκοι υποψήφιοι, και εξέφρασε την απόλυτη του πίστη πως ο κόσμος των Τούρκων της Δυτικής Θράκης θα πάει στις κάλπες και θα στηρίξει τους Τούρκους υποψήφιους.
    Σχολιάζοντας τα παραπάνω, παρατηρούμε απλώς ότι σιγά-σιγά ολοκληρώνεται αυτή η άθλια εικόνα με τους υποψηφίους των «ελληνικών» κομμάτων να χαριεντίζονται τόσο πρόστυχα με ένα φασιστικό πολιτικό μόρφωμα που δρα με τον πλέον απροκάλυπτο τρόπο για την υπονόμευση της εθνικής μας κυριαρχίας στη Θράκη – και φυσικά κανένα αυτί να μην ιδρώνει απ’ όλα αυτά τα προσκυνημένα ελληνόφωνα ανθυποσούργελα που τους επέλεξαν για τα γελοία ψηφοδέλτιά τους. Ευτυχώς γνωρίζουμε και έναν που δεν θα το πράξει, τον περήφανο Πομάκο Ιρφάν Μεχμεταλή, που κατεβαίνει υποψήφιος με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» στην Ξάνθη και αποτελεί μοναδική πραγματικά όαση μέσα σε όλο αυτό το σκυλολόι των τουρκοφρόνων, που ζητούν την ψήφο μας για να μπουν στην ελληνική Βουλή.
    Όσο για το περίφημο εκλογικό όριο του 3% - και επειδή πραγματικά έχουμε βαρεθεί πλέον να ακούμε αυτόν τον μεγαλοκοπρίτη πρόεδρο του DEB να…κλαίγεται για τον άδικο νόμο, που δεν αφήνει το κόμμα του να συμμετάσχει στις εκλογές (μια που δεν έχει καμμία πιθανότητα να ξεπεράσει αυτό το όριο), να πούμε ότι το 3% μια χαρά τους βόλεψε στην πραγματικότητα όλους τους τουρκοπράκτορες, καθώς τους επέτρεψε να εκμεταλλευτούν την ψηφοτσομπάνικη λογική των ελληνικών κομμάτων κι έτσι να στήσουν κυριολεκτικά πάρτυ τα τελευταία χρόνια σε βάρος κάθε έννοιας εθνικού συμφέροντος για τη χώρα μας. Εμείς λοιπόν δηλώνουμε απερίφραστα ότι συμφωνούμε απολύτως με την κατάργηση του 3% - και φυσικά όχι μόνο επειδή (ούτως ή άλλως) τασσόμαστε αναφανδόν με την απλή αναλογική. Η εμφανώς αντιδημοκρατική αυτή ρύθμιση – υποτίθεται πως – θεσπίστηκε για να αποκλείσει από το κοινοβούλιο φασιστικά και αυτονομιστικά μορφώματα σαν το DEB, ενώ όμως τυπικά κατόρθωσε πράγματι κάτι τέτοιο, στην πράξη τα πράγματα έγιναν έκτοτε 100 φορές χειρότερα με τα άθλια ελληνικά κόμματα να αλίσκονται ουσιαστικά από τους πράκτορες του προξενείου, στην προσπάθειά τους να εξασφαλίσουν ψήφους και εκλογική πελατεία. Ενώ γλιτώσαμε λοιπόν από ένα DEB (που στο κάτω-κάτω δεν θα μπορούσε παρά να εκλέξει περισσότερους από ένα βουλευτή και θα αποτελούσε μεμονωμένη και άκρως περιθωριοποιημένη φωνή μέσα στη Βουλή), γεμίσαμε από πολλά…DEB (με όλους αυτούς τους απερίγραπτους τουρκόφρονες «δούρειους ίππους» τύπου Χατζηοσμάν, Μάντατζη, Φαΐκογλου, Ιμάμογλου, Πετσενίκ, Μπουρχάν, κλπ, που μετέχουν μάλιστα και σε κόμματα εξουσίας και έχουν ως εκ τούτου περισσότερες δυνατότητες παρέμβασης), ενώ ανάλογα εμετικά φαινόμενα έχουμε και στα μικρότερα κόμματα (με περιπτώσεις τύπου Ζεϊμπέκ, Χατζημεμίς, Ιλχάν, Καραμπουγιουκλού, κλπ). Μακάρι λοιπόν να καταργηθεί το όριο, να εκπροσωπηθεί και με ένα μαμελούκο αυτονομιστή το φασιστο-DEB στη Βουλή, για να τελειώνουμε! Θα ξέρουμε τότε ξεκάθαρα ποιος είναι ο εχθρός και θα γλιτώσουμε επιτέλους από αυτήν την αθλιότητα της γενικευμένης εκτούρκευσης, που έχει διαβρώσει όλα σχεδόν τα ελλαδικά κόμματα. Μια αθλιότητα, απλή μόνο υποψία της οποίας παίρνετε τις μέρες αυτές μέσω του παρόντος ιστολογίου…

Δεν υπάρχουν σχόλια: