Λαθρομεταναστευτικό: Άλλη μία αηδιαστική προεκλογική ψευτιά του Σαμαροβενιζελισμού...


Αυτοί που μέχρι χθές μοίραζαν την ελληνική ιθαγένεια σαν να επρόκειτο για δωρεάν διανομή προφυλακτικών κατά του AIDS.

Αυτοί που ευχαριστούσαν τους λαθρομετανάστες επειδή "επέλεξαν" την Ελλάδα σαν τόπο τελικού τους προορισμού.

Αυτοί που δεν μίλησαν ποτέ για τους πραγματικούς υπαίτιους αυτού του μείζονος εθνικού μας προβλήματος.
Για αυτούς δηλαδή τους προσωρινούς διαχειριστές της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που αφού κατέστρεψαν με τα όπλα ή με τα ΔΝΤ και τις "Παγκόσμιες τράπεζες" χώρες σαν το Ιράκ, το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, την Ινδία, το Μπαγκλαντές, το Κουρδιστάν κλπ, μάζεψαν με μία "σκούπα" σαν και εκείνη του Χρυσοχοϊδη τους ανθρώπους - σκουπίδια, δηλαδή όσους επέζησαν απο τις επιθέσεις τους και με το φαράσι των δουλεμπόρων ή των γεωπολιτικών τους χωροφυλάκων (βλ. Τουρκία) τους πετούν σαν τοξικό σωρό στην Ελλάδα.

Σε μία Ελλάδα, σε έναν Έλληνα που είχε εκπαιδευτεί απο τους ανέκαθεν δωσίλογους κυβερνήτες του να ζεί σαν ευρωλιγούρης ή σαν ευρωπρεζόνι.

Σε μία Ελλάδα που είχε προ καιρού χάσει εκείνο το μπούσουλα που είχαν αφήσει σαν παρακαταθήκη οι Μακρυγιάννηδες , οι Κολοκοτρώνηδες οι Παπουλάκοι και όλοι οι τίμιοι Μάρτυρες και αγωνιστές της πίστης και της ελευθερίας.

Αυτοί λοιπόν που έκτισαν κατά τα συμφωνηθέντα στο Δουβλίνο τη νέα "χωματερή" της δικής τους Ευρώπης, της Ευρώπης δηλαδή του "διαφωτισμού", της φραγκοκρατίας, της Μπίλντερμπεργκ, της Goldman Sachs, της ΕΚΤ, του Δ΄ Ράϊχ.

Αυτοί που τους αφήσαμε να μας κάνουν ξανά ραγιάδες.

Αυτοί που μας προτείνουν να σταυρώσουμε τα χέρια στην πλάτη υποσχόμενοι ότι θα μας αφήσουν να τρώμε σαν τα σκυλιά με το στόμα τον βρώμικο χυλό - συσσίτιο των μεγαλόψυχων δανειστών - επικυριάρχων - αφεντικών μας.

Είναι αυτοί που σήμερα ανακάλυψαν πως η Αθήνα έχει καταληφθεί απο λαθρομετανάστες, ότι έχουμε ανάμεσά μας μία "υγειονομική βόμβα", ότι η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί κατακόρυφα κ.λ.π. κ.λ.π. κ.λ.π.

Αυτά τα άθλια υποκείμενα, οι εγκληματίες, οι συνένοχοι της νέας γενοκτονίας των Ελλήνων, οι δωσίλογοι, τα εκτρώματα του "δημιουργικού καπιταλισμού" της Μέρκελ, οι δυνάστες και τύρρανοι κάθε Έλληνα που δεν ανήκει στον σκληρό πυρήνα της συμμορίας τους ή κάθε άλλης νεοταξικής συμμορίας, βγαίνουν στις τηλεοράσεις τους, στα ραδιόφωνά τους, στις εφημερίδες τους και σαν γνήσιες πόρνες της πολιτικής, παραπλανούν το θυμικό μας και ταυτόχρονα μας εκβιάζουν να τους ψηφίσουμε.

Να τους ψηφίσουμε επειδή θα διαπραγματευτούν με τον διοικητή του στρατοπέδου καλύτερες μερίδες στο συσσίτιο για όσους γλυτώσουν φυσικά το "ξεψείριασμα" στους θαλάμους αερίων που με τόσο κόπο και μόχθο έκτισαν οι τραπεζίτες και οι λαθρέμποροι.
Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο του Σαμαροβενιζελισμού αλλά και όλων των άλλων που τον στήριξαν και τον στηρίζουν παριστάνοντας τον ιδεολογικό αντίπαλο.

Για δαύτους , τόσο οι λαθρομετανάστες όσο και οι Έλληνες είμαστε σκουπίδια που κάποια στιγμή θα σαρώσει η "σκούπα" του κάθε Χρυσοχοϊδη και το φαράσι της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Αν δεν του ξαποστείλουμε απο εκεί που ήρθαν , τότε στα στρατόπεδα συγκέντρωσης του Χρυσοχοϊδη θα "συγκατοικούν" Λαθρομετανάστες και Έλληνες νεόπτωχοι περιμένοντας το "ξεδιάλεγμα" των υπευθύνων της αξιολόγησης δηλαδή της "ανακύκλωσης" των ανθρωπίνων σκουπιδιών του συστήματος , όπως ονόμασε κάποτε η Θάτσερ αυτούς που "αναγκαστικά θα μπούν στο περιθώριο" της "νέας ναμορφωμένης κοινωνίας".

Επειδή τα όσα είπαμε απο την καρδιά μας , ίσως να έπεσαν λιγάκι ...βαριά, προσφέρουμε για "χωνευτικό" τα παρακάτω video με την ευχή να τα έχετε στο νου σας όταν και αν θα γίνουν εκλογές (πρωταγωνιστές ΓΑΠ, Πάκης, Βορβορίδης και άλλες... δημοκρατικές δυνάμεις)

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η επιλογή των video έγινε τυχαία ανάμεσα σε πολλά που είδαμε στο you tube και δεν ταυτιζόμαστε με τις τυχόν νεοφασιστικές ή άλλες νεοεποχήτικες απόψεις που μπορεί να έχουν ενδεχομένως εκφρασθεί απο τον- τους "δημιουργούς". Τα παραθέτουμε κυρίως για τις περιεχόμενες σε αυτό οπτικές μαρτυρίες της πολιτικής υποκρισίας των πρωταγωνιστών.

Δείτε τα Video:

Πηγή: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους

Δεν υπάρχουν σχόλια: