ΚΩΣΤΑΡΑΖΙ: ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ !!!

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά λέει μια ελληνική παροιμία .Έτσι και με το θέμα του στρατοπέδου μας συνέβη ,υπήρχε από πέρυσι μια σχετική κινητικότητα και όλοι είχαμε την ιδία απορία γιατί μπαινοβγαίνουν στο στρατόπεδο και για ποιον λόγο γίνονται οι όποιες εργασίες; Μήπως θα το παραχωρήσουν στο δήμο για να το εκμεταλλευτεί;Μήπως σκέπτονται να φέρουν εδώ το μηχανικό; Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί την εξέλιξη και την τροπή που πήρε το θέμα τις τελευταίες ημέρες.Φυσικά υπέβοσκε μια φήμη περί λαθρο αλλά όλοι μας την θεωρούσαμε απίθανη εκδοχή μιας και το στρατόπεδο βρίσκεται ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.

Σε μια έρευνα που έκανα στο διαδίκτυο για τους λαθρο βρήκα μια εκπομπή του Χαρδαβέλα που έγινε στις 16/06/2008 και έκανε λόγο για 5 στρατόπεδα στο νομό Καστοριάς!!! Ενώ σε ένα άλλο βίντεο βρήκα τον Χρισοχοίδη σε μια συνέντευξη στο mega το 2009 να είναι τελείως αντίθετος με τα στρατόπεδα συγκέντρωσης των λαθρο....!!! Όλα καλά οργανωμένα και φυσικά εν αγνοία των τοπικών κοινωνιών προς αποφυγήν πάσης εναντίας αντίδρασης.Έρχονται σήμερα και μας τα εμφανίζουν σιγά σιγά και επιλεκτικά προσπαθώντας να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα τους και να πετύχουν τον σκοπό τους. Λίγες μόνο ημέρες πριν τις εκλογές θυμηθήκαν το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης που ταλανίζει την χώρα μας εδώ και πολλά χρόνια.Θέλουν να καθαρίσουν το κέντρο της Αθήνας ,γιατί εκεί έχει πολλούς ψηφοφόρους, και τους λαθρο να τους πετάξουν στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ενώ στην Πελοπόννησο δεν έχουν πάει κανένα στρατόπεδο, ο Αβραμόπουλος το ΚΕΝ του Αργους Ορεστικου μας το πήρε και το πήγε στην Καλαμάτα ...... ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΥΠΕΡ ΥΜΩΝ !!!

Στην προσπάθεια να μας καθησυχάσουν μας κάνουν λόγο για δημιουργία θέσεων εργασίας ενώ μας λένε πως τα στρατόπεδα θα φυλάσσονται αυστηρά.Δεν μας λέει κανείς τους πόσο χρόνο χρειάζεται για να γίνει ένα τέτοιων προδιαγραφών στρατόπεδο.Ψάχνοντας στο διαδίκτυο βρήκα τις προδιαγραφές αλλά και το χρόνο περάτωσης .Σύμφωνα λοιπόν με την ευρωπαϊκή ένωση ένα τέτοιο στρατόπεδο χρειάζεται 6 μήνες για να στηθεί...........Αυτοί θέλουν να τους ξεφορτωθούν πριν από τις εκλογές επομένως φανταστείτε πόση προχειρότητα και τι ελλείψεις θα έχει το όλο εγχείρημα.

Εάν τώρα όλο αυτό το συνδυάσουμε με την δική μας περίπτωση , του ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ, που το στρατόπεδο είναι μέσα στο χωριό και απέναντι από το σχολείο και την εκκλησία θα διαπιστώσουμε πως έχουμε ένα τεραστίων διαστάσεων πρόβλημα. Να τους πείτε τα χαιρετίσματα ότι στο ΚΩΣΤΑΡΑΖΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ!! Θα τρίξουν τα κόκαλα των παππούδων μας που στο Π. ΚΩΣΤΑΡΑΖΙ δεν επέτρεψαν να σταθούν ούτε ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΕΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΥΤΕ ΓΕΡΜΑΝΟΙ.

ΩΣ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΕΩΣ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ.

ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

Πηγή: apolnarama

Δεν υπάρχουν σχόλια: