Ἐφραίμ… Θὰ ζήσω ἐλεύθερο πουλί…

Αποφυλακίζεται ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ,ομολογουμένως ένας από τους πλέον ικανότερους και εξυπνότερους επιχειρηματίες της Ελλάδας.

Αποφυλακίζεται τλικώς,ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ.
Ομολογουμένως, ένας από τους πλέον ικανότερους και εξυπνότερους επιχειρηματίες της Ελλάδας.

Για να αποφυλακιστεί, θα δώσει κάτι ψίχουλα για έναν επιχειρηματία του βελινεκούς του,περί των 300.000€ μόνο…θα παρουσιάζεται συχνά πυκνά για καφεδάκι στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής ..θα μένει πλέον στην μονή και θα διάγει βίον μοναχικόν ,(οποία κατάντια) και ως εκ τούτου, τέρμα οι βόλτες με τα ιδιωτικά Χριστιανικά ελικόπτερα και τζιπ.

Δεν έγιναν γνωστά,αν θα επιστρέψει,το (αποχαρακτηρισμένο) δάσος της Ουρανούπολης και τα Ολυμπιακά φιλέτα που αντάλλαξε με τα ψάρια της Βιστωνίδας (στην οποία είχε την κατοχή κι όχι την κυριότητα) κι αν κάποιος από τους πιστούς που πήραν μέρος στην ιερή ανταλλαγή, (Βουλγαράκης μετά της πρώην συζύγου,Ρουσόπουλος και λοιποί Χριστιανοί) θα λογοδοτήσουν ποτέ στην….» δικαιοσύνη».
Την ποιά;; Σωστά…

Ψυχανεμίζομαι, πως η πίστη του Ρουσόπουλου και τα θαύματα του »Οσίου» Εφραίμ,ήταν η αιτία,που από ένα τριαράκι σε κάποια συνοικία της Αθήνας που έμενε,κατάφερε σε λιγότερο από 5 χρονάκια, να αποκτήσει κάτι βιλάκια τύπου Δυναστείας με πισίνες και ιδιωτικούς δρόμους για ησυχία,ώστε να μην διαταράσσεται η άμεση επαφή με τον Θεό!

Ευλόγησον….

Υ.Γ Τι κρίμα που επέλεξε τον δρόμο του …Κυρίου κι ουχί αυτόν της πολιτικής!
Με αυτόν πρωθυπουργό,θα γινόμασταν Ντουμπάι σε χρόνο dt !!

1 σχόλιο:

nikos είπε...

πρόκειται για κλασική περίπτωση Πολιτικής διώξεις!!!