Ο χρυσός μας φέρνει πιο κοντά με την Αστυνομία...

Το έλαβα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.


"...επιστρέφω άφωνος και εξοργισμένος από της Σκουριές Χαλκιδικής όπου η Ελληνική Αστυνομία με περιπολικά σταματάει και προπηλακίζει πολίτες και πολιτικά πρόσωπα π.χ.τον Γραμματέα ΣΥΡ (φωτ.στην διάθεση σας) Γκοντινας ,Βλαχοπουλο (πρώην δήμαρχο Ιερισσού) …μην επιτρέποντας τους την διέλευση στο φυλάκιο οπού είναι συγκεντρωμένη ειρηνικά οι 70 κάτοικοι της Μεγάλης Παναγιάς. 
Έχουμε επιβολή Αστυνομικής απαγόρευσης η αστυνομικού κράτους!!!!!. Τι διάβολο προστατεύει η Ελληνική Αστυνομία τον πολίτη αυτού του κράτους που πληρώνει δυσβάσταχτους φόρους …. η την “ιδιωτική” διαπλεκόμενη και αποδεδειγμένα απο την Ε.Ε. “χρυσή επένδυση” του Μπομπολα Κουτρα ElDorado … ο καταστατικός χάρτης του Α. Ορους δεν ισχύει. Αίσχος.." !! 

5 σχόλια:

nikos είπε...

θαυμαστέ θράσος και την ταχύτητα εξομολόγησης τον Πολιτών Αριστοτέλη http://respentza.blogspot.com/2012/03/blog-post_258.html

….” Οι 400 περίπου εργαζόμενοι, που βρίσκονταν στο σημείο, βράζοντας από οργή και αγανάκτηση” ….

Θα να ρωτήσω δημοσία τους φύλακες τήρησης του Νόμου και Συντάγματος που παραβιάστηκε αποδεδειγμένα και βίαια
1. Καταργήθηκε το Σύνταγμα στην Ελλάδα και δεν το καταλάβαμε αλλά και δεν ανακοινώθηκε ??
2.Η θέσει τον “εργαζόμενων” είναι στης στοές του Μαντεμ Λακο η στης Σκουριές ??
3. Χρηματοδοτούνται απο την εργοδοσία τους για να εκτονώνονται σε βάρος συμπολιτών που έχουν αλλες προσδοκίες και θελήσει ?
3. Πότε η πολιτεία θα σταματήσει την λειτουργιά του ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ!!! Και μέχρι πότε θα καλύπτεται η δράση του!!
4.Η Ανακοίνωση είναι επώνυμη!!!!

nikos είπε...

quiz- τι σχέση έχει το http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_20/03/2012_433927με την Πόλη της Αρναιας μια εβδομάδα πριν της δημοτικές εκλογές..Ηταν εντελώς τυχαίο χιχχι

nikos είπε...

αυτό που μου κάνει τρομακτική πολιτισμική , κοινωνική , πολιτική , τεχνοκρατική εντύπωση είναι πως στον άγιο αυτόν τόπο οπού στο Μαντεμ Λακκο πρωτοεφαρμοστηκε από το ΧΙΧ Αιώνα παγκοσμίως το …..πενθήμερο εργασίας λόγο ύπαρξης ορθοδόξων και Εβραίων εργατών … Σήμερα οι εργαζόμενοι υπό την υψηλή καθοδήγηση ενός συνταξιούχου μόνιμου αντιδημάρχου της περιοχής “εκπρόσωπο εργαζομένων”(βλεπε ΣΚΑΥ) Μοσχοπουλο και “συνδικαλιστή” (τρομάρα του ) Ζαγορακη ..με υψηλή καθοδήγηση και χρηματοδότη Κουτρα διπλ. μηχανικού(τρομάρα του) οργάνωσαν και επιτέθηκαν βίαια κατά τον ιθαγενών Τι κατάντια ζούμε σήμερα τι Αίσχος μας κυριαρχεί!!..Πως το επιτρέπει αυτό το αίσχος ο “Σεβασμιότατος Μητροπολίτης ” Νικόδημος της περιοχής ??? τόσο του έλαμψε ο χρυσός της περιοχής ??

nikos είπε...

και η προσωπική μου γνώμη είναι οτι έχουμε στην Περίπτωση μας για το μεγαλύτερο πλυντήριο Μαύρου Χρήματος στην Ευρώπη .. πάντως σίγουρα στην Ελλάδα

nikos είπε...

υπάρχει και ενας βαριά τραυματισμένος συναγωνιστής που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παπανικολάου , περιμένουμε ενεργειες απο πλευράς Εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης μιας και πρόκειται για πολιτικό έγκλημα με θύμα!!! από την δράσει παρακράτους στην Χαλκιδική!!!