Η πανστρατιά ξεκινάει με επίθεση στα αριστερά...

Άσχετη η φωτογραφία, αλλά τι θέλει να μας πει η φράου Μέρκελ  με τα χεράκια
 της μετά τη συζήτηση με τον Σαμαρά για την πολυπόθητη ανάπτυξη;


Αφού «ξέσκισε» το ΠΑΣΟΚ, από την θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, επί 2 χρόνια, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει η κυβέρνησή του να περάσει όλα εκείνα τα αντιδημοκρατικά μέτρα που «ελέγχονται» για την Συνταγματικότητά τους.

Αφού εμπόδισε να ψηφισθούν, όλοι εκείνοι οι νόμοι όπου επιτίθεντο στην ομοιογένεια της πατρίδας, στο εισόδημα των χαμηλοσυνταξιούχων και μισθωτών, στις υγιείς επιχειρήσεις, στην υγεία, στους ανέργους κ.ο.κ.

Αφού εξήγγειλε δύο Ζάππεια, ανεφάρμοστα.

Αφού στην αρχή «αρνήθηκε» να δεχθεί την παραίτηση του ΓΑΠ, και στην συνέχεια στήριξε την παραμονή του.

Αφού έθεσε «ξεκάθαρα» το δικαίωμα της αρνησικυρίας, όπου είχε το δικαίωμα, κατά την «συναλλαγή» της δημιουργίας της κοινοβουλευτικής δικτατορίας με δοτό Πρωθυπουργό, όπου τελικά περιορίστηκε σε δύο υπουργεία, αυτό του Εξωτερικών (μαύρα κονδύλια και διεθνείς δημόσιες σχέσεις) και του Εθνικής Αμύνης (εξοπλισμοί, επαφή με το προσωπικό όλων των σωμάτων ασφαλείας)

Αφού τακτοποίησε και κάποιες άλλες μικρότερες εκκρεμότητες όπως:
-Μισθολογικό και συνταξιοδοτικό βουλευτών (σε αγαστή συνεργασία με τα υπόλοιπα κόμματα
-«Τακτοποίηση» των χρεών των κομμάτων προς τις Τράπεζες (και πάλι σε αγαστή συνεργασία με τα υπόλοιπα κόμματα)
-Αλλαγή έδρας
-Μεταγραφές δύο στελεχών από το ισόγειο της πολυκατοικίας (ένας για επαναπόκτηση της εύνοιας των ταξιτζήδων και των εν γένει μεταφορών και ένας για τις επαφές με τους εφοπλιστές) μπας και βάλει και κάποιο τέρμα και θωρακίσει και τα νώτα του μετά τις προσφυγές των 21.
-Δημιουργία βάσης προσωπικής (και όχι κομματικής) στήριξης με μία εφημερίδα και μία (τουλάχιστον) ιστοσελίδα
είπε λοιπόν να ξεκουραστεί.
Πολλοί τότε, δεξιά του φιλελεύθερου Κυρίου, ανεφώνησαν: Ποιος, ποιος, ποιος ο Αντώνης ο Θεός!

Ανοίγω ενοχλητική παρένθεση
Σε όλη αυτή την πανσπερμία λόγων και έργων όμως, του διέλαθε της προσοχής τους και κάποιες «ασήμαντες» καταστάσεις όπως πληθώρα από άστεγους, νηστικούς, και δολοφονημένους Έλληνες και πληθώρα από λαθρομετανάστες σε παραεμπόριο και εγκληματικές δράσεις. Ένας «ηγέτης» δεν κάνει διακρίσεις...
Αλήθεια έστειλε ως κόμμα κάποιο συμβολικό ποσό στα συσσίτια;
Αλήθεια έστειλε κάποιο στεφάνι, ή ένα λόγο συμπαράστασης σε κάποια οικογένεια αυτοκτονούντος πατέρα – συζύγου ή σε ένα από τα χιλιάδες θύματα των τελευταίων τριών ετών;
Κλείνει η ενοχλητική παρένθεση και πολλά σπίτια μαζί της.

Αλλά φευ!
Το «δυνάμει» εκλογικό σώμα, ουδόλως εκτίμησε όλο αυτό το τιτάνιο και πατριωτικό έργο, αρνούμενο να του δώσει, δημοσκοπικά, τον θρίαμβο που περίμενε.
Αντίθετα, οι αχάριστοι, πήγαν και έδωσαν (;) την πρόχειρη ψήφο τους στα αριστερά κόμματα, πραγματικά και μαϊμούδες.
Είδε και απόειδε λοιπόν, έρχονται (;) και εκλογές (τυχαίο...;), και από το βήμα της έδρας της κοινοβουλευτικής δικτατορίας που έχει επιβάλλει με τον «φίλο» του και λίγο πριν ψηφίσει με πόνο ψυχής, αλλά για το καλό μας, το «αναπόφευκτο» της νέας εισβολή στις τσέπες μας και τα εργασιακά μας δικαιώματα για να «αγοράσουμε» χρόνο (αφού τίποτα άλλο δεν μπορούμε πλέον), εκσφενδόνισε (!) βαρυσήμαντο «κατηγορώ» σε αυτούς που «κλέβουν» τις ψήφους του.
Τρίζουν τα κόκαλα του Εμίλ Ζολά!

Και τι με πείραξε θα με ρωτήσετε;
Ανοίγω παρένθεση.
Προσωπικά θεωρώ ότι η καθεστηκυία πολιτική εκπροσώπηση της, απ’ άκριν σ’ άκρου, αριστεράς στην Ελλάδα, είναι ότι απεχθέστερο, μαζί με το ΠΑΣΟΚ, έχει ξεράσει ο πολιτικός μας βίος.
Δεν είμαι δεξιός.
Τι είμαι;
Κλείνει η παρένθεση.

Μέσα σε δύο σελίδες, ανέδειξε με εμπνευσμένο λόγο, ας είναι καλά ο Λαζαρίδης (αυτός ο πρώην αριστερός), όλα τα μεμπτά της αριστεράς.
Σε πολλά έχει δίκαιο απλά, όπως πάντα, δεν λέει όλη την αλήθεια που αφορά την καμπούρα των ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, όπως:
-Καλός ο καπιταλισμός, ιδίως όταν εφαρμόζεται από εμάς για στους ημετέρους.
-Αυτοί προτείνανε προεκλογικά αλλά διαλύανε μετεκλογικά
-Άλλοι έχουν εμμονές με τις καταγγελίες και άλλοι με τις κατεδαφίσεις
-Αυτοί δεν κοιτάζονται ποτέ στον καθρέπτη
-Ξέχασε το βρώμικο ’89 όπου ήταν ο υπουργός των Οικονομικών της Οικουμενικής και υπουργός των Εξωτερικών της κυβέρνησης συνεργασίας;
-Η αριστερά στήριξε  τα προνόμια και τις αγκυλώσεις που το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ δημιούργησαν
-Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ στήριξαν, χαρίζοντας δισεκατομμύρια, τις επιχειρήσεις εις βάρος του Δημοσίου και του κοινωνικού συνόλου.
-Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ δημιούργησαν στρατούς από συνδικαλιστές που λυμαίνονταν, όπως και η αριστερά, τα εργατικά κινήματα και τις Δημόσιες υπηρεσίες
-Θεωρεί Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση το πλήρες ξεπούλημα και την πλήρη παράδοση της χώρας στους Γερμανούς

Και όλα αυτός ο τσαμπουκάς στην αριστερά, ενόσω:
-Αρνήθηκε ακόμα και τον απλό Λογιστικό Έλεγχο του Χρέους από το Κοινοβούλιο
-Αρνήθηκε τη πρόταση για άνοιγμα των λογαριασμών των βουλευτών στο εξωτερικό
-Ψήφισε Νόμο για την Ανώτατη Εκπαίδευση που καταργεί τα δωρεάν συγγράμματα και εισάγει δίδακτρα σε περίοδο κρίσης.
-Ψήφισε τον Εφαρμοστικό Νόμο του Μεσοπροθέσμου, με τον οποίο τίθενται οι βάσεις για την εκποίηση της Δημόσιας περιουσίας.
-Αρνήθηκε να δεσμευτεί για την κατάργηση του Μνημονίου και την κατάργηση του Μεσοπρόθεσμου (η λέξη αναθεώρηση δεν σημαίνει τίποτα μπορεί να σημαίνει και επιδείνωση)
-Εισήγαγε την πρόταση για την εργασιακή εφεδρεία η οποία ουσιαστικά είναι απόλυση χιλιάδων οικογενειαρχών εν μέσω κρίσης
-Ισχυρίστηκε ότι θα μειώσει το έλλειμμα στο μηδέν σε ένα χρόνο, κάτι με το οποίο γελούν ακόμα και οι πρωτοετείς των Οικονομικών.
-Πούλησε υπηρεσία στην πρεσβεία των ΗΠΑ, μιλώντας εξωθεσμικά και κρυφά, με στόχο την υπονόμευση της εξωτερικής πολιτικής Καραμανλή για την ενεργειακή αυτονόμηση της χώρας.
-Αρνήθηκε τη φορολόγηση του μεγάλου πλούτου –κάτι απολύτως αναγκαίο- ιδίως σε χώρες όπου ο πολύ μεγάλος πλούτος είναι συσσωρευμένος παράνομα;
-Ψήφισε σύσσωμη η ΚΟ της ΝΔ, το άρθρο για το πετσόκομμα των δώρων των συνταξιούχων (στην περιβόητη ψηφοφορία που απορρίφθηκε το άρθρο για τα φαρμακεία μπας και δουλέψουν λίγο παραπάνω και μειωθεί ο λόγος κέρδος/απασχόληση).
-Συγκυβερνεί σε μία ιδιότυπη κοινοβουλευτική δικτατορία, αναθέτοντας σε έναν δοτό Πρωθυπουργό να διαπραγματεύεται ερήμην μας το δικό μας μέλλον, ενώ ταυτόχρονα η μόνη, με δημοκρατικές διαδικασίες, εξουσιοδότηση που έχει, προέρχεται από τις ψήφους 480.000 ΝΔατών για να ηγείται του κόμματός του που αριθμεί περίπου 3.000.000 ψηφοφόρους.
- κ.ο.κ

Τώρα πως γίνεται σε ένα τόσο μακροσκελέστατο κατηγορώ να απουσιάζει πλήρως η οποιαδήποτε, συγκεκριμένη και όχι αφηρημένη και αόριστη, νύξη στις πραγματικά επικίνδυνες θέσεις της αριστεράς όσον αφορά τον διεθνισμό και την πολυπολιτισμικότητα, απάντηση δεν έχω. 
Εάν είχε τα άντερα και τα κότσια, ας έκανε και πάλι δικό του κόμμα.
Ποιο ειλικρινής θα ήταν.
Διότι μέχρι να κάνει «δικό» του κόμμα την ΝΔ, μπορεί να μην έχουν μείνει αρκετοί πελάτες, εννοώ ψηφοφόροι.

Όσον αφορά τους υπερασπιστές του που με την γραφίδα τους φιλοδοξούν να μας πείσουν ότι ο μέγας Στρατηλάτης θα καταλύσει το καθεστώς του ΠΑΣΟΚ με μαρξιστικούς όρους, (δεξιός θα ήταν ο Μαρξ και δεν το είχε καταλάβει), να προσέχουν, διότι δεν απέχουν πολύ από την προκύρηξη ενός νέου ιδιότυπου δεξιού ολοκληρωτισμού με μανδύα πατριωτικό, με «αυθόρμητους» τιμητές και ουκ ολίγους πρόθυμους ανόητους οπαδούς που θεωρούν ότι υπηρετούν τον ιδεολογικό τους χώρο.
Επίσης να μειώσουν τις κυβισθήσεις (πολύ πέραση έχει αυτή η λέξη) διότι όταν επανέρχεσαι σε οριζόντια θέση, από την πολλή ζαλάδα γίνεσαι αμετροεπής και ξεχνάς τις καταβολές σου.
Συντρόφια, το πολύ το κυρ’ ελέησον το βαριέται κι ο παπάς.

Συμπέρασμα σε μορφή ερωτηματολογίου:
1)     Σαμαράς ο αριστεροφάγος
2)     Προσπάθεια συσπείρωσης της διαλυμένης κομματικής βάσης
3)     Προσπάθεια ενδυνάμωσης του ΠΑΣΟΚ, μετά  από τις διαρροές προς την αριστερά (αν και αυτοί δεν σώζονται)
4)     Σύγχρονος και επίκαιρος επιτέλους λόγος με «νέου» τύπου διλήμματα: Δεξιός φαταούλας ή Αριστερός μπαμπούλας
5)     Σε περίοδο κρίσης δεν λέει να μοιραζόμαστε τα οφίτσια και τα μπικικίνια
6)     του ΑΣ τα εννιάμερα (μετά συγχωρήσεως είναι και Σαρακοστή). 

Δεν υπάρχουν σχόλια: