Ρε akrodexios ΚΥΡΙΟΣ...για κόψε κάτι...




Χαιρετώ τα φιλαράκια μας ….
Το πρώτο τρίμηνο του 2012 έχει αρχίζει να αποδεικνύει ότι μια πραγματικότητα … αλλά και μια εποχή …. πλησιάζουν στο τέλος τους …. ιδίως, μετά την ρωσική και κινεζική απόφαση , να μπλοκάρουν κάθε προσπάθεια Δυτικής παρέμβασης στη Συρία (αν και ήταν πασιφανές ότι οι ρώσοι δεν θα άφηναν ποτέ την βάση της Ταρσούς …. Ιδίως μετά την έξοδο του ρωσικού στόλου στην μεσόγειο τον περασμένο Οκτώβριο .


Το Kuznetsov στην Ταρσό – 11/01/2012

Ας καταθέσουμε εδώ και την Δεδηλωμένη επιθυμία της Ινδίας να αγνοήσει ή να παρακάμψει το εμπάργκο του πετρελαίου που αποφασίστηκε από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την ΕΕ εναντίον του Ιράν .

Την στιγμή που όλο και αυξάνονται οι εντάσεις στις σχέσεις μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ισραήλ ….. ενώ τις τελευταίες ημέρες … διαρρέουν στα κανάλια …. στοιχεία τόσο της Μοσαντ …. αλλά και των κορυφαίων αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών … που συμφωνούν ότι ΔΕΝ υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία ότι το Ιράν έχει ενεργό πρόγραμμα πυρηνικών όπλων, αλλά ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι το παλιό του πρόγραμμα έχει πράγματι εγκαταλειφθεί …http://www.haaretz.com/ και όλα αυτά καθώς … τα εβραϊκά blogs της Αμερικής … άρχισαν να καταγγέλλουν τον ρόλο των “γερμανοεβραίων” στην χρηματοδότηση … του περσινού στολίσκου προς την Γάζα ….

Επιταχύνεται πλέον η πολιτική διαφοροποίησης από το δολάριο των ΗΠΑ , με επικεφαλής την Κίνα …. και στις χώρες BRIC αλλά και από την Ιαπωνία και την Ευρωζώνη .
( BRIC είναι ένα αρκτικόλεξο που αναφέρεται στις χώρες της Βραζιλίας , Ρωσίας , Ινδίας και Κίνας ) .



Η πιθανή αλλαγή στην πολιτική στρατηγικής της Ευρωζώνης κατά την διάρκεια της γαλλικής προεκλογικής εκστρατείας και η εντατικοποίηση των ενεργειών και δηλώσεων , τροφοδοτεί την αύξηση της δυναμικής των εμπορικών πολέμων.
Τον Μάρτιο του 2012 …… είμαστε μακριά από το Μάρτιο του 2011 και την
« επίταξη » του ΟΗΕ από την τριάδα : ΗΠΑ / Μεγ. Βρετανία / Γαλλία για να επιτεθούν στη Λιβύη .
Τον Μάρτιο του 2011 ίσχυε ακόμα … ο μετά το … 1989 κόσμος !
Τον Μάρτιο του 2012 …. ο κόσμος ταλαντεύεται μεταξύ αντιπαραθέσεων και συνεργασιών.

 

Μια που μιλήσαμε για Λιβύη ….. αναμείνατε κατά τον Απρίλιο …. τη νέα παγκοσμιοποιημενη ανθρωπιστική παράσταση της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ …. για την σύλληψη του Joseph Kony, και την προστασία των παιδιών της Ουγκάντα …. που δεν είναι παρά ένα πρόσχημα για μια …. «ανθρωπιστική παρέμβαση» σε μια περιοχή όπου οι υπό αμερικανική χορηγία «εμφύλιοι πόλεμοι» (Σουδάν, Ρουάντα, Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, Σομαλία, Αιθιοπία), έχουν οδηγήσει σε περισσότερα από οκτώ εκατομμύρια θανάτους , κατά τη διάρκεια των τελευταίων 20 ετών ….
Η κρυφή ατζέντα στην Ουγκάντα, την Κεντρική Αφρική και το Κέρας της Αφρικής για την κατάκτηση του πετρελαίου και των στρατηγικών ορυκτών πόρων …. ένα προπέτασμα καπνού για να εισβάλουν οι Αμερικανοί πεζοναύτες καθώς αυτοί «ήδη» αποστέλλονται σε πέντε αφρικανικές χώρες !



Διαβάστε ένα ολόκληρο κείμενο μου για την ΑΦΡΙΚΗ
Τι προμηνύει για την Αφρική η κατάρρευση της Λιβύης ;
( και όχι το χιλιο-ψαλιδισμένο από την λογοκρισία του kostasxan.blogspot.com)
Μόνο ΕΔΩ :
http://www.eglimatikotita.gr

http://eleftheriskepsii.blogspot.se

https://1greek.wordpress.com

http://thesecretrealtruth.blogspot.com

http://ethnosnews.gr/

http://somewordsforthefuture.blogspot.com

Ενώ λοιπόν …. οι ΗΠΑ κόπτοντας για τα ανθρώπινα δικαιώματα …
η τελευταία εκτελεστική εντολή του Ομπάμα προβλέπει στρατιωτικό νόμο, κατάσχεση ιδιωτικής περιουσίας και της καταναγκαστική εργασία!
από τον Kurt Nimmo, http://www.Infowars.com

Την Παρασκευή, 16 Μαρτίου ο Ομπάμα εξέδωσε άλλη μια αντισυνταγματική εκτελεστική εντολή , επιτρέποντας στην κυβέρνηση υπό τη διεύθυνση της Janet Napolitanohttp://en.wikipedia.org/wiki/Janet_Napolitano
και του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας να κατάσχουν τα περιουσιακά στοιχεία των Αμερικανών , χωρίς τη δέουσα διαδικασία.



LEAP/E2020
- – - – - – - – - – -
Έτσι, όπως αναμενόταν από την LEAP/E2020, (The Global Europe Anticipation Bulletin LEAP/E2020′s )http://www.leap2020.eu/ ο χειρισμός της «ελληνικής κρίσης» προκάλεσε την εξαφάνιση της λεγόμενης «κρίσης του ευρώ» από τα πρωτοσέλιδα των μέσων ενημέρωσης και τις ανησυχίες των συμμετεχόντων στην αγορά.
(Αλήθεια …. Είδατε πως εξαφανίστηκαν οι ανησυχίες μόλις «μάντρωσαν» τον ελληνικό λαό  …. Θα θυμάστε βέβαια το προ-τελευταίο άρθρο μας :
“Η Ελλάδα κατάφερε με το PSI ….. να αυξήσει το ακαθάριστο χρέος της χώρας μας κατά …. 33 δις δολάρια .”

http://www.triklopodia.com

http://1greek.wordpress.com
/
http://www.netnewsgr.gr

http://mypanathinaikos.wordpress.com

Και να … πάλι λοιπόν το ευρώ « έγινε της μόδας » στις αγορές και στις κεντρικές τράπεζες των αναδυόμενων χώρων … ενώ η Ομάδα Ευρώ / ΕΚΤ … λειτούργησαν αποτελεσματικά …. και οι ιδιώτες επενδυτές θα πρέπει να αποδεχτούν μια περικοπή έως και 70% στα περιουσιακά στοιχεία τους , επιβεβαιώνοντας έτσι …. το ότι …… τελικά, οι αγορές αποδίδουν πάντα
το δίκαιο του ισχυρότερου …..



Πάντως ο τρόπος χειρισμού της Ελλάδας …. επιφέρει έναν αυξημένο κίνδυνο φυγής των κεφαλαίων από την περιοχή …. κατά τη χειρότερη δυνατή στιγμή.
Η χρηματοδότηση για όλα τα έθνη της ευρωζώνης έχει καταστεί πολύ πιο δύσκολη.
Η ΕΚΤ θα αρχίσει να υφίσταται αυξανόμενες πιέσεις, όχι μόνο για τη διάσωση τραπεζών, των οποίων οι ισολογισμοί καταρρέουν, αλλά και για την άμεση διάσωση των κυβερνήσεων, καθώς λόγω του ρόλο του δημόσιου χρέους, η κρίση αναμένεται να εξαπλωθεί γρήγορα σε όλους λόγω εξασθένηση της φερεγγυότητας των ευρωπαϊκών εθνών.
Το γεγονός ότι οι ισχυρότερες χώρες του ευρώ μπορούν να αναλάβουν την αναδοχή της Ελλάδος …. είναι και αδύναμη …. και αμφίβολη πλέον ιδέα .

Σε ότι αφορά όμως την κατάντια της χώρας μας εμείς εδώ θα αντιγράψουμε ένα κομμάτι από ένα άρθρο που διαβάσαμε από το μπλογκ του κυρίου Σ. Χατζάρα και των φίλων του ….. από το «deltio11.blogspot.com/» ….
Το οποίο ….. τα λέει όλα !



- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - –
«Το κυριότερο όμως, είναι το ξεπούλημα της κυριαρχίας που κατόρθωσαν να μας κρύψουν, ενώ το υπέγραφαν φαρδιά πλατιά με την ψήφο τους (ακόμα και ο θεωρούμενος εθνικών φρονημάτων Αντωνάκης)… Τα δικαστήρια του Λουξεμβούργου έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν την κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων της Ελληνικής Δημοκρατίας, χωρίς την δυνατότητα επίκλησης Εθνικής Κυριαρχίας. Αλλά ήδη οι παπαγάλοι προτρέχουν και μας προτείνουν να μην αρχίσουμε τα “προδότες και τέτοια”.»
- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - –

Εντωμεταξύ η « ανθρωπιστική» αποστολή «τρόικα» της ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ διαπίστωσε ” στην έκθεσή τους ” χθες , ότι δεν υπάρχει «κανένα σημάδι κόπωσης των ευρωπαϊκών λαών εξαιτίας των μεταρρυθμίσεων της Νέας Τάξης Πραγμάτων, σημειώνοντας τον «αξιοσημείωτο» χαρακτήρα της δημοσιονομικής προσαρμογής .
Ίσως η αλήθεια θα έπρεπε να αναζητήσει έξω από τις αίθουσες της κυβέρνησης, Ίσως κάποιος θα έπρεπε να διαβάσει την τραγική αυτή ιστορία από την εφημερίδα The Guardian , όπου μεταξύ άλλων σημειώνεται ότι στην Πορτογαλία κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου, υπήρχαν 20 % περισσότεροι θάνατοι από το φυσιολογικό και αυτοί οφείλονται στις περικοπές κόστους της υγειονομικής περίθαλψης , από αυτό το « βάρβαρο » πακέτο λιτότητας των Banksters που κατασπαράζει τους ανθρώπους .
Υπάρχει μια γενική απεργία, την Πέμπτη ο ηγέτης των συνδικάτων σημειώνει «Οδηγούν τη χώρα προς την καταστροφή».
Ενώ το ΔΝΤ πιστεύει ότι το πορτογαλικό χρέος είναι βιώσιμο .
Η Irene Pimentel επισημαίνει «Ανησυχώ ότι η δημοκρατία βρίσκεται σε κίνδυνο» και προσθέτει σχετικά με την εμφανή στωικότητα του λαού μέχρι τώρα, “νομίζω ότι θα εκραγεί τελικά, είναι αδύνατο για τους ανθρώπους να παραμείνουν πλέον παθητικοί.”
Αλλά λαϊκή αντίδραση στο σχέδιο διάσωσης ήταν όντως στωική μέχρι στιγμής και το σωματείο των εργαζομένων γενικά « ΔΕΝ » στηρίζει την απεργία αυτής της εβδομάδας.
Πολλοί αναλυτές πιστεύουν ότι η μοίρα της Πορτογαλίας είναι να ακολουθήσει την Ελλάδα σε ένα δεύτερο πακέτο στήριξης.



Τρίτον Bailout για την Ελλάδα.

Μέσα σε μια εβδομάδα ενώ τα μέλη της ζώνης του ευρώ δηλώνουν την επίσημη έγκρισή τους για ένα δεύτερο πακέτο διάσωσης για την Ελλάδα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δήλωσε ότι η χώρα μπορεί να ζητήσει πρόσθετη χρηματοδότηση ή την περαιτέρω αναδιάρθρωση του χρέους.

« Υπάρχει ακόμα ένα πολύ απότομο βουνό που πρέπει να ανέβει η Ελλάδα », δήλωσε ο Harvinder Sian, στη Royal Bank of Scotland Group Plc στο Λονδίνο.
Η συμφωνία αναδιάρθρωσης “δεν κάνει τίποτα για να φέρει την Ελλάδα σε βιώσιμη πορεία”, είπε. ” Ένα τρίτο πακέτο διάσωσης θα καταστεί αναγκαίο.”



Συγχρόνως … λόγω του ότι το 2012 είναι ένα εκλογικό έτος για Ευρώπη – ΗΠΑ ,
υπάρχει και η ανάγκη για την καλή εντύπωση μιας Ευρωζώνης που ΔΕΝ καταρρέει …..
Αυτό λοιπόν …. συμβάλλει και στην εξήγηση της ήπιας ευφορίας
που τροφοδοτεί τις αγορές και πολλούς οικονομικούς και χρηματοοικονομικούς φορείς τους τελευταίους μήνες …..

Ωστόσο, οι Ηνωμένες Πολιτείες σε αυτές τις αρχές του 2012 μοιάζουν πραγματικά πολύ θλιβερές …. εν αντιθέσει με την ψυχεδέλεια …. και το λαμπερό χρωματικό στυλ του ’60 …. ενώ εδώ …. δίπλα μας … τώρα … η πατρίδα μας καταρρέει …. λαβωμένη από τους νεοφιλελεύθερους πολιτικούς μας , τα τσιράκια δημοσιογράφους τους και τους ρουφιανους ψηφοφόρους τους .

« Αυτή η άνοιξη που έρχεται …. θα είναι η στιγμή της επιστροφής στον πραγματικό κόσμο ».

 

Στην πραγματικότητα, αναμένουμε ότι το καλοκαίρι του 2012 θα δούμε την αποκρυστάλλωση των καταστροφικών κρίσεων που βρίσκονται στο επίκεντρο της παγκόσμιας γεωπολιτικής ταλάντευσης .
Γιατί …. στα μαύρα σύννεφα που έχουν συσσωρευθεί από την έναρξη της κρίσης γύρω από τα οικονομικά και δημοσιονομικά θέματα έχουν προστεθεί τώρα και τα σκοτεινά σύννεφα της γεωπολιτικής αντιπαράθεσης .

1. Υποτροπή της ύφεσης σε ΗΠΑ στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής στασιμότητας και ύφεσης των BRICs
2. Αδιέξοδο για τις κεντρικές τράπεζες και αυξήσεις των επιτοκίων
3. Καταιγίδα στα συναλλαγματικά και τη Δυτική αγορών κρατικών χρεογράφων.
4. ΦΟΒΟΙ για πόλεμο στο Ιράν .
5. Νέο κραχ στις αγορές και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.



Μα επιτέλους … τι σχέση έχει το μέχρι εδώ κείμενο σου με την επικεφαλίδα ΡΕ akrodexios ΚΥΡΙΟΣ ….. κλπ , κλπ …. φίλε HEIL GAP ….. θα μου πείτε τώρα ;

Λοιπόν παιδιά …. το κείμενο είχε γραφτεί αρχικά …. για να τα χώσω σε κάποιον που το χθες το πρωί έγραφε ότι : « ο κύριος ο κ@ρ@τζ@φερης ΔΕΝ είναι διατιθέμενος να συμπράξει στα σχέδια της νέας τάξης πραγμάτων » ;

Και εκεί ήταν που τα πήρα ….. και άρχισα ….
Δηλαδή … και ΗΡΩΑΣ τώρα ο κ@ρ@τζ@φ;ρης ;;;;;;
Μα ποιος …. Ο Αρχι-προδότης του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 1 …..
ΚΑΙ ο αρχιυπηρέτης του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 2 ….. ;;;;;;;

Αυτός που ονειρεύεται την ενοικίαση των εργαζομένων στους καπιταλιστές ….. και αύριο μάλλον και τα στρατόπεδα εργασίας για τους ανέργους νέους μας …. σαν τον άλλον αρχι-φασίστα Ούγγρο πρωθυπουργό τον Viktor Orban .
Χα, χα , χα ….. στρατόπεδα εργασίας με φύλακες των εγκλεισμένων ανέργων …. τους συνταξιούχους μπάτσους ….. οι όποιοι πρώην μπάτσοι όμως …. όντως πολύ πιο δημοκρατικοί από τους πολιτικούς μας ….. ξεσηκώθηκαν επαναστατώντας ακόμη και εις την αναφορά αυτής της ιδέας/προοπτικής …

 

Για ποιον μιλάμε όμως ;
Δια τον προπαγανδιστή του ΔΝΤ;
Εκείνος που για λογαριασμό του γιωργάκη , είχε εισαγάγει πλαγίως την λύση του ΔΝΤ ; και ακολούθως ….. μαζί με την παρέα του ….. ψήφισε το μνημόνιο υπέρ πίστεως πατρίδος και φυσικά ΥΠΕΡ ΤΗΣ της Goldman Sachs ……

“Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον εστίν η
Goldman Sachs και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρά θεοίς και παρ’ ανθρώποις τοις νουν έχουσιν”.



Ρε κύριος « αρθρογράφε – λιβανιστήρι » …..
Μπας και σας πήρε και εσάς καμιά κοτσουλιά …. από εκείνο το περιστέρι …
στο πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως και …. τα γράφετε όλα αυτά ;

HEIL GAP (or mind the GAP)
Υ.Γ.1
Η τελευταία ατάκα …. μάλλον η τελευταία αρλούμπα του σανοπώλη .
Αναφερόμενος στην απεργία της ΠΝΟ, πρόεδρος του ΛΑ(γ)ΟΣ , ο εθνο-τέτοιος κωλοτουμπας δήλωσε:
«Βασικός άξονας για την ανάκαμψη της οικονομίας είναι η θάλασσα. Αλλά, λίγα πράγματα μπορεί να περιμένουμε από τη θάλασσα, από τη στιγμή που έχουμε παραδώσει την πρωτοκαθεδρία στην ΠΝΟ. (πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία ) Πολύ φοβούμαι ότι στο τέλος θα τα κάνουμε θάλασσα».

Μα τι λες ρε ατελείωτε $%#@&*^ , ποιος θα τα κάνει θάλασσα ;
Το ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟ στέλεχος της κάθε ναυτιλιακής εταιρίας και μέλος της ΠΝΟ;

 

Όχι ρε … θα διώξουμε τον πλοίαρχο …. Και θα προσλάβουμε εσένα …

Τρελαίνομαι …..
Χα, χα , χα ….

Βρε ….. αμόρφωτε τύπε ….. που τα ξέρεις όλα και θεωρείς ότι έχεις τις γνώσεις ώστε να μπορείς να κρίνεις τους αξιωματικούς της εμπορικής ναυτιλίας μας ….
Άντε…. τράβα … σε κανένα άσυλο …. μπας και βρεις τίποτα ψηφοφόρους …..
Γιατί …. να … γιατί όσες τέτοιες αβάντες και να κάνεις κακομοίρη ,,,, προς την νέα τάξη πραγμάτων … χα, χα, χα …..δεν σου δίνουν πια ψήφους !
Κατάλαβε το επιτέλους …. όσο και εάν εσύ προσπαθείς για την τρόικα ….
Αυτοί δεν πρόκειται να σε επιδοτήσουν με ποσοστά στις δημοσκοπήσεις ….
Διότι έπαιξες πολύ με τον κόσμο … και επήλθε ….. το END-GAME σου .
Χα, χα, χα !!!!!!!!



Και το δικό σου endgame …. αλλά και της Ντορουλας βεβαίως … χα, χα, χα …
Και εάν δεν το έχεις καταλάβει ακόμη ….. εσένα σε έφαγε ο Μιχαλολιακος …..
και τώρα προσπαθεί να σε χωνέψει …. ( τώρα θα μου πεις πως όντως είσαι αχώνευτος …. ) , την δε ντορουλα την έφαγε η ΒΡΟΜΟΓΛΩΣΣΑ της και ….
ΤΟ ΒΑΠΟΡΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ! ( γεια σου Τσιτσάνη αθάνατε )

Αυτά λοιπόν ….
Και επειδή …. όλα είναι προσχεδιασμένα …. όλα είναι ένα θέατρο ….
Όπως ακριβώς και ο προεκλογικός ΜΗ ΑΓΩΝΑΣ του 2009 ….
Όταν τα κόμματα …. μας πλάσαραν εντέχνως με τον τρόπο τους και τον προεκλογικό τους λόγο …. τον ΓΑΠα για νέο πρωθυπουργό μας …..

Που να θυμάστε τώρα ;
…. καλά ξαναδείτε την όλη φάση στο YouTube…. και θα καταλάβετε το πώς
ο παρά λίγο « δολοφονηθείς » Κωστάκης …. μας έκανε πάσα τον τζεφρυ !
Αχ Κωστάκη ….. θα σκίσει τα καλσόν της η Σαλώμη …… χα, χα, χα ….

Και πως συνεχίζει και δουλεύει …… « ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ » … ;;;;;;;;;



Πως ; ….. μέσω του ΛΙΒΑΝΗ-σματος … του ομώνυμου εκδοτικού οίκου ….
με την ηρωοποίησα του Κωστάκη ….. βλέπε ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΠΙΚΑΙΡΑ και ….. (εννοείται και ) …. διαδίκτυο …
Χα, χα, χα ….
Πως «επείσθη» δηλαδή ο σαμαράς ….. τρομοκρατημένος από μια πιθανή επάνοδο του παχουλού ανιψιού του εθνο-τέτοιου στην Νουδουλα …….

Πως η @ντωνί@…. είπε ναι σε όλα ….. ξεπερνώντας στις κωλοτουμπες και την ίδια την Comaneci ……
Πως δηλαδή …πάνε και οι κόκκινες γραμμές , πάνε και οι κόκκινες κορδέλες …

Να λοιπόν που αποσκοπούσε το περσυνό «χαζό» ( ; ) παιχνιδάκι της παραπληροφόρησης .

Αξίζει να δείτε μόνο τον αρχι-πράκτορα του ΛΑ(γ)ΟΣ {που … τότε υπηρετούσε την εθνική @νασφάλεια … την κυπ ή mit }( όλα παίζουν) …. καθώς ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ να μας πείσει πως συνειδητοποιεί την κρισιμότητα ….. και … παραμύθια …. κολοκύθια με την ρίγανη !
HEIL GAP ( or mind the GAP )



Υ.Γ. 2
Χίλια συγγνώμη που δεν θα βάλουμε μουσική ….
Αλλά … να ….. καραδοκεί η ΑΕΠΠΙ για να μαζέψει «χαρατσακι» από τα blogs που παίζουν μουσικά video από YouTube ….. οπότε εμείς …. συνεχίσουμε απτόητοι ….. με φιλμάκια των ηρωικών καμικάζι .
Τελικά …. Μου φαίνεται ότι γινόμαστε όλο και χειρότεροι !

Kamikaze 1


Kamikaze 2

Δεν υπάρχουν σχόλια: