Από τον ανθέλληνα προδότη, στον «φιλέλληνα» μειοδότη...


Άλλος ένας μικρός κρίκος, που προστέθηκε την 11-11-11, έκλεισε σήμερα.
Μέρος και αυτός της αλυσίδας που έβαλαν στον περήφανο (;) και ευλύγιστο λαιμό της Ελλάδας οι «προστάτιδες δυνάμεις», άμα τη απελευθέρωση από την προηγούμενη αλυσίδα των Οθωμανών.
Μία αλυσίδα που ενώ έσπαζε κατά καιρούς, από τις συστολές και διαστολές της ατίθασης ενεργειακής ψυχοσύνθεσης της αλυσοδεμένης, έμελλε να πάρει την πιο βαριά και συμπαγή της μορφή, στις 7-10-2009.

Οι βουλές των Γότθων έβαλαν και αυτές την βούλα τους, στο ταμπελάκι που κρέμεται και καταγράφει, όλους τους διαχρονικούς χορηγούς της εθελοδουλίας μας.
Άριστο υλικό, γερμανικός χάλυβας υψηλής πυκνότητας, δουλεμένος στα πιο σύγχρονα χυτήρια της Ευρωζώνης, δουλεμένος με μεράκι σε εργοστάσια που η εργασία απελευθερώνει το «κεφάλαιο», και μέσα από συνεχείς δοκιμές αντοχής στις πιο ακραίες συνθήκες, σχηματοποίησε τον πιο συμπαγή κρίκο που προορίζεται να αντέξει περισσότερο από όσο θα αντέξει ο λαιμός που θα τον σέρνει.
Από το «δύο κρίκοι ένα τάληρο», περάσαμε στο «ένας κρίκος όλα τα λεφτά».
Αυτά που υπήρχαν αλλά ακόμα τα ψάχνουνε στις τσέπες μας, ενώ βρίσκονται στις τσέπες τους.

Μέσα σε μόλις δύο χρόνια, μία χούφτα δίποδα συμπλεγματικά ανθρωποειδή, φρόντισαν να ετοιμάσουν ένα ολόκληρο Έθνος, με ένδοξη ιστορία χιλιάδων ετών, να δεχθεί να προστεθεί αυτός ο κρίκος στην αλυσίδα «εθελοντικά».
Ένα καθίκι από την Μινεσότα, ένας που δολίως έγινε Πρωθυπουργός, ένας που δολίως προσπαθεί να γίνει Πρωθυπουργός και κανα δυο ακόμη τσιράκια της ίδιας συνομοταξίας.
Κοινό στοιχείο των ανωτέρω, η υστεροβουλία, η ιδιοτέλεια, ο πολιτικός αμοραλισμός και η υπακοή στα κελεύσματα των αφεντικών τους, των οικονομικών εγκληματιών.

Άλλος μας έκλεψε τον χρόνο και τα λεφτά μας, άλλος μας έκλεψε την αλήθεια και τα λεφτά μας και άλλος αγόρασε χρόνο για να κλέψει τα υπόλοιπά μας.

Μία χούφτα σκουλήκια, εδώ και δύο χρόνια, επιδιώκουν και καταφέρνουν, άλλη μία γενοκτονία, που δεν θα αναγνωρισθεί ποτέ όπως και τόσες άλλες.

Λαθραίοι και παράνομοι πολιτικοί, λαθραίοι και παράνομοι αλλοεθνείς, προκύρηξαν λαθραία και παράνομη την επιβίωσή μας

Περιστοιχισμένοι από ένα σάπιο πολιτικό κατεστημένο, που στηρίζεται ακόμα σε αγωνιώδεις οπαδούς ξεπερασμένων ιδεολογιών, σηκώνουν ακόμα λάβαρα αραχνιασμένα από την πολυετή απουσία φρέσκιας πολιτικής σκέψης.

Αντιμέτωποι με ένα πλήθος μουδιασμένο, φοβισμένο, ανασφαλές και με έλλειψη αυτοεκτίμησης, προχωρούν ακάθεκτοι σκορπώντας στο διάβα τους αυτοκτονίες, δολοφονίες, άστεγους, πεινασμένους, άνεργους, λουκέτα και πάνω από όλα αλλοίωση της ομοιογένειας του Ελληνικού πληθυσμού.

Στις 23-4-10, ο ανθέλληνας προδότης, μετέβη σε ένα ακριτικό νησί μας για να ανοίξει και το δεύτερο φύλλο της Κερκόπορτας που είχε ανοίξει ο ιδρυτής του κόμματος και πατέρας του.

Στις 11-11-11, ένωσε τις δυνάμεις του με αυτές του άλλου κόμματος εξουσίας, διότι οι καλοί «λογαριασμοί» κάνουν τους καλούς «φίλους».

Στις 21-2-12, σήμερα, ο «φιλέλληνας» μειοδότης, επικρότησε την είσοδο των βαρβάρων, βρισκόμενος στο νησί που ο ιδρυτής του κόμματός του θεωρούσε ότι είναι μακρυά από την Ελλάδα.
Και αυτός είναι μακρυά από την Ελλάδα.

Τρεις ημερομηνίες σταθμοί, με συμβολισμούς, δύο σταθμάρχες, ένα τραίνο γεμάτο με πτώματα και νεκροζώντανους, μία τροχιά όπου οι γραμμές έχουν πάψει να συντηρούνται, και ένας προορισμός που ενώ περνά από την κόλαση, άγνωστο παραμένει εάν θα είναι και ο τερματισμός.

Καλό σου ταξίδι Ελλάδα μας.
Εμείς δεν πηδάμε από το τραίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: