Δηλαδή τώρα διαπραγματεύονται;


Αυτό που λίγοι έχουν συνειδητοποιήσει είναι, ότι αυτοί οι άθλιοι που συμμετέχουν στις «διαπραγματεύσεις» είναι για τα καλά χωμένοι στην λογική του «σφάξε αγά μου ν’ αγιάσω».

Αυτό που προσπαθούν όλα τα άθλια παπαγαλάκια όλων των αποχρώσεων είναι, να παραμυθιάσουν τον κόσμο ότι οι άθλιοι, ξοδεύουν ώρες ατελείωτες για να χωρίσουν «δύο γαϊδουριών άχυρα», παρομοιάζοντας το εγχείρημα ως λεπτότατη και επίπονη χειρουργική επέμβαση με σκοπό την επιβίωση του κόσμου ενώ ουσιαστικά γίνεται χάριν διατήρησης του ίδιου του άθλιου πολιτικού μορφώματος που στηρίζουν.

Αυτό που αρνούνται ηλιθιωδώς να καταλάβουν κάποιοι είναι, ότι τα εκατομμύρια που απομένουν να βρεθούν για να κλείσει η συμφωνία της κοινωνικής και οικονομικής απαξίωσης και αναξιοπρέπειας του κόσμου, δεν είναι παρά η αμοιβή όλων αυτών που μας έφεραν σε αυτό το σημείο.

Αυτό που αρνούνται ηλιθιωδώς να παραδεχθούν κάποιοι είναι ότι όταν διαπραγματεύεσαι επί τόσες ώρες μόνο για μία από τις εκατό αλυσίδες που σε δένουν και η διαπραγμάτευση έγκειται στο πόσους κρίκους θα έχει η αλυσίδα, ενώ ταυτόχρονα έχεις ήδη «πουλήσει» και τον «βράχο» που θα στηριχθούν οι αλυσίδες, τότε τους αξίζουν αυτές οι αλυσίδες.

Τα «ισοδύναμα» μέτρα που ψάχνουν, ενώ μπορούν να τα βρουν είτε μέσα από την ελάχιστη μείωση του «πακέτου» που δίνουν στις τράπεζες είτε μέσα από την περιστολή δαπανών σε ένα σωρό άχρηστους οργανισμούς που υπάρχουν για να βολεύονται οι ημέτεροι, είτε μέσα από περικοπή δαπανών του κόστους του ίδιου του πολιτικού μορφώματος αυτοί «διαπραγματεύονται» προτείνοντας άλλες περικοπές πάλι των πολιτών.

Αυτό που αρνούνται ιδιοτελώς να παραδεχθούν κάποιοι είναι, ότι όταν εστιάζεις στο σημείο που σε δάγκωσε το «φίδι», ενώ το δηλητήριο έχει φθάσει στην καρδιά, τότε δεν μπορεί παρά να ανήκουν και αυτοί στα «ερπετοειδή».

Αυτοί που «διαπραγματεύονται» καθαρίζουν πάνω από 6.000 ευρώ τον μήνα, και θα πάρουν και δύο συντάξεις όταν αποσυρθούν.
Αυτοί που ακόμα τους στηρίζουν, παίρνουν «ισοδύναμα» βοηθήματα για να αντέχουν να τους στηρίζουν.

Εάν οι παραπάνω περνούσαν ένα μήνα με τα χρήματα που «διαπραγματεύονται» για τον κόσμο, ή εάν κοιμόντουσαν μία εβδομάδα σε χαρτόκουτα, ή εάν στερούνταν εφ’ εξής την γονική θαλπωρή βρισκόμενοι σε ένα ίδρυμα, ή εάν τρεφόντουσαν επί ένα μήνα με συσσίτια στεκόμενοι σε ουρά, ή εάν απειλούνταν καθημερινά από χιλιάδες λάθρο και μη εγκληματίες, τότε θα μπορούσαν να κριθούν.

Σήμερα ούτε η κριτική τους αντέχει.

ΥΓ. Εάν αληθεύει δε και αυτό, τότε καταλαβαίνετε με ποιους διαπραγματεύονται και για ποιους ματώνουμε.

ΥΓ2. Ευτυχώς η "συνείδηση" του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου δεν διαπραγματεύεται με το υπουργείο δικαιοσύνης τους.

ΥΓ3. Τι άλλαξε από εχθές το βράδυ και τελικά συμφώνησαν; Η λογομαχία του χοντρού με τον διοπτροφόρο ή βρέθηκαν τα 300; Αυτό το νούμερο έμελλε να σταθεί κάποτε ο φάρος της ανδρείας και σήμερα κατήντησε το κόκκινο λαμπάκι της προδοσίας.

2 σχόλια:

nikos είπε...

αναρωτιέμαι μέχρι πότε θα χρηματοδοτούν την οικοδομική εργολαβική φούσκα κατοικίας χτισμένη πάνω στην ραδιενεργό τσιμέντο φτιαγμένο στην βάση της λιγνιτικής τέφρας της ΔΕΗ που προμηθεύονται στα 3 Ευρο τον Τον. χιχχι

Ο νοών...νοείτω είπε...

Μόνο έτσι δικαιολογείται η απάθεια αυτού του κόσμου.
Ζούμε πλέον σε ραδιενεργούς αντι-δραστήρες.