Αυτομόρφωση...και άλλα "εδώδιμα αποικιακά".


Στα πλαίσια της «αυτόβουλης» και «ανεξάρτητης» «αυτομόρφωσης» που επιδιώκουν οι «αντιεξουσιαστές» της Ελλάδας, διοργανώνουν «ανεξάρτητες» και «ελεύθερες» συναντήσεις σε ανεξάρτητα και ελεύθερα στέκια, εν είδη ανοικτών συνελεύσεων τις οποίες τις ονόμασαν «κύκλοι αυτομόρφωσης».

Ευαγγελίζονται λοιπόν την αναίρεση της αυθεντίας και την κατάργηση της εξουσίας των ειδικών, ενώ ταυτόχρονα θέτουν τα πλαίσια, «για να ορίσουν τις έννοιες, τη γλώσσα, το συλλογισμό εκ νέου, δίνοντας το περιεχόμενο που αντιστοιχεί στο αμεσοδημοκρατικό πλαίσιο, έξω και ενάντια στο υπάρχον».

Στα ανωτέρω πλαίσια λοιπόν, στις 19 Ιανουαρίου διοργάνωσαν μία ομιλία με θέμα, «Η Οθωμανική Αυτοκρατορία και οι τραγικές συνέπειες της κατάρρευσής της», με ομιλητές τους Φίλιππα Κυρίτση και Αμπντουλχαλίμ Ντέντε. 

Επειδή λοιπόν είναι της άποψης, «δεν ήξερες, δεν ρώταγες» και επειδή είναι ενάντια στην αυθεντία της Ιστορίας, είπαν να προσκαλέσουν τους ανωτέρω για να εξηγήσουν στα ανήσυχα και ανεξάρτητα πνεύματα του αντιεξουσιαστικού χώρου, μεταξύ άλλων, για την τραγικότητα της κατάρρευσης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Ποιοι; Οι αντιεξουσιαστές.
Για ποιον κόβονται; Για την πρώην Οθωμανική Αυτοκρατορία.
Για ποιο λόγο; Για την αυτομόρφωση;

Δείτε τους συνδέσμους που παραπέμπουν οι λέξεις με έντονα γράμματα και βγάλτε συμπέρασμα.

Προσωπικά θα «αυτομαστιγωθώ» μέχρι να καταλάβω την τραγικότητα της ανυπαρξίας των Εθνικών ανακλαστικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: