Tο τελευταίο φορτίο απο ....Στρατόνι


Απρόσμενη δημοσίευση στο blog prionokordela.gr αποκάλυπτε ενημέρωση από ντόπιους κατοίκους στο Παρανέστι, παράνομες έρευνες από ξένες δυνάμεις σε Ελληνικό έδαφος με τα ακόλουθα δραματικά λόγια
« Ρε συ, γράψε ότι κάθε ξημέρωμα και κάθε σούρουπο αυτές τις τελευταίες ημέρες, για να μην τους δει ίσως πολύς κόσμος, κάτι περίεργοι με τζιπ που μιλάνε εγγλέζικα έρχονται, ανεβαίνουν εδώ στα βουνά με κάτι όργανα και μετρητές στα χέρια και κάτι ψάχνουν στη γη. Για μάθε ρε, τι είναι αυτοί οι τύποι γιατί σίγουρα έχουν έρθει εδώ κάτι να μας αρπάξουν».

Παράλληλα αναφέρεται η δήλωση του καθ. Πυρηνικής Φυσικής του ΑΠΘ, κου Παπαστεφάνου ο οποίος δήλωνε τον Φεβρουάριο του 2010
«Υπάρχουν και μεγάλες ποσότητες ουρανίου στη χώρα μας, οι φλέβες του ουρανίου ξεκινούν από τον  Άι Λια Σερρών, επεκτείνονται βόρεια της Δράμας και νότια της Ροδόπης, από το Παρανέστι μέχρι τα βουλγαρικά σύνορα, αλλά και μέχρι την Ξάνθη όπου σχεδόν σε όλα τα πομακοχώρια το υπέδαφος έχει ουράνιο».

Παραδόξως, μόλις την Παρασκευή, 27 Μαίου του 2011, ο Υφυπ. Ενέργειας κος Μανιάτης, απαντώντας σε επερώτηση της κας Καιλή, δήλωνε ότι  «δεν σχεδιάζεται έρευνα για κοιτάσματα ουρανίου στη Βόρεια Ελλάδα,διότι τα κοιτάσματα δεν κρίθηκαν προσοδοφόρα"!  Οι απόρρητες εκθέσεις όμως μιλούσαν για τουλάχιστον 20.000 τόνους! Τι είχε συμβεί στο μεταξύ?
Το τι ακριβώς συμβαίνει μας βοήθησε να το μάθουμε ο πρώην μηχανικός-επιθεωρητής της ΔΕΗ κος Νίκος Στεφανής ο οποίος με δική του πρωτοβουλία, έψαξε τις διάφορες παράξενες κινήσεις στα ορυχεία Στρατωνίου ανακαλύπτοντας ότι τουλάχιστον 3 εκατομμύρια τόνοι κατεργασμένου χώματος εξάγονται με μικρά καράβια σε προορισμούς του εξωτερικού. 
Η εταιρία που δραστηριοποιείται είναι (Miracolo!) η ΑΚΤΩΡ, συμφερόντων του κου Μπόμπολα.

ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ;


Σχετικό άρθρο: Ο χρυσός "δηλητηριάζει" τα Μαντεμοχώρια.




5 σχόλια:

nikos είπε...

http://stratoniki.wordpress.com/2010/05/13/o-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CF%8C%CF%82-%C2%AB%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%B9%C2%BB-%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BC%CE%BF%CF%87%CF%8E%CF%81/

nikos είπε...

και πάλι ο "καλός θεουλης" έκανε το θαύμα του και ευτυχώς δεν υπήρχαν ανθρωπινά θύματα στην κατολίσθηση της εσωτερικής απόθεσις που εκδηλώθηκε στις 6.12.2011 http://antigoldgreece.wordpress.com/2011/12/13/amyntaio/#comment-4658 ..
Η ζημία μόνο του μηχανολογικού μεταφορικού εξοπλισμού μετά
από χωντρικες εκτιμήσεις μου περίπου 25.εκ. Ευρώ .. χωρία
το υποχρεωτική αδρανοποίηση 2 εκσκαφών συν το
κόστους καθυστερήσεωνk kai στραγγαλισμού δημιουργίας νέων παραγωγικών bolt necks ( την ξέρουν οι υπεύθυνοι μεταλλειολόγοι της ΔΕΗς) ..
Τι να θαυμάσουμε την ανευθυνότητα η επιπολαιότητα υπευθύνων

πάντως Τώρα ξερουμε τους λόγους που εξ Αμερικής εταιρία
Silchester με την εδώ πρεσβεία τους
και χρονιά τώρα παρακολουθήση σε 24 βάσει και με δορυφόρους την κατάσταση του Ενεργειακού Τομέα .. κατέχει απο προχθές το 13,8% του χαρτοφυλακίου της ΔΕΗς ...Μην απορείτε ..

nikos είπε...

η άρνηση υλοποιήσεις και εφαρμογής της υλιστικής ευθυγράμμισης από την ελλαδική και ευρωπαϊκή " εξουσία" είναι πρώτιστο καθήκον όλων τον σκεπτόμενων ανθρώπων, είναι βασικό μας καθήκον!!!

nikos είπε...

http://www.evenizelos.gr/el/speechesintervention/2854-vouli

nikos είπε...

και η προπαγάνδα από τα ΜΜΕ καλά κρατά http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4683749