Οι τελευταίες σπασμωδικές κινήσεις του καθεστώτος

Η επικοινωνία του συστήματος με την πραγματική κατάσταση των ανθρώπων είναι κάτι το οποίο το αφήνει στο προγραμματισμό των θνησκόντων μέσων χειραγώγησης των μαζών ή κατά τα γνωστά στα μμε, η κωδικοποίηση της πληροφορίας και ο άνευρος ανύπαρκτος ΛΟΓΟΣ των παπαγάλων γκρεμίζεται ολοένα και πιο πολύ με την τεράστια διασπορά της σκέψης στο διαδίκτυο που δεν μπορεί να ελεγχθεί μέσω λογοκρισίας πλέον. Η θεία πρόνοια άφησε τις διαδικτυακές συνάψεις ελεύθερες και οι ταχύτητες που επιτυγχάνονται είναι μη προσβάσιμες στην κεντρική εξουσία.

Αυτό το γνωρίζουν οι εξουσιαστές μα δεν μπορούν παρά να διασπείρουν εντεταλμένους ‘ιούς’ που συσκοτίζουν και λοιδωρούν τις καθαρές φωνές που αποκαλύπτουν τα ΟΧΙ πλέον ανήλιαγα στεγανά που έθαβαν την γνώση. Οι ανώτερη συνείδηση έχει εισέλθει στον πλανήτη και τίποτε δεν δύναται να την ανακόψει παρόλες τις προσπάθειες με νέες στημένες προσχεδιασμένες ‘κρίσεις’ και με νέες φοβικές και παραπλανητικές ειδήσεις που το μόνο που καταφέρνουν είναι να κρατούν την χαμηλή δόνηση που παράγει ο φόβος και η ανασφάλεια. Όλο και μεγαλύτερος αριθμός συνανθρώπων ανακαλύπτει τον σχεδιασμό του φόβου που διαχέουν οι εξουσιαστές μέσω των παπαγάλων τους στο σύνολο του μηντιακού κόσμου.

Η απαγκίστρωση ενεργειακά από το αρρωστημένο δίπολο εξουσιαστή-εξουσιαζόμενου με ουσιαστική αδιαφορία η οποία όμως έχει προέλθει πρώτα από ορθή γνώση των σχεδιασμών των εξουσιαστών είναι η βέλτιστη λύση –δράση που σταδιακά θα αποδυναμώσει τις δομές του συστήματος. Η εξουσία τους έγκειται στον έλεγχο της πληροφορίας και στα επιθυμητά για αυτούς συναισθήματα που δημιουργούν στην ανθρώπινη μάζα.

Η ελευθερία του διαδικτύου είναι η ‘τρύπα’ η μή αναστρέψιμη που θα οδηγήσει την ανθρωπότητα στην επαναπροσδιόριση της πορείας της στον χρόνο. Οι μορφές αντίστασης παραμένουν στην ουσία νοητικές. Οι σκεπτομορφές του νέου ανθρώπου που θέλει να χαρεί την δημιουργία ολόγυρά του είναι σε τεράστιο βαθμό πιο ισχυρές απο τις σκοτεινές σκέψεις των υπόδουλων εξουσιαστών που πνέουν τα λοίσθια. Η επανάληψη της πρότασης είναι σημαντική : Η ανθρωπότητα ΘΕΛΕΙ να ζήσει και 7 δις ανθρώπων έχουν μια ανυπολόγιστη δυναμική στα κεφάλια τους. Οι εποχές που βιώνουμε είναι κοσμοϊστορικές αλλά επειδή βρισκόμαστε σε μια κοσμική-γαλαξιακή μετάβαση (από τους Ιχθύες στον Υδροχόο) που δεν ολοκληρώνεται σύντομα αλλά διαρκεί δεκαετίες δυσκολευόμαστε να εννοήσουμε απόλυτα την τεράστια ΘΕΤΙΚΗ αλλαγή που οδηγούμαστε.

Οι αναμενόμενοι μεσσίες ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ προς απογοήτευση των όποιων φανατικά πιστών. Η αυτοοργάνωση των ανθρώπινων κοινοτήτων πέρα από τις αποτυχημένες αυστηρά ιδεολογικές κομματικές μεθοδεύσεις του παρελθόντος θα είναι ένα ξεκίνημα που δεν θα έχει ΑΡΧΗΓΟΥΣ. Η γενιά που χτυπιέται από τα απόνερα των ιδεολογιών - ιδεοληψιών αναζητά την ζωή έξω από εξουσιαστικά κομματικά μαντριά και ΑΠΕΧΕΙ πλέον και ενεργειακά από το στημένο θέατρο που θρέφει μόνο τις προσωπικές ματαιοδοξίες των εγωμανών. Τα τζάκια ‘πέθαναν’ και μαζί με τον φυσιολογικό βιολογικό θάνατο και των τελευταίων εκπροσώπων τους θα εισέλθουμε στην αέρινη νοητική Υδροχόϊκή περίοδο της ανθρωπότητας που δεν έχει ουδεμία σχέση με την νεοταξίτικη new age προσέγγιση που προσπάθησαν να σπείρουν οι εξουσιαστές με ποικίλους ‘ψευδοπροφήτες’ στους πολυπληθείς ανήσυχους νόες που οραματίζονταν το μέλλον τους διαφορετικά από τον εξουσιαστικό μονόδρομο που τους ‘προσέφεραν’ οι πολιτικώς θνήσκοντες δεινόσαυροι. Η προ δεκαετίας συνομωσιολογία είναι σήμερα ισχυρή ιστορική αλήθεια, μόνο ένα επιχείρημα αρκεί για τους δύσπιστους: Η ελεύθερη ενέργεια που υπάρχει αποδεδειγμένα στο σύμπαν και κατ’ επέκτασιν στον πλανήτη συντρίβει τις εξουσιαστικές άναρθρες κραυγές που μιλούν για ορυκτά και αποθέματα την αναγκαιότητα για εξόρυξη που ενώ ήταν γνωστά από το παρελθόν κρατήθηκαν σε 'έφεδρεία' για να ανασυρθούν την στιγμή που θα συντηρούν μια τεχνητή κρίση με τον απαραίτητο στημένο 'εθνικισμό' να υποδαυλίζει μίση και να τρομάζει(βλέπε Τουρκία) με αποτέλεσμα πάλι την χαμηλή δόνηση, τα ίχνη φόβων για τους αδαείς.

Η συχνότητα που ανοίγουν και διαδίδονται τα ιστολόγια είναι η ταφόπλακα μιας ταραχώδους περιόδου 2160 περίπου ετών που θα μας οδηγήσει στο επόμενο εξελικτικό βήμα.

Πηγή: Et in Arcadia-Ego

4 σχόλια:

Unknown είπε...

Απλά ευχαριστώ σκεφτικέ, καλή ενέργεια και δύναμη

nikos είπε...

Η επερχόμενη κατάρρευση της Πράσινης Ενέργειας στην Ελλάδα http://archaeopteryxgr.blogspot.com/2011/12/blog-post_9734.html

nikos είπε...

http://attikanea.blogspot.com/2011/12/blog-post_8482.html#comment-form

Ο νοών...νοείτω είπε...

@ Little fighter,
Εγώ σε ευχαριστώ για τις ευχές σου και την παρουσία σου.