ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

.....Όποιος δεν αντιλαμβάνεται την ανάγκη να ασκήσει η χώρα το νόμιμο δικαίωμά της με βάσει το Διεθνές δίκαιο, δηλαδή την μη αναγνώριση του χρέους ως παράνομο και την μονομερή διαγραφή του, τότε δεν έχει καταλάβει πού μας οδηγούν και ο ρόλος του καμία σχέση δεν έχει με τα προτάγματα που επιβάλλουν οι καιροί για τα συμφέροντα αυτού του τόπου, όσες ανέξοδες κορώνες βγάζει για λάθος συνταγές, αδίστακτους τοκογλύφους, πουλημένες κυβερνήσεις, αντιμνημονιακούς αγώνες.
Μας έχουν κηρύξει πόλεμο.

Σήμερα κανείς δεν δικαιούται να απέχει. Έναν- έναν εδώ και δύο χρόνια μας έβαλαν να τρωγόμαστε μεταξύ μας. Τους ταξιτζήδες, τους φορτηγατζήδες, κάθε απεργό, όλη την κοινωνία με τους δημοσίους υπαλλήλους…, και τώρα κλείνουν τον κύκλο τους. Θέλουν να παραδώσουν έναν εξαθλιωμένο λαό, υποτελή ραγιά, στην ληστοσυμμορία των τραπεζιτών. Αφού ξεκοκαλίσουν για λογαριασμό τους και τις τελευταίες του οικονομίες και το σπίτι που μένει με τα απανωτά χαράτσια που τελειωμό δεν έχουν. Οι δοσίλογοι πατριδοκάπηλοι τον προσφέρουν φθηνό εργατικό δυναμικό στις δικές του επιχειρήσεις που χαρίζουν στους “επενδυτές” αφεντικά τους του 4ου Ράϊχ.

Πατριώτες πατριώτισσες,
Όταν ο φίλος σου γυρίζει την πλάτη και ο εχθρός οργανώνει τους κατασταλτικούς μηχανισμούς των ΜΑΤ-ομάδες Δ μαζί με τους ρουφιάνους του παρακράτος των κουκουλοφόρων, στηριγμένος στη προπαγάνδα των Μέσων Μαζικής Παραπληροφόρησης των λαμόγιων και των παρατρεχάμενων που μαζί τα φάγανε.
Όταν η δικαιοσύνη με τις αποφάσεις της και την απόλυτη σιγή της στις κατάφορες παραβιάσεις του Συντάγματος καταγράφετε στην συνείδηση του κόσμου ως συνένοχη στο ξεπούλημα του λαού και του τόπου.
Τότε για όλους εμάς τους ανθρώπους της δουλειάς και του μόχθου μόνο ένας δρόμος μας μένει
Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ, πέρα από τις ιδεολογικές μας διαφορές.
Μοναδικό μας όπλο σε αυτό τον όμορφο και δύσκολο αγώνα που σφραγίζει την ενότητά μας είναι η πλατιά ανάπτυξη της αλληλεγγύης μας.

Πρώτο καθήκον για κάθε μέλος ή φίλο του ΕΠΑΜ, κάθε δημοκράτη πατριώτη είναι να κρατήσουμε όρθια την κοινωνία, να κρατήσουμε ζωντανό τον κοινωνικό ιστό. Αυτό το καθήκον απαιτεί συνεύρεση και οργάνωση του λαού στην γειτονιά, στον χώρο δουλειάς.
Να αναζητήσουμε και να στηρίξουμε πρώτα απ’ όλα τους ανέργους, τους ανθρώπους που βρίσκονται σε απόγνωση, που χάνουν τα σπίτια τους από τις τράπεζες, που τους κόβει η ΔΕΗ το ρεύμα, που δεν έχουν θέρμανση.
Αν δεν το κάνουμε εμείς αυτό, τότε θα το κάνουν οι ίδιοι μεσ’ την απόγνωσή τους με τρόπο που θα μας τρομάξει, με την κλοπή, τον φόνο ,τον βιασμό. Ο κανιβαλισμός που μας επιβάλλουν δεν πρέπει να περάσει . Η αντίστασή μας και η ανατροπή των δοσίλογων κατοχικών περνάει θέλουμε δεν θέλουμε από την δική μας αλληλέγγυα οργάνωση στην γειτονιά μας.

- Κανένα σπίτι με κομμένο ρεύμα
- Κανένα παιδί νηστικό
- Κανένας άρρωστος χωρίς βοήθεια

Πώς ; Με ποιό τρόπο ;
Μόνο αν μετρηθούμε μεταξύ μας θα το ανακαλύψουμε, αυτή είναι η δύναμη που τρέμουν

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ
Με όπλο την αλληλεγγύη λέμε
ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΑΜΑΙ – ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΡΑΤΣΙ
ΣΤΗΡΙΖΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΜΟΥ
ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΡΟΥΡΙΟ – ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΣΤΡΟ
Αυτός ο δρόμος είναι μονόδρομος για κάθε τίμιο πατριώτη δημοκράτη
Μπορούμε να τους νικήσουμε
Με την λαϊκή αλληλεγγύη παλεύουμε για
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ – ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΧΗ

ΥΓ. Το έλαβα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

1 σχόλιο:

nikos είπε...

270 ΕΚΛΕΓΜΈΝΟΙ ..και παρέδωσαν οικειοθελώς την εξουσία του λαού σε έναν... συνταξιούχο νταβλαντορο .. τόσο ανίκανοι είναι !!ΑΙΣΧΟΣ!!! Εθνική προδοσία!!!ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ!!