H ΟΜΕΡΤΑ του ΠΑΣΟΚ καταρρέει...


Από τον Πόρτα – Πόρτα
ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ και ολοι οι φιλοι της ΟΜΕΡΤΑ δεν εχουν κατανοησει κατι πολυ σημαντικο.
ΕΧΟΥΝ εξαγριωσει ανθρωπους οι οποιοι ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ και ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ… ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ, ΓΝΩΣΤΕΣ με ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ και ΣΤΟΙΧΕΙΑ και οχι χαχολους χειροκροτητες μιας πολιτικης σημαιας….!
Εχουν βγει στα καγκελα ανθρωποι οι οποίοι θελουν 300 απο εσας στην καθησια τους, ο καθενας, για προγευμα. Μ αυτους θα εχετε να κανετε… αυτο δεν το ειχατε προβλεψει !! δε σας το ειπαν και οι χαρτογιακαδες φιλοι σας… αυτοι χεστηκαν.. εσεις ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ??
Δεν φανταζονται οτι ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΞΙΟΤΕΡΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ… ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΥΧΗ τε και ΣΩΜΑΤΙ.
Αν μη τι αλλο ΤΟ ΠΑΣΟΚ και οι ΟΜΕΡΤΑΔΕΣ εκαναν ενα καλο… Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΥΝΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ..ΣΥΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ… ΣΥΝΟΜΟΛΟΓΕΙ… ΣΥΝΠΡΑΤΤΕΙ.. ΣΥΜΠΟΝΕΙ και ΒΟΗΘΑ απο καθε μετεριζι.
Οταν ερθει η ωρα, οι Πολιτικη Αγωγη εδω…στην ΕΛΛΑΔΑ θα γινει ταινια του Χολυγουντ. Οι χαρακτηρες θα αφησουν εποχη..! και ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ. ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ…
Πολλοι βολευονται που εγω πχ.. ανρθωποι οπως εγω και πολλοι αλλοι δεν βγαινουμε προς τα εξω.. να κανουμε δημοσιο πολεμο… αχαχαχ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ το ΣΥΣΤΗΜΑ και το ΠΟΛΕΜΟΥΜΕ με τα ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΟΠΛΑ… απο μεσα… 
ΕΣΤΩ και ΕΝΑΝ ανθρωπο να εχω πεισει-προσωπικα- με τα επιχειρηματα μου και να τον εχω κανει να ειναι ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, εμενα μου περισσευει.
Οταν σηκωθει Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, τοτε ο καθε κατεργαρης θα παει στον παγκο του.. και οτνα λεω ο ΚΑΘΕ εννοω ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ. 
Το ΠΑΣΟΚ μας ξυπνησε το ενστικτο της ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ. Το αισθημα της ΚΑΤΑΦΟΡΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ, του ΑΚΡΑΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ και ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
Γ αυτο και μονο.. εγω ευχαριστω το ΓΑΠ και την παρεα του… οι οποιοι στην τελικη ΕΚΑΝΑΝ τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ να τους γυρισει την πλατη ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ χωρις πρασινομπλεκοκκινες σημαιες.
ΓΑΠ κ Μπεννυ και φιλοι ΜνημονιοΔανειακοι και καθε πολιτικο λαμογιο.. παρτε υπο μαλης τα υπαγορευμενα συμβολαια.. πηγαινετε να τα φερετε υπογεγραμμενα απο τους Δανειστες ΣΑΣ..ΣΑΣ.. σαν καλα παιδια κ ελατε πισω ΗΡΩΕΣ , διαπραγματευτες…. σας περιμενουμε.
ΣΑΣ εχουμε ΕΝΑ ΜΠΕΤΟΝ ΑΡΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΥΨΟ που δεν εχετε ιδεα..ποσο σας πηγαινει.. μια ομορφια σκετη!
Ειμαστε ΕΤΟΙΜΟΙ να σας αντιμετωπισουμε. Ο ΦΟΒΟΣ ειναι ολος δικος σας. 
ΜΕ ΤΗ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΨΗΛΑ.. και ΠΕΡΗΦΑΝΝΟΙ που πλεον ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ με ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. 
ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ…! σας περιμένουμε.
ΠΠ

Πηγή: olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: