Όταν η αλήθεια ακούγεται "ακραία", την μετριάζεις λέγοντας ψέματα...



Όταν παίζουμε σκάκι, το αποτέλεσμα του παιγνιδιού συνήθως καθορίζεται στα πρώϊμα στάδια, από τις θέσεις που «χτίζει» ο κάθε παίκτης πριν ακόμα «πέσει» το πρώτο πιόνι.

Αυτές οι κινήσεις μπορεί να φαίνονται αβλαβείς στο ανεκπαίδευτο μάτι, ένας έμπειρος όμως παίκτης είναι σε θέση να διαβάσει τις απειλές που αναφύονται και αναπτύσσονται σε κάθε φάση. Μπορεί να «δει» τις παγίδες που στήνονται.

Αυτήν την στιγμή, τα έθνη του κόσμου οργανώνονται και τοποθετούνται – οικονομικά, διπλωματικά και στρατιωτικά, για έναν αγώνα που θα μεταβάλλει την δομή της παγκόσμιας εξουσίας, αμετάκλητα.

Θα ήταν αδύνατο να κατανοήσουμε την οικονομική κατάρρευση η οποία σιγά-σιγά ξετυλίγεται, καθώς και τον μεγάλο πόλεμο που είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα ακολουθήσει, χωρίς να λάβουμε υπ’ όψιν μας τις προκλήσεις αυτής της παγκόσμιας παρτίδας σκακιού
Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος δεν θα είναι ένα ατύχημα.

Δεν πρόκειται να προκληθεί από μία ατυχή αλυσίδα γεγονότων, την οποία η Αμερική παλεύει να αποφύγει.
Είναι ένας συγκεκριμένος στόχος που πρέπει να επιτευχθεί, έτσι ώστε να γίνει αναγκαστικά μία πολιτιστική μεταστροφή του πληθυσμού που δεν θα μπορούσε να γίνει με άλλο τρόπο.
Μόνο μέσα από αυτό το πλαίσιο θα μπορούσαμε να ερμηνεύσουμε τα γεγονότα που εκτυλίσσονται στον κόσμο αυτήν την στιγμή.





Αν και δεν μπορούμε να προβλέψουμε ακριβώς πώς ή πότε ένας τέτοιος πόλεμος θα λάβει σάρκα και οστά, θα πρέπει να γίνει σαφές ότι το παιχνίδι στη μεγάλη σκακιέρα είναι σε πλήρη εξέλιξη. Οι βασικοί παράγοντες που περιλαμβάνουν, εθνικούς ηγέτες και την ελίτ αυτών που κατέχουν τη δύναμη πίσω από τις σκηνές, τοποθετούν τα πιόνια τους, ακριβώς όπως έκαναν και τις δύο δεκαετίες πριν από τον Πρώτο αλλά και τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η επιβίωση από την οικονομική κατάρρευση και την πολιτική αστάθεια μπορεί να είναι το μικρότερο από τα προβλήματά μας.


Πηγή: http://www.shtfplan.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: