Κι όμως είναι ακόμα εκεί...


Το ΝΑΤΟ αποφάσισε την επέκταση των βομβαρδισμών στην Λιβύη για τρεις μήνες ακόμη μέχρι τον Δεκέμβριο, συνεχίζοντας την καταστροφή στιςυποδομές και την σφαγή των αμάχων, αφού μέχρι σήμερα και μετά από έξι μήνες δεν έχει καταφέρει να κάμψει τον Καντάφι και τον λαό που τον υποστηρίζει.

Έχω την αίσθηση ότι στην γειτονιά μας δεν έχουμε δει τα χειρότερα, καθαρά και μόνον λόγω της αντίστασης του Λίβυου ηγέτη.
Εάν είχαν καταφέρει να τον εξοντώσουν, τώρα δεν θα συζητάγαμε για απλούς λεονταρισμούς της Τουρκίας απέναντί μας και απέναντι στην Κύπρο.
Θα είχε εκδηλωθεί πλήρως το σχέδιο.
Όσο καθυστερεί η επίτευξη των βρώμικων και υποχθόνιων σχεδίων αυτών που έχουν την βούλα της νομιμότητας της επέμβασης όπου και όποτε αυτοί γουστάρουν (βλέπε  ΗΠΑ, ΟΗΕ και ΝΑΤΟ), τόσο αναβάλλονται ή/και αλλάζουν τα σχέδιά τους.

Αυτό βέβαια δεν εμπόδισε τον Ομπάμα να αποκαταστήσει την εκπροσώπησητης Λιβύης στον ΟΗΕ από τους λεγόμενους «επαναστάτες», που δεν απέχουν και πολύ από το να δίνουν ουσιαστικά την θέση της σε εκπροσώπους της Αλ Κάϊντα και στη Λιβυκή Ισλαμική μαχητική ομάδα (LIFG), κατασκεύασμα και αυτό της CIA.

Και βέβαια να μην ξεχνάμε ότι οι δικοί μας, κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση, συνέπλευσαν υπέρ των βομβαρδισμών κατά της Λιβύης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: