Που δεν πρέπει να βρίσκεσαι όταν καταρρεύσει το δολάριο.

Author: Silver Shield
Date: August 10th, 2011
Website: http://dont-tread-on.me

Έγραψα ένα άρθρο με τίτλο, 5 μέρη που δεν θα πρέπει να βρίσκεσαι όταν καταρρεύσει το δολάριο.
Σε αυτό το άρθρο έγραφα ότι οι κοινωνίες που ωφελήθηκαν περισσότερο από το δολάριο, θα είναι οι χειρότεροι τόποι να παρευρίσκεσαι όταν αυτό θα καταρρεύσει.
Και ενώ ακόμη το δολάριο δεν έχει καταρρεύσει η ένταση σε αυτές τις περιοχές γίνεται όλο και πιο εμφανής. Η Αγγλία που είναι το νούμερο 3 σε αυτήν την λίστα είχε 4 ημέρες βίαιων ταραχών, καθώς ο κόσμος αρχίζει να χάνουν αυτά τα οφέλη.
Το Ισραήλ που είναι πρώτο στη λίστα είχε μαζικές διαδηλώσεις. Η επανάσταση, σε όλο τον κόσμο, κυοφορείται εκτός από τις ΗΠΑ.

Η Αμερική βρίσκεται ακόμα σε φάση βαθειάς άρνησης, που είναι ακόμα το πρώτο στάδιο της αφύπνισης. Αυτή η άρνηση θα σαρωθεί όταν το δολάριο καταρρεύσει.
Προς το παρόν η οικονομία συνεχίζει να λειτουργεί, με επάρκεια τροφής και ενέργειας. Οι Αμερικανοί έχουν ακόμα την ψευδαίσθηση του πλούτου και της κανονικότητας. Είναι ακόμα εγκλωβισμένοι στο ψευδεπίγραφο μοντέλο αριστεροδεξιάς, και νομίζουν ότι θα βρεθεί κάποια μαριονέτα να φέρει βόλτα τα πράγματα.

Όταν καταρρεύσει το δολάριο, τότε θα καταρρεύσουν και οι Αμερικάνικες ψευδαισθήσεις.
Η βαθειά άρνηση θα μετατραπεί σε βαθιά οργή. Η βία που περιμένω στις άλλες 3 περιοχές της λίστας, και σε όλες τις πόλεις των ΗΠΑ, θα καταστήσουν όλες τις άλλες παγκόσμιες ταραχές συγκρινόμενες με αυτές των ΗΠΑ όχι σπουδαίες.
Η Αμερική είναι βαθιά εμποτισμένη με αλαζονεία, άρνηση, ναρκισσισμό, ναρκωτικά και βία. Από όσες κοινωνίες γνωρίζω, δεν υπάρχει κάποια που να εμπεριέχουν σε τόσο έντονο συνδυασμό τις παραπάνω παθογένειες

"Μπορείς να αγνοείς την πραγματικότητα, αλλά δεν μπορείς να αγνοήσεις τις συνέπειες της άγνοιας της πραγματικότητας" -Ayn Rand



Εδώ η συνέχεια και όλόκληρο το άρθρο.
Πηγή: SHTFplan.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: