ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ... ΜΙΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ;

Ανώνυμος είπε...
σε σχόλιο σε ανάρτηση του ιστολογίου ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι μου σχετικά με τους "αγανακτισμένους", "άμεση δημοκρατία" και "λαικη συντακτικη εθνοσυνέλευση"...

1. Οι αγανακτισμένοι ειδοποιήθηκαν 48 ώρες πριν βγεί η απόφαση για το μνημόνιο 1, για να μαζέψουν κόσμο, να ΠΑΜΕ να διαδηλώσουμε έξω απο το ΣτΕ. Αυτό το έκανα επειδή στα αιτήματα τους, διατείνονται ότι επιθυμούν την κατάργηση του μνημονίου.
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ: Καμία γνωστή. Την Τρίτη απο τις 10:00π.μ. έως τις 13:00μμ περίμενα έξω απο το ΣτΕ μήπως και μαζευτεί κόσμος αλλά τζίφος.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Το μνημόνιο ψηφίστηκε ως συνταγματικό.

2. Πρότεινα να προσθέσουν οδηγίες στην ιστοσελίδα τους ώστε να δέχονται μέσω αλληλογραφίας Στοιχεία και υπογραφές απο όλη την Ελλάδα και όχι μόνο απο το λεκανοπέδιο Αττικής.
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ: Καμία γνωστή.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Ελλειπής συμμετοχή πανελληνίου στο κίνημα τους.

3. Ρώτησα τους Αγανακτισμένους πόσες υπογραφές χρειάζεται να μαζέψουν.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ: "δεν υπάρχει κάποιο όριο - μαζευουμε και επαφιεμεθα στον πατριωτισμο και την συνείδηση (!) των βουλευτών". Σε ποιόν μοιάζει ρεαλιστική ή πειστική η απάντηση αυτή ότι "αποσκοπούν σε κάτι"; Προσωπικά μου μοιάζει ότι δεν ξέρουν ΚΑΝ ποιό στόχο επιθυμούν να πετύχουν αλλά όχι μόνο αυτό, βασίζονται σε κάτι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ!
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: (Στην κρίση ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ)

4. Το κίνημα των αγανακτισμένων στηρίζεται στη μη-βια. Πάρα πολύ καλό αυτό, και συμφωνώ ότι σε μια κοινωνία η βία είναι κακό πράγμα. Παρακαλώ όμως οποιονδήποτε γνωρίζει παγκόσμια ιστορία να μου υποδείξει ΜΙΑ επανάσταση που πέτυχε κάτι χωρίς βια (εξαιρούνται η βιομηχανική και η τεχνολογική)!
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: (Στην κρίση ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ)

5. Οι "αγανακτισμένοι" έκαναν έκληση στους βολευτες "να μην ψηφίσουν το μεσοπρόθεσμο". Επίσης τους έστειλαν και εξώδικο.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Το μεσοπρόθεσμο ψηφίστηκε.

6. Οι "αγανακτισμένοι" δήλωναν στις 27/06/11 ότι θα έκλειναν τους δρόμους γύρω απο τη βουλή για να μην μπορούν οι βουλευτες να εισελθουν στη Βουλή και να ψηφίσουν το μεσοπροθεσμο (όριστε και το σχετικό άρθρο: http://www.tanea.gr/latestnews/article/?aid=4638045). Σήμερα στις 29/06/11 όταν βρήκαν την Λιάνα Κανέλλη την άφησαν να περάσει επειδή τους έταξε ότι θα το καταψηφίσει (http://anti-ntp.blogspot.com/2011/06/blog-post_9775.html).
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Στην κρίση ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ.

7. Η "λαική συντακτική εθνοσυνέλευση" ξέκινησε δημοψήφισμα την Κυριακή το οποίο πλέον θα τελειώσει -αν δεν έχουν ήδη βαρεθεί και παέι σπίτια τους στο μεταξυ διάστημα- ΤΟ ΝΩΡΊΤΕΡΟ την επόμενη Κυριακή. Εν τω μεταξύ το μεσοπρόθεσμο ψηφίστηκε. Καληνύχτα σας!

Για την "άμεση δημοκρατία" δεν έχω να πω πολλά άλλα αυτό είναι ίσως επειδή όλα τα προηγούμενα γεγονότα και τα αποτελέσματα τους μιλάνε μόνα τους.

Το ΔΝΤ θα υψώσει τη σημαία του στην Ακρόπολη και οι "αγανακτισμένοι", "λαική συντακτική εθνοσυνέλευση" και "άμεση δημοκρατία" θα διαδηλώνουν ακόμα με ΕΙΡΗΝΙΚΑ και ΝΟΜΙΜΑ μέσα έξω απο τη Βουλή Α.Ε.

Όσο ο GAP ανησυχεί ΜΟΝΟ μην τον καθαρίσουν τα αφέντικά του ΚΑΙ ΟΧΙ μηπως τον καθαρίσουμε εμείς, θα συνεχίζει να κάνει τα όσα κάνει!

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ μόνοι σας, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ μόνοι σας, ΕΝΕΡΓΗΣΤΕ μόνοι σας... και θα δείτε ποσοι ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ μαζευόμαστε στο Σύνταγμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: