Έι, Εσείς...

Ανθέλληνες πολιτικοί.
Ναι, εσείς κ.κ. Παπανδρέου, Σαμαρά, Παπαρήγα, Καρατζαφέρη, Τσίπρα, Μπακογιάννη  και όλοι εσείς πρώην Πρωθυπουργοί και πρώην και νυν βουλευτές, που είστε ανάξιοι να εκπροσωπείτε την ψήφο των πολλών ανόητων οπαδών που σας πίστεψαν, των βολεμένων που σας ψήφισαν αλλά δυστυχώς και αυτών που ποτέ δεν σας εμπιστεύτηκαν.

Εσείς που επί 37 συνεχή χρόνια κοιτάτε μόνο το πολιτικό σας κέρδος ενώ σήμερα τολμάτε να κατηγορείτε άλλους ως κερδοσκόπους.

Εσείς που επί 37 συνεχή χρόνια, είτε υποθηκεύσατε την Χώρα και τους πολίτες της, είτε συναινέσατε με την ανοχή σας σε αυτό.

Εσείς που επί 37 χρόνια είτε παραχωρείτε είτε συναινείτε με την ανούσια διαμαρτυρία σας, μέρα με την ημέρα, εδάφη και κυριαρχικά δικαιώματα λες και είναι οικόπεδα και τίτλοι του μπάρμπα σας.

Εσείς που επί 37 συνεχή χρόνια αφελληνίσατε τους πάντες και τα πάντα από Έβρο μέχρι Κρήτη.

Εσείς που πριν από 21 χρόνια ανοίξατε διάπλατα, και αφήσατε ορθάνοιχτες, τις πόρτες για να εισρεύσουν εκατοντάδες χιλιάδες μοιραίοι, και μη, μετανάστες με όλους τους παράνομους τρόπους, επιφέροντας όλα τα σημερινά τραγικά συνεπακόλουθα.

Εσείς που επί 1 χρόνο είτε συναινέσατε στο μνημόνιο και την Δανειακή Σύμβαση, είτε αποκρύψατε τους όρους τους, είτε, ακόμη και τώρα, αγνοείτε ότι υπάρχουν.

Εσείς που επί 1 χρόνο κωφεύετε σε όσους φωνάζουν, στοιχειοθετημένα, εναντίον των.

Εσείς που επί 1 χρόνο αντιτίθεστε επιλεκτικά, όπως προστάζει το κομματικό σας συμφέρον, σε επιμέρους σημεία των, αλλά συνεχίζετε να αποκρύβετε το όλον.

Εσείς που σήμερα είστε έτοιμοι να υπογράψετε, άλλοι εν λευκώ, άλλοι με όρους που προστάζει το προσωπικό ή κομματικό συμφέρον και άλλοι δήθεν αρνούμενοι αλλά ουσιαστικά αποδεχόμενοι, την ανανέωση και επέκταση της δουλοπαροικίας.

Όλοι εσείς είστε, και θα παραμείνετε, στην συνείδησή μου κατηγορούμενοι για εσχάτη προδοσία.

Εσείς στην Αριστερά, διότι επενδύσατε στην διχόνοια, και ενώ σήμερα τιμάτε και αναγνωρίζετε κατά το δοκούν τους Έλληνες, που βγήκαν από τα ιδεολογικά σας σπλάχνα, για την ζωή τους που έδωσαν, ξεχάσατε ότι αυτοί έχυσαν αίμα στις επάλξεις ενώ εσείς σήμερα αρκείστε στη λογομαχία το μελάνι και τις απεργίες-παρελάσεις.
Διότι τότε που έπρεπε, προτιμήσατε την κομματική και ιδεολογικής σας επικράτηση εις βάρος της ομοψυχίας και της ενότητας συμμετέχοντας στο αδελφικό αιματοκύλισμα.
Θυσία στον βωμό των αφεντικών σας.
Διότι αποσιωπήσατε, μεταξύ άλλων, το άρθρο 14, παράγραφος 5 της δανειακής σύμβασης.
Και αμετανόητοι στο τότε έγκλημα, συνεχίζετε να επενδύετε στην ιδεολογική διχόνοια.

Εσείς στην Δεξιά, διότι επενδύσατε στην διχόνοια, και ενώ πουλάγατε όλη σας την πολιτική ζωή πατριωτισμό στους πολλούς αμόρφωτους και στους λίγους καλοταϊσμένους, σήμερα απευθύνεστε με τον ίδιο ιδεολογικό μανδύα στους θολωμένους και απελπισμένους ομοϊδεάτες σας και στους κοιμισμένους και φοβισμένους ιδεολογικά και πολιτικά αντιπάλους σας, χρησιμοποιώντας το ύφος του λόγου που είχατε ξεχάσει προσωρινά, αλλά πάντα ήταν πιασάρικο στους Έλληνες.
Διότι τότε που έπρεπε, αναδείξατε τον χείριστο εαυτό σας είτε στρώνοντας τον δρόμο
στον εμφύλιο, είτε στρίβοντας αλά Γαλλικά, είτε στρώνοντας τον δρόμο στους εξωθεσμικούς, είτε εγκαταλείποντας αδέλφια να πλέουν στο αίμα τους.
Θυσία στον βωμό των δικών σας αφεντικών.
Διότι αποσιωπήσατε, μεταξύ άλλων, το άρθρο 14, παράγραφος 5 της δανειακής σύμβασης.

Εσείς στο ΠΑΣΟΚ, χείριστοι όλων, που διεκδικήσατε για τον εαυτό σας την ταμπέλα της Σοσιαλιστικής Κεντροαριστεράς, αφού κάπου έπρεπε να χωρέσετε για να υπάρχετε πολιτικο-ιδεολογικά, διότι κάνατε την διχόνοια επικερδές επάγγελμα.
Διότι τότε που έπρεπε, εκμεταλλευτήκατε την κούραση και την ανέχεια των πολιτών και επενδύοντας στην πολιτική απάτη κλέψατε τις ελπίδες των για ένα καλύτερο αύριο. Αλλά αυτό είσαστε τελικά πολιτικοί απατεώνες.
Διότι δημιουργήσατε στρατιές κομματόσκυλων, πελατών και οπαδών.
Διότι αποχαυνώσατε πολιτισμικά, ένα ολόκληρο λαό.
Διότι ευνουχίσατε την πολιτική σκέψη ενός μεγάλου μέρους των πολιτών.
Διότι εξαγοράσατε με δόλιο τρόπο τις συνειδήσεις ενός μεγάλου μέρους των πολιτών.
Διότι παραχωρήσατε σε εχθρούς, κυριαρχικά δικαιώματα.
Διότι επιτρέψατε να χύνεται το αίμα των πολιτών, και συνηγορείτε στο να γίνει αυτό το αίμα ποτάμι.
Θυσία στον βωμό των δικών σας αφεντικών.
Διότι υπογράψατε, μεταξύ άλλων, το άρθρο 14 παράγραφος 5 της δανειακής σύμβασης.

Όσα ταξίδια και να κάνετε, όσες ψευδοαντιστασιακές κορώνες και να εκστομίσετε, όσα Ζάππεια και να συγκαλέσετε, όσες απεργίες-παρελάσεις και να διοργανώσετε, η απόφαση του Δικαστή Νού είναι τελεσίδικη.

Και η ετυμηγορία είναι ότι είστε ένοχοι άνευ ελαφρυντικών.

Και επειδή έννοιες όπως Ύβρις και Νέμεσις τις γνωρίζετε μεν (;) αλλά δεν τις εννοείτε, σας εύχομαι ολόψυχα να έρθει η στιγμή που θα τις εννοήσετε και θα τις νοιώσετε με όλες σας τις αισθήσεις.


ΥΓ. Ζητώ συγγνώμη από τους ελάχιστους πολιτικούς άνδρες που αποτελούν την εξαίρεση. Θα παραμείνουν πάντα η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα της πολιτικής ανηθικότητας της νεώτερης Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: