Επίκειται απαγόρευση φυτικών σκευασμάτων και βοτάνων σε όλη την Ε.Ε.

Η παγκόσμια προσπάθεια για να θέσει εκτός νόμου τα βότανα, βιταμίνες και τα συμπληρώματα είναι σε «καλό δρόμο», και μέσα σε μόλις τέσσερις μήνες, εκατοντάδες των φυτικών προϊόντων θα πρέπει να ποινικοποιηθούν στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε ολόκληρη την ΕΕ. Είναι όλα μέρος μιας οδηγίας της ΕΕ που ψηφίστηκε το 2004, το οποίο στήνει "δυσανάλογα" εμπόδια κατά των βοτάνων απαιτώντας από αυτά να έχουν πάρει πρώτα «άδεια» πριν να μπορούν να πωληθούν.
Είναι η οδηγία 2004/24/ΕΚ και ονομάζεται οδηγία για τα παραδοσιακά φάρμακα φυτικής προέλευσης (THMPD).

Ωστόσο οι απαιτήσεις αδειοδότησης, έχουν σκόπιμα σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, που να θεωρείται δεδομένο ότι ουσιαστικά κανένα βότανο δεν θα μπορούσε να τις ικανοποιήσει. Το κόστος, (από $ 125.000 έως $ 180.000 για μία άδεια ένα απλού βοτάνου στην ΕΕ), και δεδομένου του ότι, α)τα βότανα δεν μπορούν να κατοχυρωθούν με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, β) δεν έχουν την μονοπωλιακή τιμολόγηση που έχουν τα φαρμακευτικά προϊόντα, απλά τους αφήνουν ελάχιστα περιθώρια κέρδους, τις περισσότερες φορές, ούτως ώστε να μην μπορούν να δικαιολογηθούν αυτές οι τεράστιες δαπάνες από την κάθε εταιρεία.

Αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Οι κυβερνήσεις του κόσμου έχουν συνωμοτήσει με τις φαρμακοβιομηχανίες. για δεκαετίες, με σκοπό να καταστρέψουν τον ανταγωνισμό με την μέθοδο της προγραφής των συμπληρωμάτων διατροφής, των βοτάνων καθώς και πολλών άλλων μορφών φυσικής ιατρικής.

Πράγματι επιβουλεύονται τα φυσικά φάρμακα

Μερικοί άνθρωποι στις ΗΠΑ εξακολουθούν να είναι δύσπιστοι ότι αυτό θα μπορούσε ποτέ να συμβεί στην «γη της ελευθερίας», και όμως συμβαίνει ήδη στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή, και είναι πιθανόν να ακολουθήσουν κι οι ΗΠΑ. Μόλις σε τέσσερις μήνες, τα καταστήματα υγιεινών τροφίμων στο Ηνωμένο Βασίλειο θα πρέπει να απογυμνωθούν από όλα αυτά τα, ξάφνου, «παράνομα» βότανα, και έτσι πολλά εκατομμύρια ανθρώπων που τα έχουν συνυφάσει ως ασφαλή, φυσικά και άνευ επεμβατικής μορφής, όπως τα φάρμακα, θα αναγκαστούν να αναζητήσουν φαρμακευτικά προϊόντα αντί των βοτάνων.

Και αυτό είναι το θέμα. Αποσύροντας αυτά τα προϊόντα από τα ράφια, οι κυβερνήσεις γνωρίζουν ότι ταυτοχρόνως, θα οδηγήσουν σαν αγέλες τους καταναλωτές στα γραφεία ιατρών, όπου θα συνταγογραφούν φάρμακα, των οποίων θα επωφελούνται οι πλούσιες φαρμακευτικές εταιρείες που συντηρούν τους πολιτικούς στις θέσεις τους (όπως συμβαίνει σε κάθε δυτικό κράτος).

Μπορεί επίσης να οδηγήσει κάποιους στο να αποκτήσουν βότανα από πηγές που έχουν ελλιπείς ελέγχους ποιότητας. Όπως αναφέρει ο Δρ Rob Verkerk της Alliance for Natural Health σε ένα άρθρο του:
«Χιλιάδες άνθρωποι σε όλη την Ευρώπη βασίζονται σε φυτικά φάρμακα για να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους. Δεν τα παίρνουν, γιατί είναι άρρωστοι, αλλά για να παραμείνουν υγιείς. Εάν αυτά τα φάρμακα αποσυρθούν από την αγορά, οι άνθρωποι θα προσπαθήσουν να τα βρουν αλλού, όπως στο διαδίκτυο, όπου υπάρχει πραγματικός κίνδυνος στο να πάρουν προϊόντα χαμηλής ποιότητας, τα οποία είτε δεν θα ανταποκρίνονται σε αυτά που υπόσχονται, ή θα είναι νοθευμένα». "(http://www.independent.co.uk/life-s ...)

Θα πρέπει να ζητιανεύουν από τον Βασιλιά την άδεια του.

Το MHRA (Ρυθμιστικός Οργανισμός Φαρμάκων και Προϊόντων Υγείας της Αγγλίας) έχει λάβει 166 αιτήσεις για άδειες φυτικών προϊόντων και έχει παραχωρήσει 78 μέχρι τώρα. Βλέπετε πώς λειτουργεί αυτό; Τώρα θα πρέπει να σου «παρέχεται» η άδεια για να μπορείς να ασκείς το φυσικό σου δικαίωμα στο ελεύθερο εμπόριο της Φύσης. Οι μεγάλες κυβερνήσεις, όχι μόνον έχουν κλέψει από τους Ευρωπαίους πολίτες τα φυσικά τους δικαιώματα, αλλά έρχονται τώρα και να καταδικάσουν πολλούς από αυτούς, στο να υποφέρουν ή ακόμα και να πεθάνουν.

Με αυτόν τον τρόπο οι κυβερνήσεις λειτουργούν πάντα.
Διευρύνουν την δύναμή τους σε βάρος της δικής μας ελευθερίας.
Επιδιώκουν τον απόλυτο έλεγχο της ζωής μας, ενώ ταυτόχρονα μεγιστοποιούν τα κέρδη των ισχυρών εταιριών, που με την σειρά τους, τους κρατάνε στην εξουσία. Το βλέπουμε να συμβαίνει αυτή τη στιγμή σε ολόκληρη την Ευρώπη, και αν δεν το σταματήσουμε αυτό, σύντομα θα συμβεί και στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Είναι ήδη σε εξέλιξη, στην πράξη, με την απαγόρευση της FDA, της ελευθερίας του έγκριτου επιστημονικού λόγου, σχετικά με τα συμπληρώματα διατροφής. Υπάρχει ήδη επίσης ένας πόλεμος σε εξέλιξη σχετικά με το νωπό γάλα, και δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τον εδώ και δεκαετίες, μακροχρόνιο πόλεμο που διεξάγεται ενάντια στην ιατρική μαριχουάνα.

Ποια βότανα απειλούνται να απαγορευθούν
Εδώ είναι μερικές από τις εκατοντάδες των βοτάνων που πρόκειται να απαγορευτεί σε όλη την Ευρώπη:
• Ashwagandha
• Cascara Sagrada
• Pau D'Arco
• Skullcap
• Horny Goat Weed

...και εκατοντάδες ακόμη, ειδικότερα δε οι συνταγές παραδοσιακής Κινέζικης ιατρικής.

Υπογράψτε την αίτηση

Προσπάθειες βρίσκονται σε εξέλιξη στην Ευρώπη, που προσπαθούν να αναστρέψουν αυτή την άκρως καταστροφική οδηγία. Μπορείτε να υπογράψετε αυτήν την αναφορά στο:http://www.gopetition.com/petition/ ...

Επίσης, το Ευρωπαϊκό Γραφείο της Alliance for Natural Health εργάζεται επιμελώς για να προσπαθήσει να προστατεύσει την ελεύθερη υγεία των πολιτών της ΕΕ: http://www.anh-europe.org


Πραγματικά, υπάρχει μια παγκόσμια συνωμοσία για να μας αναγκάζουν να παίρνουμε τα φαρμακευτικά προϊόντα και να παραδώσουμε το σώμα μας στην συμβατική ιατρική.
Οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο, ουδόλως θέλουν να έχουμε ελεύθερη επιλογή στο πώς θα αντιμετωπίζουμε την υγεία μας, επειδή «επιλογή» σημαίνει ότι εμείς, όπως και κυριολεκτικά δισεκατομμύρια άλλων ανθρώπων σε ολόκληρο τον πλανήτη, μπορεί να μην επιλέξουμε να δηλητηριάσουμε τον εαυτό μας με το θανάσιμα φάρμακα της συμβατικής ιατρικής.

Σχετικές πηγές με το θέμα:
http://www.gaia-health.com/articles...
http://www.anh-europe.org/node/3113
http://www.consumersforhealthchoice.com


Σχετικά άρθρα με το θέμα:

Gout Herbal Remedies - Alleviate gout symptoms naturally

Herbal Remedies: Make Your Own Tincture

Using Herbal Remedies: Learn the Basics

Fraudulent herbal immune supplement fails to reduce flu symptoms for 99 percent of people

Discover the many health benefits of the herbal spices rosemary and thyme

Age Old Chinese Herb Fo-Ti is Widely Used to Restore Hair and Reverse Gray


Πηγή: Natural News

ΥΓ. Η απόδοση του άρθρου έχει γίνει από εμένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: