Agenda 21 – Ο θάνατος της γεωργίας, διανομή δελτίων και συνωστισμένες-γκετοποιημένες πόλεις!


Του Neil Foster, 19th January, 2010

Σήμερα στην Irish Independent βλέπουμε το παρακάτω άρθρο να αναφέρει, ότι οι ενυπόθηκοι δανειστές θα έχουν λιγότερες πιθανότητες να εγκριθούν τα δάνειά τους, στην περίπτωση που επιθυμούν να ζήσουν έξω από τις ήδη, σκόπιμα, συνωστισμένες πόλεις και να ζήσουν μια ζωή στην ύπαιθρο.

Αυτήν η «ιδέα» των τραπεζών θα πρέπει να ονομάζεται καλύτερα Agenda21. Αυτό είναι το πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών για  «αειφόρο ανάπτυξη », εξαιτίας της υπερθέρμανσης του πλανήτη που η κάθε δυτική χώρα έχει υπογράψει, μέχρι και τα τοπικά συμβούλιά σας. Ήμουν στο Highland Radio στο Donegal πέρυσι, όταν ένας τοπικό πράσινος σύμβουλος, ο Frank Gallagher, αρνήθηκε οποιαδήποτε γνώση του Προγράμματος Δράσης 21. Αυτός είναι, στην καλύτερη περίπτωση, είτε παραπληροφορημένος, είτε εντελώς ανίδεος του τι συμβαίνει στο τοπικό του συμβούλιο, ή είναι πολύ απλά ψεύτης!

Η Ατζέντα 21 περιλαμβάνει σχέδια όπως, την εξαφάνιση των  αγροτικών πληθυσμών και την μεταφορά τους σε πόλεις, που αναπόφευκτα θα καταστούν τελικά κάτι σαν στρατόπεδα συγκέντρωσης μαζών του μέλλοντος, ή αλλιώς γκέτο για τις μάζες των «άχρηστων παρασίτων».
Αυτό θα περιλαμβάνει, επίσης, γεωργούς και γεωργικούς εργάτες που θα οδηγούνται από τη γη τους, μέσω της «νομοθεσίας και της φορολογίας τους, σε σημείο που δεν θα είναι πλέον βιώσιμη η ασχολία σε αγρόκτημα μικρής κλίμακας. Όταν αυτό συμβεί, μεγάλες εταιρείες γεωργικών προϊόντων θα μονοπωλήσουν την Ιρλανδική γεωργία. Η Monsanto έχει ήδη ένα γραφείο στο Δουβλίνο.


Ο ΟΗΕ έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι, ένας μη αιρετός ιδιωτικός οργανισμός, θα έχει τον έλεγχο της διάθεσης τροφίμων στα κράτη, και αυτή η κατανομή των τροφίμων στις χώρες θα βασίζεται στο μέγεθος του πληθυσμού των. Ανεξάρτητα από οποιαδήποτε αύξηση του πληθυσμού, η ποσόστωση των τροφίμων δεν θα αυξάνεται, και τα έθνη θα πρέπει να ασχοληθούν με το φαινόμενο του «υπερπληθυσμού», όπως ονομάζεται, με κάθε μέσο που έχουν στη διάθεσή τους. Θα το αφήσω αυτό στη φαντασία σας, αλλά όταν ο Bill Gates μιλά για τη μείωση του πληθυσμού κατά 15% με τη χρήση των εμβολίων και της υγειονομικής περίθαλψης, ξέρετε που αυτό θα οδηγήσει!


Σε ένα άλλο σημείο της Ατζέντα 21, θα βρείτε την παρακάτω αναφορά:
(Αρχαιοπτέρυγα αφορά και την έρευνά σου).

Ναι, καλά διαβάσατε ... ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ! Αυτό δεν σημαίνει μόνο βενζίνη ή πετρέλαιο για το αυτοκίνητό σας. Περιλαμβάνει επίσης το πετρέλαιο θέρμανσης το σπιτιού σας, το οποίο ήδη αυξάνεται με εκπληκτικό ρυθμό. Η διανομή με δελτίο των καυσίμων θέρμανσης σε μια περίοδο παγκόσμιας ψύξης, ισοδυναμεί με κατεψυγμένους συνταξιούχους, μέχρι θανάτου, στα ίδια τους τα σπίτια. Αλλά, έτσι και αλλιώς, δεν θεωρούνται άχρηστα παράσιτα; Δεν είναι οι ιδανικοί πολίτες για τα Ηνωμένα Έθνη, αφού το μόνο που παράγουν και καταναλώνουν αφειδώς, είναι αγάπη για τα παιδιά και τα εγγόνια τους.

Ορίστε, λοιπόν, η προσωπική πίστωσή σας σε άνθρακα! Αυτή θα ενυπάρχει στο δελτίο τροφίμων σας και θα πρέπει να την δημιουργείτε κάθε φορά που θα κάνετε μια οποιαδήποτε αγορά! Αυτό σημαίνει, όπως αναφέρθηκε στην τελευταία έκδοση του Sovereign Independent, ότι ένα μέρος του πιστωμένου άνθρακα θα αφαιρείται από το δελτίο σας, που θα σας διατίθεται σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα. Αυτό απλά σημαίνει ότι αν δεν είστε προσεκτικοί και δεν ξοδεύετε με σύνεση τις πιστώσεις σε άνθρακα, θα καταλήξετε να εξαντληθούν οι εν γένει πιστώσεις σας, και δεν θα είστε σε θέση να αγοράσετε ΤΙΠΟΤΑ, συμπεριλαμβανομένων των τροφίμων!
Όλα αυτά συμβαίνουν την στιγμή που έχουμε γνωρίσει το πιο κρύο χειμώνα του αιώνα, με ρεκόρ χιονοπτώσεων και χαμηλές θερμοκρασίες, και ας είμαστε μόλις στα μέσα Ιανουαρίου!

Ξυπνήστε άνθρωποι, υπάρχει προφανώς ένας άλλος λόγος γι 'αυτό, και δεν είναι για να σώσουμε τον πλανήτη από το ψέμα της ανθρωπογενούς υπερθέρμανσης του πλανήτη!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ατζέντα 21 και τις μοχθηρές προθέσεις της, διαβάστε εδώ:

Πηγή: Sovereign Independent

Δεν υπάρχουν σχόλια: