Διαδώστε το! Όχι στην Φακελο-κάρτα του πολίτη.

Αναδημοσίευσις από το αλλενάκι, που παρακολουθεί από κοντά το θέμα.

Γνωμοδότηση του Δικηγόρου Παρ’ Αρείω Πάγω κ. Χρ. Παπασωτηρίου επί του τιθέμενου σε δημόσια διαβούλευση ζητήματος της νέας ταυτότητας (κάρτας πολίτη) http://opengov.gr/ypes/?c=18271
Πρακτικά ουδείς δύναται να υποχρεώσει κανένα πολίτη να λάβει και να χρησιμοποιεί την κάρτα, όπως αυτή εξαγγέλθηκε, δηλαδή με πλινθίο. Ιδιαζόντως Επαχθές το προτεινόμενο μέτρο της Κάρτας με Πλινθίο.
* Γιατί άραγε στο διαλυμένο Αφγανιστάν θέλουν ξαφνικά να επιβάλλουν ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ; Μήπως γιατί είναι κατεχόμενη χώρα-προτεκτοράτο? Μήπως σας θυμίζει τη σημερινή Ελλάδα?  Σκεφθείτε και πράξτε ανάλογα!
* Γιατί άραγε οι Πολίτες της Αγγλίας αντιστάθηκαν και ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ την κυβέρνηση να καταστρεψει εκατομμυρια κάρτες που είχαν εκδοθεί; Μήπως γιατί άρχισαν να σκέφτονται και να πράττουν έξυπνα και ελεύθερα?  Σκεφθείτε και  πράξτε ανάλογα!

Αντισταθείτε στο σκληρότερο και πλέον ύπουλο νεοταξικό μέτρο Καθολικού Ελέγχου του Πληθυσμού, όσον αφορά: προσωπικά δεδομένα, κινήσεις, μέτρο υποχρεωτικής επιβολής ορισμένων τροφών του γούστου τους… -εάν και όποτε το θελήσουν οι νεοταξίτες φίλοι των σπεκουλαδόρων- , μέτρο απαγόρευσης αγοράς π.χ. σπόρων ή διαφόρων αγαθών και μέτρο δυνητικής επιβολής πολλών άλλων περιορισμών σταδιακού αποδεκατισμού του ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗΝ Ελληνικού πληθυσμού. Μην υποχωρήσετε και μην καμφθείτε από το δέλεαρ σύνδεσης της κάρτας με ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΟΦΕΛΗΜΑΤΑ. Ενημερώστε κυρίως τα εθισμένα στα καρτοκινητά και κάρτες Ελληνόπουλα και τους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας, που θα θεωρήσουν ότι η Φοροκάρτα και η Κάρτα του Πολίτη θα κάνει πιο εύκολη τη ζωή τους. Ενημερωθείτε από γερμανικά σάιτς για την τρωτότητα τoυ πλινθίου (τσιπ) της Φακελο-Κάρτας σε ηλεκτρονική υποκλοπή δεδομένων (hacking).

Εδώ η συνέχεια της αναδημοσίευσης, και όλη η νομική γνωμοδότησις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: