"Η μεγαλύτερη επιστημονική απάτη στην Ιστορία".

Δεν χαίρομαι να υπενθυμίζω ότι «σας τα έλεγα εγώ». Ωστόσο, εδώ και καιρό φωνάζω ότι η "διαφθορά" είναι πίσω από όλα τα σύγχρονα Ελληνικά προβλήματα (από το 1824 μέχρι σήμερα). Τώρα μας το είπαν και οι Ευρωπαίοι γραφειοκράτες, ότι το είπε ...Έλληνας πρωθυπουργός, για να έχουν τα κανάλια να ψάχνουν αν το είπε ο σημερινός Πρωθυπουργός ή ο προηγούμενος.

Για την κοροϊδία της «Κλιματικής Αλλαγής»: 12 μήνες τώρα γκρινιάζω, και ένας-ένας βγαίνουν επώνυμοι και καταγγέλλουν το ίδιο ακριβώς πράγμα. Παραιτήθηκε προχτές διακεκριμένος Αμερικανός φυσικός από την Ένωση Αμερικανών Φυσικών καταγγέλλοντας ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι «η μεγαλύτερη επιστημονική απάτη της ιστορίας, μεγάλο ψέμα, και πηγή διαφθοράς πολλών «επιστημόνων». Αν δεν σας φτάνει το απόσπασμα της μετάφρασης, το πρωτότυπο κυκλοφορεί στον διεθνή τύπο.

Ποιος ακριβώς καλλιεργεί την απάτη είναι μυστήριο, αλλά θα σας πω ποιοι ωφελούνται και ποιοι βλάπτονται από αυτήν. Ωφελούνται όλοι όσοι προωθούν Παγκόσμιες Διακυβερνήσεις, αλλά αυτό είναι λίγο συνομωσιολογικό. Ωφελούνται οι εταιρίες που πουλάνε Πράσινη Ανάπτυξη και Α.Π.Ε., με πρώτη και καλύτερη την Siemens (που ποτέ της δεν λάδωσε σε παγκόσμιο επίπεδο για να πουλάει, και ποτέ στην Ελλάδα). Ααα… ωφελούνται και οι Κυβερνήσεις που χρησιμοποιούν την Πράσινη Ανάπτυξη για να βάλουν Πράσινα Τέλη Κυκλοφορίας και προσαυξήσεις στα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος. Ποιοι βλάπτονται ; Μα εμείς, που πληρώνουμε τα φέσια.


Τι είπα; Φέσια και προσαυξήσεις στο ρεύμα της ΔΕΗ; Σας έχω προφητέψει από τις 2 Μαρτίου ότι θα μας διπλασιάσουν το ρεύμα. Ήδη πήραμε μια πρώτη γεύση. Θα το κάνουν σιγά-σιγά, για να μην τσούξει και ξεσηκωθούμε. Διπλασιάζουν το ρεύμα για να μπορούν να πληρώνουν τις Α.Π.Ε., που έχουν σαν ιδεολογική δικαιολογία, την Κλιματική Αλλαγή, την μεγαλύτερη επιστημονική απάτη στην ιστορία. Και για την απάτη της Κλιματικής Αλλαγής έχω γράψει εδώ, εδώ, εδώ και εδώ. Για να μην λέτε ότι δεν το ξέρατε.


Πηγή: ophioussa (αμμοδύτης).

1 σχόλιο:

nikos είπε...

μα τα 500 δις Ευρώ ..που επιδότησε αυτά τα χρόνια η Γερμανία την βιομηχανία της (κατά τα άλλα ελεύθερη οικονομία έχουμε ... τρομάρα τους ) , ..στα ΑΠΕ .. πρέπει να τα μετακυλήσουν στους χοχολους ..