Οι MEGA αθλιότητες


Αυτός ο "άνθρωπος" είναι διευθυντής Δημοκρατικής εφημερίδας σήμερα, αλλά στη προηγούμενη ζωή του πρέπει να ήταν Ιεροεξεταστής.
Ερωτώντας - ανακρίνοντας και απαντώντας ταυτόχρονα στον Πραπαβέζη τού είπε, "Αυτά που έκανες ήταν αθλιότητες και καραγκιοζιλίκια. Δεν ντρέπεσαι?"
Δεν θεωρώ...πήγε να απαντήσει ο "κατηγορούμενος", κι ο Δημοκράτης ΠαπαροΧρήστος τον διέκοψε. "Δεν σου επιτρέπω να με σχολιάσεις. Αυτή είναι η άποψή μου"!!!
Και συνέχισε την δεοντολογική του αλητεία, κατηγορώντας για φοροδιαφυγή, επειδή κάποιες κυρίες τηλεφώνησαν, και του είπαν ότι δεν δίνει αποδείξεις όταν κάνει υπέρηχους.
Όσο για την γραφική (ακόμα και στο ντύσιμο) Χριστίνα, τον έσφαζε με το βαμβάκι (λες και η εκνευριστική φωνή της δεν είναι αρκετή τιμωρία), γιατί δεν απαντούσε στην ερώτησή της για τους Τσάμηδες.
Βέβαια ο "μάρτυρας",σε ποιον είρωνα του Πάνελ να πρωτοαπαντήσει, όταν όλοι ρωτούσαν και τον καταδίκαζαν εν χορώ. Το γεγονός ότι ο τίτλος με το (αρχικό) συμπέρασμα για τον παπουτσοβόλο, διατηρήθηκε ακόμα κι όταν τον έκοψαν και άλλαξαν θεματολογία, λέει πολλά για την τηλεοπτική μας ενημέρωση...
Το βραβείο πάντως σήμερα της αθλιότητας το κέρδισε ο κυβερνητικός Αρχι-λιβανιστής των ΝΕΩΝ, όταν έχασε την ψυχραιμία του...

Πηγή: adena

Εδώ η αθλιότητα σε λεπτομέρειες.




Share/Bookmark

4 σχόλια:

andreas είπε...

Παρακολουθεί ακόμη κόσμος τέτοιους γλίτσιδες στην τηλεόραση;

AATON είπε...

Με σεβασό θα το αφήσω το σχόλιο αγαπητέ μου φίλε.
Ήθελα λοιπόν να προτείνω στην μπεκάτσα την ξανθιά με την φωνή που μοιάζει με 'βουβουζέλα', να αλάξει λιγάκι το όνομά της, γιατί το αδικεί όπως είναι το "Κοραή", και να το κάνει όπως της ταιριάζει, "Κοράκη", κι ας είναι και με "η".
Ένα ορθογραφικό λάθος αντέχεται άνετα, στη θέα της όμως μου 'ρθε αναγούλα. Αϊ σιχτίρ ξεπουλημένα ανδρείκελα της εκάστοτε εξουσίας.. γλύφτες και αλλοπαρμένοι..
Εύγε ρε γιατρέ που τόλμησες να πετάξεις παπούτσι σε πρωθυπουργό. Την επόμενη προσπάθησε τουλλάχιστον να τον πετύχεις, γιατί αν αποτύχεις ξανά, μάλλον χρειάζεσαι ..οφθαλμίατρο!

Ο νοών...νοείτω είπε...

@andreas,
Η αλήθεια είναι ότι κάποιοι τους παρακολουθούν για να μπορούν να τους βγάζουν τα άπλυτα στην φόρα.
Χαμένος κόπος θα μου πεις αλλά...
Να είσαι καλά.

Ο νοών...νοείτω είπε...

@ΑΑΤΟΝ
Αγαπητέ, καλησπέρα.
Σε ευχαριστώ για την εισαγωγή.
Κατά τα άλλα, και λίγα τους είπες.