Μποϋκοτάζ στην ΔΕΘ μέχρι να αλλάξει Πρόεδρα....

Σαν “Ολυμπία” έχουμε επαναλάβει πολλές φορές ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει και να πρεσβεύει ότι τον εκφράζει. Στον καπιταλισμό μάλιστα, δεν υπάρχουν διλήμματα. Ο καθείς μπορεί ακόμα και να διατυμπανίζει τις απόψεις του επ’ αμοιβή. Υπάρχουν όμως δύο τινά:
1. Όταν εγκαλείς το άθλιο ρατσιστικό κράτος ότι λειτουργεί τυραννικά καταπιέζοντας μειονότητες κλπ κλπ, ΠΩΣ ΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΧΕΣΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΒΡΕ ΓΚΙΟΖΗ; Πως δηλαδή ΔΕΧΕΣΑΙ χρήμα από ένα κράτος – καταπιεστή; Ενδεικτικό για το ποιοί υιοθετούν τις Κεμαλοχιτλερικές θέσεις περί Μακεδονίας.
2. Όσον αφορά το κράτος: Μας έχετε πρήξει βρε χθεσινοί μουσάτοι ταγαροφόροι ότι ξαφνικά γίνατε “τεχνοκράτες” και μάθατε από οικονομικά και Αρμάνι. Οφείλετε τότε να ξέρετε ότι σε μία επιχείρηση, παίρνεις για διοικητή κάποιον που θέτει το μαγαζί πάνω απ’ όλα. Που θα παρατήσει την οικογένεια του για το καλό του μαγαζιού. Που θα πουλήσει τους φίλους του για το καλό του μαγαζιού. Που θα πάψει ακόμα και να έχει προσωπική ζωή για το καλό του μαγαζιού. ΠΩΣ βάζετε έναν άνθρωπο που απεχθάνεται το μαγαζί για να το διοικήσει;
Δηλαδή θα βάζατε έναν χορτοφάγο να διοικήσει τα κρεοπωλεία “Σπέντζος”; Την Ολυμπιάδα να αναλάβει την τουριστική ανάπτυξη της Τουρκίας;
Εν κατακλείδι, ούτε τεχνοκράτες δε μπορείτε να το παίξετε. Παραμένετε βρωμύλοι που έμαθαν ξαφνικά την Givenchy και βρήκαν “τεχνοκρατική” δικαιολογία για να παραμείνουν άπλυτοι. Όπως άλλωστε αποτύπωσε στην ιστορία με τον πλέον δεικτικό τρόπο η θρυλική ατάκα που ειπώθηκε στο Gay bar “Λάμδα” στη λεωφόρο Συγγρού:
“Ρε συ, αυτός ο Γρηγόρης είναι τελείως Ούνος… Πασοκτζής!”

Γι’ αυτό προσυπογράφουμε την ακόλουθη πρόταση:
Είναι γνωστό ότι το Ιστολόγιό μας, η Αντιπαρακμή ουδέποτε κομματικοποιήθηκε επιλέγοντας να σχολιάζουμε ελεύθερα, χωρίς κομματικές παρωπίδες.
Σε μια εποχή που πολλοί συναγωνίζονται και παρακαλάνε για μία “θεσούλα” στην πολιτική σκηνή ευελπιστώντας να “γλύψουνε” μερικά κοκκαλάκια, είναι παρήγορο πως αγνοί πατριώτες επιλέγουν να γράφουν την δική τους Ιστορία.

Πριν λίγα λεπτά λάβαμε Δελτίου Τύπου από τον Δημοτικό Σύμβουλο Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Κουριαννίδη με το οποίο μας ενημερώνει ότι ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ την πρόσκληση
που έλαβε για τα εγκαίνια της ΔΕΘ, δηλώνοντας πως δεν θα παραστεί στην εκδήλωση, διαμαρτυρόμενος για τη συνεχιζόμενη παρουσία στην προεδρία της ΔΕΘ του κ. Γιάννη Κωνσταντίνου, «ενός ανθρώπου, που δηλώνει απλώς ελληνόφωνος και συνεχίζει να εμμένει στη θέση του αυτή, παρά το γεγονός της γενικής κατακραυγής που επέσυρε τόσο αυτή όσο και η παρουσία του ως ομιλητής στην παρουσίαση του ψευδεπίγραφου μακεδονικού αναγνωστικού».

Ως Αντιπαρακμή θεωρούμε ότι ο “ελληνόφωνος” κ. Κωνσταντίνου δεν είχε και δεν θα έχει ποτέ το θάρρος να ζητήσει συγνώμη για την παρουσία και τις δηλώσεις του στην παρουσίαση του “μακεδονικού” λεξικού – το βίντεο της εκδήλωσης και είχε διανεμηθεί σε όλα τα κανάλια. Έτσι

* ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ και εμείς να συμμετέχουμε στα εγκαίνια της ΔΕΘ και σε όλη την “μόστρα” της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ασκώντας πίεση στην Κυβέρνηση να τοποθετήσει νέο Πρόεδρο.

* ΚΑΛΟΥΜΕ κάθε αξιοπρεπή πολιτικό ή παράγοντα του τόπου να ακολουθήσειτο παράδειγμα του κ.Κουριαννίδη και να επιστρέψει την ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για τα εγκαίνεια της ΔΕΘ.

Διαφορετικά ας “καμαρώνει” ο “ελληνόφωνος” Πρόεδρός της τα αδειανά καθίσματα και τα κομματικά στρατιωτάκια.

Δείτε και τι άλλο είχε παρατηρήσει η “Αντιπαρακμή” πέρυσι:
Όλα τα ανθρωπάκια έχουν το σύμβολο της χώρας τους, εκτός από το ηλίθιο μπροστά με τις ρίγες. Θα μπορούσε βέβαια να απευθύνεται στους σημερινούς ταγούς που σύντομα θα βρεθούν με ριγέ στολή η οποία θα έχει θρησκευτικό σύμβολο. Το “$”


Πηγή: www.olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: