ΚΑΛΩΣ ΩΡΙΣΕΣ ΘΑΝΑΣΗ ΛΕΡΟΥΝΗ! ΜΕΓΑΛΕ ΕΛΛΗΝΑ!

Εμφανώς συγκινημένος και ανακουφισμένος για την λήξη της 7μηνες περιπέτειάς του εμφανίστηκε κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος«, ο Θανάσης Λερούνης, ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν, λέγοντας χαρακτηριστικά «είμαι πολύ χαρούμενος που πατάω ελληνικό έδαφος μετά από μήνες».

«Ενα μεγάλο συγγνώμη για την αναστάτωση και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους στο Πακιστάν, στην ελληνική κυβέρνηση και στο προσωπικό ενδιαφέρον του πρωθυπουργού, που έδρασε ως άνθρωπος και όχι ως πολιτικός», πρόσθεσε.
Ο κ. Λερούνης ευχαρίστησε επίσης τον κ. Δόλη, ειδικό απεσταλμένο του πρωθυπουργού, πρέσβη εκ προσωπικοτήτων και τον Ελληνα πρέσβη στο Ισλαμαμπάντ κ. Μαυροειδή, οι οποίοι τον συνόδευσαν με την πτήση 472 του Κατάρ. Ευχαρίστησε ακόμη τους Ελληνες πολίτες που συμπαραστάθηκαν στο πρόβλημά του.
Ο κ. Δόλης δήλωσε ότι «κανένα αντάλλαγμα δεν εδόθη στους Ταλιμπάν. Είναι μια μεγάλη επιτυχία της ελληνικής κυβέρνησης, της ελληνικής διπλωματίας, του έθνους. Ο κ. Λερούνης είναι ένα παράδειγμα αντοχής, είναι ένα παράδειγμα ανθρώπου που έζησε επτά μήνες σε δύσκολες συνθήκες ζωής».
Σε ερώτηση για το εάν θα επέστρεφε στη φυλή των Καλάς, ο κ. Λερούνης απάντησε ότι «με την υποστήριξη της ελληνικής και της πακιστανικής κυβέρνησης κάποια στιγμή θα ήθελα να επιστρέψω και να συνεχίσω το έργο».
Πηγή...

2 σχόλια:

ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ είπε...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ !
ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΕΣ ,
ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ ,ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ (ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ)ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΙΚΡΟ !!!!

Ο νοών...νοείτω είπε...

Αυτούς τους Άνθρωπους λοιπόν
Δάσκαλους και Δασκάλες,
θα πρέπει να στηρίζουμε
και όχι να τους σπρώχνουμε
να πέσουν απ'τις σκάλες.

Αν θέλουμε κάποια στιγμή
κοιτώντας στα μάτια το παιδί
να μην ακούσουμε φωνή
που θα φωνάζει ΓΙΑΤΙ;;;