Δράση για τον Όλυμπο




Φίλες και φίλοι,

Μετά τη δημοσίευση του άρθρου «Heliskiing στον Όλυμπο: Νομικό κενό;» λάβαμε πολλές επιστολές με τις δικές σας, ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις, σχετικά με το παραπάνω θέμα, και σκεφτήκαμε να δημιουργήσουμε έναν ειδικό χώρο για τη φιλοξενία των άρθρων αυτών. Σας πληροφορούμε λοιπόν, πως η ομάδα «Όλυμπος» στον ιστότοπο της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, απέκτησε τη νέα υποενότητα «(Anti)Heliskiing». Εκεί θα βρίσκετε από σήμερα ενδιαφέροντα άρθρα, τοποθετήσεις και απόψεις των μελών της ομάδας.
Διαβάστε τα παρακάτω άρθρα κάνοντας κλικ εδώ:
• Heliskiing, ένα ακόμη σπορ της συμφοράς
• Έτσι σκοτώνουν τα σπάνια αγριόγιδα του Ολύμπου
• Κίνδυνος πρόκλησης χιονοστιβάδας από τις πτήσεις ελικοπτέρων
• Καταγγελίες για λαθροκυνηγούς στον Όλυμπο

Σας παρακαλούμε για μια ακόμη φορά:
Προσπαθήστε να πείσετε συνεργάτες, συγγενείς, γνωστούς και φίλους να στηρίξουν το αίτημα της άμεσης επέκτασης των ορίων του Εθνικού Δρυμού του Ολύμπου. Έχει πολύ μεγάλη σημασία, όχι μόνο για εμάς τους 2.645 πολίτες που έχουμε υπογράψει μέχρι σήμερα, αλλά και για την ευρύτερη κοινωνία των πολιτών που μας παρακολουθεί, η δράση αυτή να φέρει σύντομα ένα θετικό αποτέλεσμα.
Περνάμε λοιπόν στο επόμενο στάδιο, όπου θα χρειαστεί η βοήθεια όλων μας. Εμείς οι 2.645 πολίτες, ο πρώτος πυρήνας συμμετεχόντων, προσπαθούμε να βοηθήσουμε, κερδίζοντας ο καθένας μας άλλη μια συμμετοχή, άλλη μία ψηφιακή υπογραφή για την ομάδα μας.
Παρακαλώ, αντιγράψτε το παρακάτω κείμενο και στείλτε το στις επαφές του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου.


Φίλες και φίλοι,
Πριν λίγες μέρες κατέθεσα την ψηφιακή μου υπογραφή και στήριξα το αίτημα για την άμεση επέκταση των ορίων του Εθνικού Δρυμού του Ολύμπου. Πρόκειται για μια αξιόλογη προσπάθεια πολιτών από 26 χώρες του κόσμου, στόχος της οποίας είναι η άμεση και ουσιαστική προστασία του μυθικού μας βουνού, του Ολύμπου.
Σας παρακαλώ να στηρίξετε κι εσείς αυτή την προσπάθεια και να καταθέσετε τη δική σας αίτηση υπογράφοντας εδώ.
Παρακαλώ, διαδώστε το.
Σας ευχαριστώ πολύ

Από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

2 σχόλια:

Artanis είπε...

Καλά λες...Μόνον αυτές οι κουλαμάρες μας έλειπαν ακόμα...
Καλό σου βράδυ...

Ο νοών...νοείτω είπε...

Απλά, περίσσευμα ματαιοδοξίας και ανικανοποίητης καθημερινότητας.
Την καλησπέρα μου αγαπητή Artanis.